Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Elektrika

1. Zahájeno uživatelem Neonik,

Zdarec, přestal mi fungovat tento ukazatel. Nějaký tip co s tím? Díky!

2. Zahájeno uživatelem Netopejrek,

Chci se zeptat, na dodělání (předělání odrazek) na osvětlení "varovná červená světla" při otevření dveří v OIII kombi. Mám to ve full výbavě, ale to to mne štve. Prosím proto někoho opravdu znalého, kdo by poradil. Případně popmohl dodělat - jsem z Ostravy. Zajímá mne jak el.zapojení tak vše kolem. Tedy jak to dodělat, aby to vše fungovalo jak má a palubní infotaiment nic nehlásil za chybu atd. Moc děkuji za rady, tipy, manuály atd. atd.

3. Včera se mi předčasně (mělo tam být ještě pár měsíců) ukázalo varování výměny motorového oleje - olejový servis prý za 28 dní. Dnes ráno tam bylo už 11 dní. Sotva vyjedu z práce pár set metrů a 10...9... Počet dní se mi přímo měnil před očima. Zkontroloval jsem hladinu oleje - je mezi ryskami. Do servisu jsem objednaný na výměnu oleje, ale až za měsíc. Co s tím? Auto odstavit až do dne výměny oleje nebo jezdit dál? Kontrolka motoru nesvítí.

• 1 odpověď
    • 5,3tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem johnk,

Zdravím, jak vám toto funguje? Já mám pocit, kdykoliv to v menu klimy zapnu, že čelní sklo je pak vyhříváno nepřetržitě.

5. Zahájeno uživatelem Filip Pletka,

Zdravím, chtěl bych se zeptat jak je to s volbou jízdních režimů u Octavie 3 rs pokud nemá přímo tlačítko pred řadicí pákou? Je možné to nastavit někde jinde? Nebo to musí být součástí výbavy? děkuji za odpověď

6. Zahájeno uživatelem homelessdrop,

Ahojte, chcel by som sa informovať, ak viem dobre (dúfam že sa nemýlim) svietenie kufra sa dá podmienit aj v prípade že sa rozsvieti interiér vozidla. V skratke nefunguje rozsvietenie kufra keď ho otvorím, kvôli sperám, dozvedel som sa že by sa dalo nakodovat v prípade že sa otvorí kufor, rozsvieti sa aj osvetlenie interiéru, potreboval by som nakodovat v prípade rozsvietenie interiéru aby sa rozsvietil aj interiér. Ďakujem pekne.

7. Zahájeno uživatelem astrain66,

Pozdravujem, mam problem s Octaviou 3 s Kessy (manualne otvaranie kufra). Od urciteho momentu neviem otvorit kufor inak ako podrzanim stredneho tlacidla na dialkovom ovladani (len podrzanim, nie stlavenim). Skusal som vsetky mozne kombinacie, pri zamknutom cj odomknutom aute a ziadna zmena. Vie mj niekto poradit cim to moze byt? Cim mohla byt sposobena zmena? Dakujem

• 1 odpověď
    • 1,4tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem Sumrak83,

Zdravím páni v piatok som si do octavie 3 combi cúvaciu kameru. Pripájal som to cez autorele tam kde je autozasuvka na vodicovej strane tam je aj kostriaci bod. Mal som asi polovicu nádrže. Po montáži som išiel nakúpiť a natankovať do plna tu sa začala taká záhada po natankovaní mi ukázalo iba tú polovicu a postupne cca 15km pomalí ručička išla do plna. Už dneska ukázalo automaticky plnú nádrž. Neviem či je to chýba alebo sa palivomer kalibroval či niečo podobné.

9. Zahájeno uživatelem p.noza,

Zdravím...mám O3..1,2 tsi....a při nastartování mi auto ukázalo chybu ESC, Start stop a chybu kontroly tlaku...motor normálně naskočí...nevíte někdo, co s tím? Měnil jsem baterii v autě, tak jestli to na to nemá vliv....

