Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Elektrika

1. Zahájeno uživatelem Vladozzzzz,

Ahojte,prosim vas,mate niekto skusenosti s pandora alarmom?Mam O3 po fl 2020 s keyless a ked zamknem auto dotykom/klucom, neviem auto odomknut cez alarm ani appku.Ak ale zamknem alarmom tak ho v pohode odomknem aj appkou. Elektrikar,co to instaloval si nevedel dat rady.V riadiacej jednotke to naprogramoval a aj tak to nejde. Netusite niekto,ci a co treba zmebit v riadiacej jednotke? Vopred dakujem

• 4 odpovědi
    • 6,4tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem Goyow,

Ahoj, mám dotaz proč se climatronic chová takhle zvláštně. Pravidelně jezdím s Octavia III ( 1.6 TDI) a mám nastavenou teplotu 22,5 C, avšak občas climatronic nějak přeskočí a začne prudce chladit (spustí klimatizaci) a znatelně ochladí teplotu. Jakmile upravím teplotu na 23C a po chvilce zpět na 22,5C vše se chová normálně jak má. Nemusíte někdo čím může být toho zvláštní chování způsobeno? Tahle chyba se vyskytuje náhle jak na dálnici tak ve městě. Některé čidlo špatně určuje teplotu? Existuje nějaký způsob jak lze odhalit kde je chyba?

• 6 odpovědí
    • 3tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem Sumrak83,

Zdravím v zadu za vodičom mi prestalo svietiť svetlo aká žiarovka tam ide a ako sa to mení. Ďakujem.

4. Zdravim, koupil jsem si octu L&K ctyrocku, při zařazeni zpátečky se okamžitě deaktivuje asistent mrtvého úhlu a asistent vyparkování. Nevíte, čím to muže byt? Můžou na to mít vlil zaoxidované spoje v právem zadním světle? Musím urcite vyměnit jelikož to vyhazuje chybu. diky.

• 0 odpovědí
    • 2,1tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem danno1771,

Zdravím páni, riešil niekto domontovanie jednotky do OIII predFL alebo FL na aktívne meranie tlaku pneu? Malo by isť o jednotku umiestnenú v zadnej kufrovej časti vozidla, ktorá sa pripája 1- 12V, 2 - GND, 3- Can 4 - Can.

• 2 odpovědi
    • 1,6tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem tttt,

Ahoj, mám O3 1,8 TSi 2013 manuál s Kessy. Přijdu k autu, otevřu, vymáčknu spojku, zmačknu tlačítko Start, motor ihned naskočí a během 1-2 sekund zhasne a vyskočí hlášení "Nastartujte motor ručně"! Opětovný pokus o nastartování neúspěšný. Orosím se a zkouším to znova a znova a asi po 5 pokusu motor naskočí a jedu. Během jízdy žádný problém, v Boleru jsem žádné záznamy nenalezl (chybové). Nikdy předtím se mi toto nestalo! Auto stálo venku více jak 6 hodin bezprovozu => motor, olej tedy nezahřátý (venkovní teplota cca 26 stupňů). Nevíte o co by mohlo jít? Díky Tom

7. Zahájeno uživatelem Lucasse,

Nevěděl by někdo jakým nejjednodušším způsobem vytáhnout 12V ze světla nad hlavou (centrální nadhlavní příčka), nebo z nějakého dalšího podobného místa? Bylo by to určený pro napájení kamery, která bude umístěna stále na čelním skle a nechci vést kabely navolno přes středový panel do 12V konektoru.

8. Zahájeno uživatelem RS141,

Zdravím chlapci,vedel by mi niekto pomoct? Mám octu rs 2014 2.0tdi 135kw a mám problem z interierovým osvetlením.Malo by sa rozsvietit po odomknuti auta alebo po otvorení dverí no nedeje sa tak..Mechanicky ked to zapnem tak lampičky svietia. Diag neukázala žiadnu chybu. Dakujem

• 1 odpověď
    • 1,9tis zobrazení
  9. Zjistil jsem, že mi auto zrychleně bliká blinkrama, pokud ho jakkoli zamknu a je uvnitř rozsvícená nějaká lampička. Přitom problikává Maxidot, na němž je zobrazena indikace otevřeného kufru a problikává i samotná lampička. Po odemčení ten cirkus přestane. Mám na autě nakódováno spoustu věcí přes Caristu nebo CarScanner, nevím zde to nesouvisí. Máte tušení, kde hledat problém?

