ak to nie je daka debilna motorizacia tak za hodinu to vedia vymenit ako nic ... niekto ma treti a niekto povodny , moj nazor je ze sa to jebe hlavne tym co na pcku parkuju a musi ho vyradovat silou ale podlozene to nemam
Také se dovolím připojit, začátkem léta bude na prodej nebouraný garážovaný L&K liftback facelift, 2,0 TDI 140 kW 7° DSG, stříbrná brilliant metalíza, interiér hnědá kůže s béžovým stropem, navíc nezavisle topení, tažné zařízení, masážní odvětrání sedadla, zadní stěrač, alarm, rezerva, Columbus 9,2" MIB 2.5, DVD, SIM, 2×SD, USB-A, hlasové ovládání, paket Rear, třízónová klimatizaceV, vyhřívání všech sedadelr, poaktivní ochrana cestujících0, 230V zásuvka a další USB.
Najeto bude cca 82 000 km. Předpoklad ceny 600 000,00 Kč. První majitel, vozidlo je registrováno na RČ.
Ahoj povedlo se ti to prosimtě nějak vyřešit? Mám úplně stejný problém, i jsem měnil a nechával čistit stejně jako ty. Každopádně X lidí si s tím nedokázalo poradit a já už fakt nevím co s tím. 😅
Nove auta uz gps i mapove podklady berou z OCU jednotky, kterou je proste vybaveno kazde auto, takze k tomu teoreticky potreba navigace neni. Jak je to prakticky netusim asi nezbyde nez se zajet podivat do servisu