10. 196650 - Motory centrálního zamykání B122B 12 [009] - zkrat na plus Potvrzeno - Testováno od smazání paměti info o závadě: Stav závad: 00000001 Priorita závad: 5 Frekvence závad: 1 Počítadlo resetů: 80 Kilometry: 20302 km Datum: 2022.03.02 Čas: 14:45:52 196651 - Motory centrálního zamykání B122B 11 [009] - Zkrat na kostru Potvrzeno - Testováno od smazání paměti info o závadě: Stav závad: 00000001 …

11. Zahájeno uživatelem homelessdrop,

Ahoj. Potřebuji pomoc (prosím!), bohužel to nijak nevyřeším. Moje auto je vybaveno elektrickými dveřmi zavazadlového prostoru. Můj problém začíná tím, že se to neotevřelo do max 1/3. Tehdy jsem si říkal, že za to určitě mohou boční tlumiče. Změřil jsem kabely, jak to jen šlo, ale nenašel jsem žádné přerušení. Poté jsem připojil spodní stahovač dveří a kupodivu zadní výklopné dveře fungovaly bez problémů. V tu chvíli jsem si myslel, že problém bude ve spodním navíječi. Podařilo se mi sehnat nový typ, který jsem vyměnil, ale bohužel nefunguje. Aby toho nebylo málo, od té doby, co jsem ho vyměnil za nový, už nefunguje mačkací tlačítko na vnitřní straně dveří, dveře…

12. Ahoj, jde o nový spínač světel s funkcí auto.... prosím o radu, když dám kódování bajt 7 bit 5, hodí mi to chybu.... Nevíš proč se tak děje.... senzor deště funguje normálně, spínač světel s funkcí auto je namontován včetně kabelu do bcm.

13. Zdravim, mam octaviu 3 a xenony bez pasiku led. Funkciu denneho a parkovacieho svetla mi plni dvojvlaknova ziarovka. Ked ju nahradim LED ziarovkou pise chybu. Cez VCDS som si pozrel prisposobenia a malo by to byt na postoch lasttyp 3 a 2. Tu ked zmenim hodnotu na lichtmodul (ako to je v niektorych navodoch) tak aj tak pise auto chybu. Skusal som aj zmenit na allgemeine led, ale aj tak vypisuje chybu. LEDKA funguje normalne, s tou problem nie je, len mi vadi ta chyba na pristrojovke. Vie niekto ako sa zbavit toho chyboveho hlasenia? vdaka za rady

• 6 odpovědí
    • 7,7tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem Vladozzzzz,

Ahojte, prosim o radu. Jedna sa o skodu octaviu combi 2.0tdi 110kw, verzia 3 po fl r.v. 2020. Dal som si namontovat tazne s original elektrikou 13 polovou zasuvkou s oznacenim WYR426213R-T. Chalani v servise vsetko zapojili podla navodu. Najprv to spravili sposobom (method 1 na obrazku v prilohe) kedy vypinovali kable z konektorov z konfortnej jednotky a pouzili konektory, ktore boli v baleni od elektroniky. Vsetko bolo niekolko krat zkontrolovane a auto pri pokuse nastartovat hlasilo "chybu" : prilozte kluc na miesto na to urcene. Takto sa im to ani na niekolky pokus nepodarilo rozbehat. Nasledne to zapojili druhym (method 2 na obrazku v prilohe) sposobom popi…

15. Zahájeno uživatelem tomasek1986,

Zdravim, nesetkal se nekdo s problemem Akumulator 12 V se nenabiji. Zavada start-stop..

• 1 odpověď
    • 6,8tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem ddaveman,

Zdravím, pořídil jsem si detektor, který začne řvát pokud nechám dítě v sedačce. Náhoda je blbec a vedra jsou neúnosná.. Principem funkce ale je, že se musí vypnout proud v cigaretové zásuvce po vypnutí zapalování, což se u mého auta neděje, je to stále pod proudem. Jedná se o Octavii 2017. Je možné to nějak poštelovat, aby se po vypnutí motoru vypnula i zástrčka?

