Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Elektrika

1. Zahájeno uživatelem TorVik,

Ahoj všichni, potřeboval bych radu, neměnil někdo z vás vadnou klapku V426 pro rozdělení vzduchu u škody superb 3 r.2015? V atroizovaném servisu mi řekli, že mají čas na výměnu až za dva měsíce, že jim tam musím auto nechat, demontáž sedaček, celé palubovky a že cena bude cca 20 tis Kč. Hledám alternativu.Předem děkuji za jakoukoliv reakci.

2. Zahájeno uživatelem e1.,

Ahoj, nedávno som si stĺpmil intenzitu osvetlenia ovládacích prvkov na palubnej doske, aby to v noci nesvietilo ako vianočný stromček, ale všimol som si, že otočný stred ovládača svetiel svieti stále na plný výkon. Môžete mi prosím pozrieť ako sa to správa na vašich autách, či je to celkovo vlastnosť, alebo iba závada môjho kusu? Ďakujem.

• 1 odpověď
    • 434 zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem David S,

Ahojte. Vedeli by ste mi prosim niekto povedat co to moze byt? Majitelom auta som cca 6 mesiacov a pri nahodnej kontrole som nasiel v pojistkovej skrinke toto.

4. Zahájeno uživatelem aronovakaterina,

Dobrý den. Škoda Superb III 2018. Z ničeho nic nefunkční front assist. Čekali jsme na servis, nic v autorizovanem servisu nezjistili. V den kdy jsem si ho vyzvedla ze servisu přestalo fungovat poté i nouzové volání. Dnes tedy opět servis. V řídící jednotce to prý není. Ty jsou prý v pořádku. Tak sli po kabelazi. Ta je prý v pořádku. Udělali kalibraci. To nepomohlo. Čekají teď v servisu na pokyn ze skodovky. Pan říkal ze by to mohla byt hlavní řídící jednotka. Někdo zkušenost ? Jsem zvědavá co ze skodovky napíšou…. Auto jsme kupovali loni u opata , takže s nějakou zárukou máme asi smulu…

• 2 odpovědi
    • 1tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem Petr Sklenář Skleny,

Dobrý den, potřeboval bych poradit pokud by někdo věděl.. Superb 3 před face, u sedadel vzadu ve středovým panelu je auto zásuvka, USB slot a potom klasická zásuvka ( na vidličku) kam lze zapojit třeba nějaký adaptér. Auto zásuvka i USB slot fungují a normálně dobíjí například mobilní telefon. U zásuvky na vidličku nikoliv. Když zastrčím adaptér rozsvítí se zelená kontrolka nad zásuvkou, ale bohužel telefon nedobiji. Nevíte prosím někdo čím by to mohlo být ?

• Negativní
    • 7 odpovědí
    • 3,3tis zobrazení
  6. Dobrý den, mám Superb 3 facelift 12/2021 a chtěl bych si přes vcds deaktivovat signalizaci nezapnutých bezpečnostních pásů, ale četl jsem, že v rámci ochrany diagnostiky vozidla SFD pak na garanční prohlídce půjde poznat zásah do jednotky, čímž bych mohl údajně přijít o záruku. Nevíte, zda tento model již disponuje ochranou SFD, pokud ano, tak pokud by se změna prováděla jako u starších modelů, čili v přístrojové desce změnou hodnoty v kanálu IDE03867 - deaktivace výstrahy pásu, tak se dle mého názorů nejedná o kódování, tak je otázkou, zda i tato změna může mít vliv na záruku. Předpokládám, že klasické čtení paměti závad a případné mazaní chyb …

• 1 odpověď
    • 703 zobrazení
  7. Dobrý den, prosím o radu Superb 3 2.0 tdi 140kw svítí abs esp kontrolka pneumatik, nefunguji parkovací senzory automatická světla tempomat , diagnostika píše snímač otáček kola vzadu vlevo, snímač jsem vyměnil ložisko také a závada přetrvává. Muže být problém jen v kabeláži nebo i někde jinde ? Nesetkal se s tím někdo ? Děkuji moc za každou radu

8. Zahájeno uživatelem marekzerzan,

Zdravím, máte prosím někdo zkušensot s něčím podoným ro SIII? Je to za mne ideál, konektor zapalovače nepotřebuju (zásuvku na 230V mám vzdu a tento konektor zapalovače myslím i v kufru) a další USB nedává moc smysl, pokud bych mohl mít 2 bezdrátové nabíjení místo jednoho, byl by to ro mne ideál. https://shop.petrlaszlo.cz/cs/autokastliky/28-komplet-kastlik-skoda-superb-2-pro-qi-nabijecku-double.html Ale předpokládám, že tohle z SII nebude úplně sedět do SIII.

