Přejít na obsah

Exteriér

Vše co je zvenku - Karoserie, narazniky, designové úpravy, folie atd.

38 témat v tomto fóru

• 3 odpovědi
    • 1.8k zobrazení
  1. Loga, emblemy

• 3 odpovědi
    • 6.8k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.8k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 4.1k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 5.2k zobrazení
  2. Doplnky na Kodiaq

• 2 odpovědi
    • 8.4k zobrazení
  3. Vymena ostrekovacov

• 2 odpovědi
    • 230 zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.1k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 491 zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.1k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 4k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.4k zobrazení
  4. Prach v LED Matrix

• 0 odpovědí
    • 87 zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Je to už více než rok, co Porsche představilo první varianty modelu 911 generace 992.2, ale modelová řada stále zdaleka není kompletní. Po uvedení faceliftovaných modelů GTS, Carrera, Targa a GT3 se v nadcházejících měsících očekává další verze. Generální ředitel Oliver Blume během pololetních konferenčních hovorů o výsledcích hospodaření oznámil, že Turbo S by se mělo objevit koncem tohoto roku. Pravděpodobně se objeví i model bez generace S. Co dalšího víme? Šéf Porsche také zopakoval, že Turbo S bude mít hybridní pohon. To by nemělo být velkým překvapením, jelikož bývalý finanční ředitel Lutz Meschke prozradil, že 992.2 Turbo S bude […] Článek Nové Porsche 911 Turbo S debutuje letos. A bude to hybrid se nejdříve objevil na SKODAHOME.cz. Zobrazit celý článek
    • Ve verzi 8.4.0 a Androidu 15 je vše v nejlepším pořádku. Dokonce i kontrola pozice zaparkovaného auta sedí na metr přesně na rozdíl od podivností v minulém týdnu.   A čerstvě po aktualizaci (když marskama píše, že i v poslední verzi OK) na 8.4.1.  taky vše OK.  
    • Ahoj mám s4 liftback a cca od 80km/h mi piští zpětná zrcátka - při otevřeném okně je to dost randál (podobný jako dělají příčné zahrádky na střechu) a občas je to slyšet i se zavřenýmu okny. Dělá vám to to samé? Nejlépe je to slyšet na okreskách v otevřené krajině a naopak ve městě a v závětří to nic nedělá)...
    • Jedna mi taky zustala po aute... cena za odvoz...
    • Dobrý den. Neměl by někdo zájem o vestavěnou postel do Superbu2 combi bez dvojitého dna podlahy? Postel je vyrobená na míru, 100x190 cm, místo pod postelí 14cm, lze stále vozit v kufru nebo jednoduše vyjmout. Cena 5000,-
  • Vytvořit nový...