10. Zahájeno uživatelem PeterCervenansky,

Ahojte auto netopi a su tam tieto dve chyby. Viete mi prosim niekto pomoct. Octavia 3fl 2tdi 135kw

• 0 odpovědí
    • 1,6tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem PatrikJ,

Zdravim, mam problem s destovym senzorem u OIII RS, pokud v nastaveni zapnu automaticke stirani za deste, tak po prepnuti packy do prvni polohy dojde k jednomu setreni a pote se uz nic nedeje. Pokud automaticke stirani za deste vypnu, tak packa v prvni poloze funguje pro stirani v intervalech. Auto jsem koupil jako predvadecku, takze nemam uplne presny vypis vybavy, ale z toho co vim, tak je auto temer v plne vybave, takze kdyz mi to v nastaveni nabizi zapnuti automatickeho stirani za deste, tak predpokladam, ze to v aute je :-) Jak si pripadne muzu overit, zda tam senzor opravdu je? Predem diky za rady!

12. Zahájeno uživatelem hanny123,

Zdravím všechny,včera jsem si všiml,když jsem měl nastavené u OIII větráky na low,tak že stejně auto topilo do interiéru.Zkousel jsem i zapínat klimatizaci,ale stále auto topilo. Nemusíte někdo čím by to mohlo být způsobeno? Předem moc děkuji

13. Zahájeno uživatelem Aporess,

Ahoj, mám dotaz. Spíme v autě a občas při vypnutém motoru nabíjíme ze zásuvky auta. Kdybych náhodou zapomněl nabíječku v autě, tak se baterie úplně vybije, nebo má nějakou pojistku a vypne se nabíjení ze zásuvky abych ještě nastartoval? Díky moc

14. Zahájeno uživatelem stonek,

Zdravím, řeším odkud nejlépe vzít permanentních 12V pro napájení GPS trackeru, který bych chtěl umístit někam za budíky. Od zapalovače se mi to moc tahat nechce, bylo by to asi hodně sundávaní. Nemáte někdo zkušenost nebo tip? Díky

15. Zahájeno uživatelem dubnik1,

Zdravym priatelia. Potreboval by som od vas jednu radu. Menil som na svojej octavke svetla. Moje povodne boli xenony s natacanim s obycajnym dennym svietenim a menil som ich za xenony s natacanim a LED dennym svietenim. Pridal som aj tretiu RJ pre denne svietenie. Bude sa to dat nakodovoat aby mi to vsetko slo ako ma?

16. Zahájeno uživatelem LordBecks,

Zdravím vás. Přestalo mi fungovat pravé elektrické zrcátko(zůstalo sklopené). Když jsme to napojili na počítač,, tak to píše chybu B11F601 Motor přiklápění zrcátka. Chtěl jsme se zeptat jestli jste se stím nesetkali a nebo jestli nevíte jak to spravit bez toho, aby se muselo kupovat celé nové zrcátko, že by se třeba dal vyměnit pouze motorek? Pokud tady ta možnost vůbec je. Díky

17. Zahájeno uživatelem Legalize,

Objednal jsem nový ventilátor topení - originální díl ze Škoda-díly.cz. Na jedné lopatce ventilátoru byla nacvaklá malá kovová sponka s kontrazoubkem. Mám to tam nechat? Je to nějaké vyvážení či co? Na původním originálním ventilátoru Valeo nic takového nebylo.

18. Zahájeno uživatelem tmi,

Čauko, řeším teď jeden problém u své trojkové octavie rs v naftě (manuál). Zakoupil jsem auto s tím, že má Challenge packet.. Ten ovšem obsahuje vše až na volitelnost módů (Drive, sport, eco...) Mám aftermarket dotykové rádio s androidem, kde sice nějaká zatržítka jsou, ale nefungují. Tlačítko u řadící páky nemám. Chtěl bych se tedy zeptat, co s tím. Předem děkuji za odpověď, K.

