Motor 1.2 TSI
108 témat v tomto fóru
-
Ahoj, chtěl bych se zeptat. Mám 1,2 TSI-77kw a když pustím climatronic s nastavenou teplotou se studeným motorem (tedy topení běží naplno)tak při jízdě s jakoukoliv rychlostí bez plynu, třeba z mírného kopce, klesnou li otáčky pod cca 1400 motor začne lehce škubat, jakmile přidám plyn přestane to. Jakmile se motor zahřeje na provozní teplotu přestane to, nebo když vypnu topení přestane to. Zajímá mne jestli to dělá i vám ostatním a nebo jsem vyjímka. Ještě uvidím co to bude dělat v létě při zaplé klimatizaci. Zatím si to vysvětluji tak, že díky tomu topení jsou zvýšené nároky na otáčky motoru za studena a tak mu ty nižší provozní otáčky nedělají dobře. Díky všem.
-
-
- 28 odpovědí
- 10,6tis zobrazení
-
-
Zdravim. znamy ma nove auto, par mesacne, motor 1,2 tsi 77kw. uz len kvoli tomu chce menit olej cca po 8 000km po zabehu.. /u znameho v neautorizaku, ale tak aby na to servis neprisiel/. predpoklad je ze si auto s longlife olejom servis vypyta pri 20 000km, on ale chce menit olej skor pozrel som aky tam ma olejovy filter, ze mu kupim rovnaky, a v servise mu to vymenia bez toho, aby to zistili, ale problem. v aute ma origo VW filter VW 03C115561D, cierny. pracne som hladal na nete tento filter /nema ho skoro nikto/, lebo uz ho nerobia, ale iba nahradu zan a to VW 03C 115 561H Cize, uz nieje Dckovy, ale Hckovy. Napriek tomu som v autokelly nasiel Dckovy, objednal ho,…
-
-
- 8 odpovědí
- 5,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Nenadhodím téma KEDY? ani AKO?, toho tu už bolo popísané snáď dosť, zaujímalo by ma skôr, aký názor majú ľudia, čo ich auto proste baví, na tému Preplach motora. V oficiálnom sortimente Škody sa objavuje Liqui Moly PRO-LINE na preplach motora, ktorý sa aplikuje tesne pred výmenou. Má toto aj reálny zmysel? 7€ nie je tragédia a fakt je, že čistiť motor zvnútra je "trochu" komplikované. Pri tých správach, čo dokáže vytiecť pri prvej výmene, mi to príde ako vcelku zaujímavá "chémia".
-
- 6 odpovědí
- 4,9tis zobrazení
-
-
Prosím o radu, možno sa to tu už riešilo...pred pár dňami sa začali z motoru ozývať podivné plechové zvuky, pri pridávaní plynu na nižších prev. stupňoch, ale aj na volnobehu. Nepočuť to permanentne, niekedy to nepočujem aj celý deň. Stretol sa niekto s niečim podobným?? Vo videu je to ten podivný zvuk v pozadí ktorý počuť s motorom. 20141014_142931.wmv
-
- 9 odpovědí
- 5,5tis zobrazení
-
-
Ahoj, mám segmentový displej a nikde jsem nenašel jak je to s kontrolkama teploty motoru. Při jaký teplotě zhasíná modrá a kdy se rozsvící a zhasíná červená. Neví to někdo? Dík
-
- 1 odpověď
- 3tis zobrazení
-
-
Ahojte, aky olej (znacka, oznacenie) ste si kupili na dolievanie?
-
-
- 17 odpovědí
- 4,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
tak dneska rano, vyjedu z autem ven z garaže , a pak čumím jak "puk" pod autem jak je motor , kaluž oleje, cca čtvrt litru hm říkam si pěkný , ti šikulové mi najk nedotahly v servisi vypušták , tak jsem koknoul do pod kapotu, a kolem kola co je na klice , zestřikané od oleje takže zítra fičím do servisu ! a jestli mi řeknou že mám přijet, když už jsem obědnadny, tedy za dva pul týdne , tak bdue kravál ! tohle bych čekal od starého auta , a ne od nového !
-
-
- 60 odpovědí
- 17,8tis zobrazení
-
-
Ahoj, pozoruji takové zvláštní chování, které nemá souvislost s počasím ani ničím exaktním. Když nastartuji, je chvilku spotřeba cca 3-3,2l, než to vypne sytič nebo něco podobného, pak to klesna na 0,6-0,8 ... občas se mi stane, že ale po startu je ta špička kolem 1,2l, někdy i 0,8l. Nemá to souvislost s tím, že by byl moto ohřátý (prostě jednou po noci se to chová tak, podruhé onak). Němá někdo zkušenost?
-
- 5 odpovědí
- 5,2tis zobrazení
-