• 0 odpovědí
    • 277 zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem marekzerzan,

Zkoušel jste prosím někdo přidat další nové vlastní tlačítko u řadící páky. Kde jste případně sehnali toto tlačítko, šlo takto vyměnit jen jedno? Rád bych tam připojil ovládání vrat, tzn byl by tam někde i schovaný ovladač a jen od něj napojené kontakty

• Líbí se mi
      • Díky
      • Pozitivní
    • 12 odpovědí
    • 2,5tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem Martin321,

Ahoj, mám obrovskou prosbu... Jedu si tak s rodinou a predemnou 2 auta. Kocham se krajinou a prehlednu, že se brzdí kvůli cyklistovy...Superb brzdí za mě s pípáním a velkou červenou kontrolou ( k nehodě nedošlo)... No a od té doby mám hlášku front assist nedostupný a nefunguje tempomat... Mohl by mi prosím někdo poradit v čem se stal problém?

• Pozitivní
    • 8 odpovědí
    • 5,4tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem patrik1234sk,

Dobrý deň klubaci mam superb 3 2019 este pred fl, pred týždnom som mal stret zo zverou na lavú stranu kupil som svetlo samozrejme totožny kod svetla aky bol pôvodne je to klasicky bi-xenon po nahodení svetla a zapnuí stretavacich svetiel svieti dialove svetlo a necvaká ani clonka čo prepína dialkove a stretavacie [skusil som prehodit funkcne prave svetlo na lavu stranu a chová sa tak isto ako to čo som kupil ] diagnostika neukazuje žiadnu závadu

• 0 odpovědí
    • 351 zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem Goauld,

Ahoj, brouzdal jsem fórem ale bez úspěchu. Neřešili jste někdo vadný zámek dveří na Superb 3, kde auto buď nejde odemčít, nebo nejde zamčít. Respektive odemčou/zavřou se všechny dveře kromě těch vadných. Nejdříve mi ty dveře nešly odemčít a otevřít, teď pro změnu jsou permanentně odemčené i když je celé auto zamčené. Alarm svítí nepřetržitě červeně. Tuším asi že se nevyhnu rozebrání komplet dveří a výměně zámku. Spíš teď řeším jak ty dveře zamčít aby se nikdo nedostal jen tak do auta.

13. Zahájeno uživatelem Majky15,

Zdravím mám superb 3 normálne mi číta dopravné značky ale ak stlacim na rádiu car tak toto mi to ukazuje . Stretol sa niekto s týmto a ako to dať dokopy

14. Vzhledem k tomu, že při řízení se dost těžko sleduje kdy svítí brzdová světla, dovolil bych si následující dotaz. Kdy přesně svítí brzdová světla při následujících situacích ve vozidle s automatickou převodovkou: - Když mám zařazeno "D" a zastavím (při aktivaci autohold) - Když mám aktivovaný tempomat a auto zpomaluje - je rozdíl když začíná brzdit, nebo zpomalí bez použití brzd? Jde mi o to, jestli jsou brzdová světla přímo spojená s pedálem brzdy, nebo je za tím nějaká další logika Díky moc.

15. Zahájeno uživatelem Prochaine,

Tak vyhřívaný volant je konečně tady. Podle manuálu (ke Kodiaqovi) to vypadá, že se zapíná jen přes infotainment. Myslíte, že bude reálné jej instalovat a nakódovat do starších modelových ročníků?

16. Zahájeno uživatelem honzac66,

Zdravím, nemáte někdo zkušenost s touto poruchou: po vypnutí motoru se sám od sebe zapne vnitřní ventilátor (nezapínám funkci rest). Pak musím několikrát třeba 6x vypnout a zapnout zapalování a různě zapínat a vypínat ventilátor než se mi podaří, že při vypnutém zapalování zůstane vypnutý.

