Přejít na obsah

Motor 2.0 TDI CR

205 témat v tomto fóru

1. Označení motoru

• 0 odpovědí
    • 714 zobrazení
  2. Chybový kód p190e

• 12 odpovědí
    • 23.1k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 6.6k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.4k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 3.5k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 1.9k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 1.7k zobrazení
  3. Porucha motoru ?

• 9 odpovědí
    • 18.3k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 997 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 979 zobrazení
  4. Přehřátí motoru 1 2 3 4 9

• 203 odpovědí
    • 129.4k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.2k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 2.1k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 3.1k zobrazení
    • 141 odpovědí
    • 108.9k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.7k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.6k zobrazení
  5. Kuna v motoru

• 0 odpovědí
    • 854 zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 6.9k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.6k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 3.1k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 4.1k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 5.5k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 3.4k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 8.9k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Mas zvlnene brzdy. Nejazdil si agresivnejsie brzda/plyn a vbehol do nejakych studenych mlak s rozpalenymi brzdami? Ak su to 100% brzdy, tak vymena kotucov alebo ich stocenie ak su malo opotrebene. Odporucam vymenu.
    • Zdravim, Rad by som vas poprosil o radu. Mam novu octaviu 4 FL s 13 palcovym infotainmentom. Po pripojeni autokamery (skusal som uz 3 rozne) do usb-c pri spataku zacalo po par minutach rusit obrazovku infotainmentu. Artefakty ako pri zlom uzemneni, alebo ako ked mate zly hdmi kabel k tv/monitoru. Kedze chcem vyuzivat aj parkovaci rezim, mam to momentalne zapojene cez hw kit od viofo(k a119 mini 2). Staly prud mam na poistke pre phonebox (spodne usb a indukcne nabijanie) a ACC som skusal najprv na poistku zrkadloveho usb-c, tam bolo tiez rusenie po par min. Potom som ju presunul na poistku diagnostickej zasuvky, tam to bolo par jazd ok, ale teraz to zacalo aj tam rusit. Autorizovany servis povedal ze na to nema riesenie. Mate nejake napady? Dakujem! 20241222_091049.mp4
    • Zdravím, chtěl jsem se zeptat jestli jste už tu závadu vyřešil??, mam úplně stejný problém a vůbec si nevím rady. Díky za odpověď 
    • Ahoj, FEC 00070900 je WLAN Hotspot FEC 00072E00 je Hlasové ovládání.
    • Manuál mám, četl jsem ho několikrát, ale bohužel bez úspěchu. Buď jsem mimo, nebo mi nepřijde normální, že síťka buď nesedí (není vypnutá), nebo je napnutá jak kšandy. O použití se pak nedá vůbec mluvit. Pokud by někdo měl tip jak síťky instalovat v kufru s dvojitým dnem, budu rád za jakékoliv nasměrování😁
  • Vytvořit nový...