• Pozitivní
    • 2 odpovědi
    • 1,6tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem jackmccool,

Ahoj. Mam dotaz ohledne fungovani automaticke klimatizace v Octavia 3. Nedavno jsem mel v aute zapojenou autolednicku a klima normalne fungovala. Po cca 30 minutach fungovat prestala a sel jen teply vzduch. Po cca hodine se zase na chvili rozbehla (cca 5minut) a pak zase jen teply vzduch. Odpojil jsem lednicku a nechal nabit baterii. Pak se klima rozbehla a jiz funguje normalne. Chci se tedy zeptat, zda ma stav baterie vliv na fungovani klimatizace? Je to normalni nebo to mam nechat nekde proverovat? Co vim, tak bateria ma sva nejlepsi leta za sebou a klima naopak pred dvema mesici projeta a doplnena.. Diky moc. P.

18. Zahájeno uživatelem Matthe1987,

Nevíte někdo kde protáhnout kabel od baterie do kabiny u Octavia III Rs

• 1 odpověď
    • 1,2tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem AKO,

Dobrý den, po zamčení vozu mi začaly blikat všechny blinkry. Na palubovce to bliká také a navíc to ukazuje že je něco špatně se zadními dveřmi, vyměnil jsem zámek v domnění že je špatný mikrospínač zámku, ale to nepomohlo, nemáte prosím někdo zkušenost co by to mohlo být?

• 4 odpovědi
    • 1,9tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem vlenko,

Vazeni dnes som nepresiel na STK kvoli tomu ze som nakodoval blikanie smerovky a obrisove svetla na zadnych led svetlach vo faze, neviem to vratit spat nemozem najst navos , neviete mi rychlo niekto poslat navod? Dakujem peken, chcem to rychlo opravit a ist opat.

21. Zahájeno uživatelem Adasman98,

Zdravím, potřeboval bych pomoct. Při otevírání el. kufru kufr párkrát varovně zapipal ale otevřel se sám, ne však úplně nahoru. Dolů to nešlo samo ani tlačítkem na kufru ani tlačítkem na klíči, pouze když jsem mačkal tlačítko na zavření kufru na kufru a trošku silou tlačil do kufru, tak se teprve po částech zavřel, doprovázel to zvuk pípaní jako při nějaké chybě. Nevíte co by s tím mohlo být, případně jak by se to dalo opravit či kolik by stála případná oprava. Je divné že otevřít to jde normálně, ale zavřít vůbec. Děkuji 🙂

22. Zahájeno uživatelem Berny.mira,

Ahoj prosím o radu. Nezamykají se mi dálkovým ovladačem přední dveře u řidice. Ostatní dveře funguji bez problému.Mám i bezdotykové ovládání.Klíčem natvrdo funguje.Díky za tip.

23. Elektrické otváranie kufra + kessy. Octavia je ochudobnená o senzor pod nárazníkom, aby sa dal kufor otvoriť "nakopnutím". Skúšal niekto tento systém ? http://www.pekatronic.de/de/Heckklappensteuerung/Automatische-Kofferraumsteuerung-Keyless-entry-205.html Prípadne je možné nejaké elegantnejšie riešenie za použitia dielov z VW, keďže tam to ide aj z výroby ?

24. Zahájeno uživatelem miro_sk,

Ahojte, vcera sa mi zacala objavovat na Maxidot sprava, ze mam vybitu bateriu v kluci dialkoveho ovladania. Prekvapilo ma to, mam O3, pouzivam ju len 2,5 roka. Co mam O2, tak je tam stale este bateria z vyroby a ziadny problem. Ake mate skusenosti s vydrzou baterie v takomto dialkovom ovladani? V DO je bateria CR2025,

25. Zahájeno uživatelem Jiri.urban,

IMG_1278.MOV Zdravím, mám čerstvě vyměněný ventilátor čerstvého vzduchu. Před výměnou vůbec nefoukal a podivně drhnul. Po výměně sice nový fouká, ale stále to tak divně klape či drhne. Nenapadá někoho na co se ještě podívat?

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.