Přejít na obsah

Elektrika

361 témat v tomto fóru

• 0 odpovědí
    • 799 zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 1.1k zobrazení
    • 122 odpovědí
    • 79.3k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 449 zobrazení
  1. Chybové kódy

• 4 odpovědi
    • 1.5k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.6k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 4.7k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 461 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 789 zobrazení
    • 37 odpovědí
    • 28.1k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 722 zobrazení
  2. virtual pedál - nefunguje 1 2 3

• 59 odpovědí
    • 28.2k zobrazení
    • 18 odpovědí
    • 3.3k zobrazení
    • 20 odpovědí
    • 7.3k zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 3.7k zobrazení
    • 13 odpovědí
    • 7.6k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 865 zobrazení
  3. Keyless ma poruchu

• 5 odpovědí
    • 9.9k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.2k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 1k zobrazení
    • 45 odpovědí
    • 26.9k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 1.1k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 786 zobrazení
    • 58 odpovědí
    • 26.2k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.3k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• VCDS kódování pro Seat Toledo FR (2018-2019) / Škoda Rapid (2017-2019) + další koncernové modely   Co šlo zatím nakódovat:   - Deaktivace denního svícení v pozici ovladače na 0 - Deaktivace upozornění bezpečnostních pásů - Deaktivace upozornění otevřených dveří při zapnutém zapalování  - Deaktivace chyby LED žárovek /přední mlhovky  - Deaktivace chyby LED žárovek /zpátečky - Deaktivace Start/Stop - Deaktivace ostřikovačů světel - Deaktivace DRL při zatažení ruční brzdy (na pozici AUTO se senzorem světla a deště, funguje pouze za denního světla) - Aktivace Cornering lights - přísvit mlhovkama do zatáček - Aktivace zobrazení počtu litrů k dotankování v maxidotu - Aktivace dálkového ovládání při nastartovaném motoru - Aktivace podsvícení ručiček tachometru při odemknutí a opouštění vozu - Aktivace protočení ručiček při zapnutí zapalování - Aktivace pomalého náběhu a stmívání podsvícení všech ovladačů  - Aktivace Offroad menu v MIB2 jednotce - Aktivace funkční ovládaní oken po otevření dveří - Aktivace ovládání okna řidiče pomocí DO + nabídka v menu MIB2 jednotky - Aktivace dodatečné setření kapek předního okna po použití ostřikovačů - Aktivace pohasnutí nebo blikání DLR při zapnutí směrovky - Aktivace zpoždění zámku kufru - Změna počtu blinknutí směrovky ze 3x na 4x (lze max 5) - Změna rychlosti pro deaktivaci parkovacích čidel z 15 na 10km/h - Změna odezvy plynového pedálu z linear na gradual - Změna aktivních světel v ComingHome & LeavingHome, místo potkávacích jsou aktivní přední mlhovky + třetí brzdové světlo (lze nakonfigurovat i jinak)   - Aktualizace MIB2 jednotky Seat Navi 6P0: Update firmware z MST2_EU_SE_ZR_P0512T na 516T Update map navigace: střední evropa Update POI včetně upozornění na rychlostní radary   Co nešlo: Aktivace ovládání všech el. oken pomocí DO  Aktivace sklápění pravého zrcátka při couvání (U obou funkcí je hlavní důvod absence řidící jednotky spolujezdce - 52 El. PP)   Pokud má někdo nějaké další funkce klidně napište. Rád odzkouším. Lze toho nakódovat daleko víc, některé fukce nechci, nebo je mám už od výroby a k některým jsem se ještě nedostal.  POSTUPNĚ BUDU AKTUALIZOVAT.   Veškeré kódování je závislé na počtu a typu řídících jednotek v daném voze!
    • Ptal jsem se na to u dealera. Prý v květnovém byla nějaká chyba v informacích o emisích a proto vydali nový. 
    • A co se tam změnilo od toho z května? 
    • A je tu prosím někdo, kdo by mi udělal montáž? Jsem z Břeclavi, klidně přijedu i dál.
  • Vytvořit nový...