Přejít na obsah

Motor 1.9 TDI PD

501 témat v tomto fóru

• 4 odpovědi
    • 3.3k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 1.6k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 6k zobrazení
  1. Nejde se rozjet, padá to

• 8 odpovědí
    • 2.9k zobrazení
    • 11 odpovědí
    • 10.7k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 4.1k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 2.3k zobrazení
    • 10 odpovědí
    • 5k zobrazení
  2. Oll klepání motoru

• 10 odpovědí
    • 16.2k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.2k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 8.1k zobrazení
  3. Výměna motoru

• 6 odpovědí
    • 4.8k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 2.6k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.5k zobrazení
  4. písknutí z motoru

• 4 odpovědi
    • 1.6k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 5k zobrazení
  5. Spotřeba po chipu

• 4 odpovědi
    • 3.3k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 7.5k zobrazení
  6. Netěsnost?

• 4 odpovědi
    • 2.4k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 5.9k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.3k zobrazení
  7. žhavení 77kw octavia II

• 3 odpovědi
    • 3.1k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.2k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 3.4k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 19k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Ta vložka v klice ale neovládá centrál, je to jen zamykání/odemykání těch řidičových dveří, viz manuál.   Pokud nebliká dioda na klíči, klíč nevysílá, tedy by jsem hledal problém v klíči, ne v autě.
    • Takovou Ladu na ulici jen tak nepotkáte. Posádka Garage 54 nainstalovala svůj motor V-16 z motorových pil do Lady. Tým postavil v předchozím videu motor složený ze 16 dvoutaktních motorových pil Hüter BS-62 o objemu 58 ccm a nejnovější nahrávka kanálu ukazuje, že jej po namontování do sedanu pustili na silniční test. Posádka Garage 54 musela rozšířit motorový prostor Lady. Motor V-16 měřil na délku 51,8 palců, což je mnohem delší než sériový motor Lady s 18,5 palci. Posádka vyrobila nové blatníky pro umístění motoru, prodloužila brzdové potrubí a hřídel řízení. Nevymysleli novou kapotu, protože kdo by chtěl zakrýt tuto […] Článek Lada s V-16 existuje a vypadá směšně se nejdříve objevil na SKODAHOME.cz. Zobrazit celý článek
    • Nie nie auto sim kupoval ako 2r ale a tu je velke ale po prvej navsteve autorizaku vtedy mi bolo povedane ze colaco sa robilo uz z dveramy ze nesedi tesnenie a asi boli dvere buchnute co mi samozrejme nikto pri kuoe nepovedal takze asi tak 
    • Dobrý den, mám problém s aut. převodovkou .  Když přeřazuje ze 3 na 4 tak v převodovce něco zapíská ,  ale pouze když je v tahu . Dokážete mi prosím poradit co to může být?   Moc děkuji
  • Vytvořit nový...