19. Zahájeno uživatelem Bubaq,

Ahoj, o víkendu mi Oktávka (OIII před FL, 1.6 TDI 77 kW) připravila nepříjemné překvapení. Je to druhé auto v rodině pro ženu, která je na mateřské. Díky mému homeoffice jezdila s mým a se svým autem za poslední rok najezdila naprosté minimum (malé stovky km). Autu je přes šest let. Víkendová cca 200km jízda na stanování byla po dlouhé době první delší trasa. Celý víkend se do auta pořád lezlo, odemykalo se a zamykalo, věčně svítilo vnitřní osvětlení. Třetí den se auto po odemčení rozblikalo jako vánoční stromek - budíky, kontrolky, světla, blinkry atd. rychle blikaly, auto nereagovalo na žádné povely od klíčku nebo startovacího tlačítka. Po cca dvou minutách …

20. Zahájeno uživatelem GoofySK,

Zdravím, neměly by jste někdo náhodou seznam všech typů žárovek používaných v OIII? Hlavně teda ve vnějších světlometech. Konkrétně ve variantě vepředu bi-xenon a vzadu led. V šeru jsem mi rozsvěcuje kontrolka "zkontroluj obrysové světlo v předu vpravo", ale podle mě je v pořádku, tak zkusím vyměnit žárovku. A když už, tak abych věděl kam která do budoucna patří. Díky

21. Zahájeno uživatelem Legalize,

V servise mi v rámci řešení nejrůznějších zvuků a drnčení v interiéru nějak "přitáhli" nebo "uchytili" lanko stahovačky ve spolujezdcových dveřích. Od té doby ale občas dochází k drnčení až rezonanci dveří, které je mnohem silnější než dříve. Věděli byste někdo, co v tom servise mohli s lankem provést? Měl jsem dole tapec, dotáhl jsem šrouby, které drží stahovačku, ale nepomohlo to. https://uloz.to/tamhle/IlsXb87IAYfE#!ZGuuZmR1Amt4AGN4BGD5ZGN0LmZ0EJMMDJbjMUcDMmAlZzH2

22. Zahájeno uživatelem Pajas1,

Zdravím, lze nějak preprogramovat vizualizace parkovacího asistenta aby tam byla i dráha kam se točí? :D

23. Zahájeno uživatelem Standucha,

Ahoj, dával jsem auto do servisu a vše v pořádku fungovalo. Pár dnů po převzetí jsem si všiml že za jízdy lze kompletně stáhnout po stlačení druhé polohy na tlačítku pouze zadní okna.Oboje přední okna se pro celé otevření a zavření musí tlačítko držet. Stejně jsem si všiml,že při stisknutí tlačítka otevření na dálkovém ovladači,kdy všechna okna se mají otevřít,se nic nestane.Můžete mi prosím poradit jak nastavit aby přední okna při stlačení druhé polohy se celá kompletně otevřela nebo uzavřela a stejně tak jak mohu znovu zprovoznit otevírání všech oken při stlačení a držení tlačítka na dálkovém ovládání? Děkuji moc za pomoc

24. Přeji hezký den všem, hlásím se do fronty nadšenců, co si svým neodborným zásahem při kódování způsobili problém. Mám Octavii III kombi, rv. 2015, 1.4TSI 110kW Před rokem jsem měl půjčený kabel a kódoval si poprvé v životě dle návodů na netu (asistent do kopce, cornering atd.). A až nedávno mě někdo upozornil, že mi nesvítí správně světelná houkačka. Taky jsem si toho mohl všimnout sám, no nic, teď si to budu naproti zdi večer preventivně zkoušet... ;-) Průběh kódování přísvitu do zatáčky (corneringu) jsem si krok po kroku fotil, probíhalo to během několika dnů a i různých verzí VCDS. Cornering mi funguje, ale při světelené ho…

25. Zahájeno uživatelem tosa,

Ahoj, nenašel jsem zde na fóru. Nemáte prosím nějaký typ Led žárovek do zadního světla, zpátečky a směrové světla? Děkuji

• Pozitivní
    • 1 odpověď
    • 5,3tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.