• 2 odpovědi
    • 530 zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem Stanislav1998,

Dobrý den, jsem tu nový a potřebuji poradit. Mám škoda Superb 3, 2016 roku, 2.0 TDI. 263425 - air quality sensor Ještě když jedu na dálnici a prepnu na tempomat,tak mi na panelu u něj ukazuje vykřičník a tempomat nefunguje. Poraďte prosím jestli je to něco závažného či ne a popřípadě jak to vyměnit svépomocí. Budu vděčný za každou radu, děkuji.

18. Zdar, věděl by někdo kde najdu základní nastavení snímačů příčného/podélného zrychlení ? Ve VCDS jsem to nenašel a ODIS jsem ještě nezkoušel. Je toto nastavení vůbec možné u MQB platformy ? Jde mi o to že po bouračce na prdel mi občas DSG z 3 na 2 a z 2 na 1 kopne. Děje se tak pouze někdy a jen když prudčeji dobrzduji, když se snažím dobrzdovat plynule tak podřazuje hladce.

19. Zahájeno uživatelem alchymist,

Ahojte, chcem sa spýtať, či máte niekto skúsenosť s dorobením resp. aktiváciou vyhrievania zadných sedadiel. Mám skúsenosť z iného auta (P 607), že zadné sedadlo bolo vyhrievané, len bolo treba vymeniť záslepky tlačidiel za funkčné tlačidlá a povoliť v riadiacej jednotke. Preto sa chcem spýtať, či to bude aj tu také jednoduché alebo bude nutné vymeniť celé zadné sedadlá. Mám Superb 2016 L&K 140KW. Ďakujem

20. Zahájeno uživatelem Emblacker,

Čau,ahoj.Dnes se mi při nastartování auta objevila hláška "závada startovacího systému - servis" Auto jezdí v pohodě,startuje v pohodě ale při každém nastartování ta samá hláška.Nemáte s tím někdo zkušenosti,nestalo se to už někomu? Díky

• 0 odpovědí
    • 531 zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem zkaza420,

Zdravím, chtěl bych do svého Superb III 2016 dostat funkci manévrovacího brždění. Už jsem tady trochu pohledal a zjistil jsem že by to jít mělo, mám senzory jak v předu tak v zadu a jednotku PDC 5Q0919294L. Podle toho co jsem našel, tak by s manévrovacím bržděním měla fungovat jednotka 5QA919298B ale nikde jsem neviděl úplně seznam všech které to umí a za jakou je ideální výměna. A není tady někdo kdo by to poté uměl nakodovat? Díky.

• 0 odpovědí
    • 909 zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem milanfrolka,

Ahoj resil nekdo vymenu osvetleni otevrenych dveri na ty s projekcnim logem skoda ? pasuje ze superba 2 na superb 3 ? Je to na Wish do 200,- ale jen na superb 2

23. Zahájeno uživatelem Tomáš 17,

Ahojte, nevíte co je to za závadu, diagnostika vyjela kod 172400. Nemohu to nikde dohledat. Vymazat to nejde. Děkuji za jakoukoli nápovědu, po čem jít.

• 2 odpovědi
    • 861 zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem x-man,

Ahoj, přestal mi fungovat virtual pedál. Koukal jsem na diagnostiku a žádnou chybu mi to nehlásí a když si dám "živá data" tak mi to detekuje přiblížení k oboum sensorům a pořád to píše že " no kick detected" neví někdo co s tím, prosím. Díky

25. Zahájeno uživatelem Pavel_N,

Zdraván všechny, mám Superb III 2019 FL, ve výbavě je startování tlačítkem, ale chybí kliky. Po pročtení fora, jsem došel k názoru, že by to mohlo jít relativně levně (ne však lehce) dodělat. 1) řídící jednotka Kessy kterou teď mám: 3QO 959 435M 2) sada klik s anténou: https://www.aliexpress.com/item/1005006624451038.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=60738120196&aff_fcid=d7b8b8b7617a4af5be6e6b6246c0e495-1723120976200-06755-_ExmMBHJ&tt=MG&aff_fsk=_ExmMBHJ&aff_platform=default&sk=_ExmMBHJ&aff_trace_key=d7b8b8b7617a4af5be6e6b6246c0e495-1723120976200-06755-_ExmMBHJ&a…

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.