Přejít na obsah

Elektrika

Kabeláž, klima, topení, el.spotrebiče, alternátor, centrál, alarmy, GSM+GPS, VAG, airbagy, parkasistenty..

• Aktuální příspěvky

• No a dokonce tam je ještě přepínání jak moc ma být radar paranoidní ale u yoho si nejsem jistý jestli to je v každé sériové fabii.
    • Tak jsem navic zjistil, ze motor nechce na zadnou rychlost tocit vic jak 5000 a to na obe paliva. Pri 5000 otacka zacne cukat a objevi se chyba motoru P0302, coz je chybejici jiskra na druhem valci. Zapalovani mam uz ale komplet vymene a nepomohlo. Nejake napady na reseni ?   Dekuji
    • Tyjo v posledních třech příspěvcích jste dokázali zmotat dohromady co snad jen šlo   Stará chyba na aktuální funkčnost radaru určitě nemá vliv.   Popisuješ chování FA v budících s plnohodnotným maxidotem a dáváš fotku verze sociál.   "wifi autíčko" doprovázené zvukovou signalizací tuším zazní až když auto vypočte, že při aktuálních parametrech (směr jízdy, dávkování plynu a nedávkování brzd, aktivace směrovky) hrozí nevzhnutelná kolize.   To co zmiňuje @Martab je signalizace bezpečného odstupu od vozidla před vámi, tím asi jen chtěl potvrdit nebo vyvrátit zda radar skutečně vůbec nefunguje.   No a na závěr ještě upozorním, že v infotaimentech swing, bolero a amundsen jde pod položkou asistenti chování fron assistu upravit nebo jej i vypnout. Pokud si dobře pamatuju tak se dalo vypnout upozornění na odstup, pak se dala vypnout signalizace a nakonec front assist jako takový ale to myslím na budíkách rozsvítí oranžový trojúhelníček a vyřadí ESP.    
    • Těžko. Poslední návštěva 16. února 😁
    • Mám úplně jiný typ přístrojovky, teď bych fakt kecal, jaký symbol se mi tam zobrazoval, ale tuším, že to bylo takové autíčko s "wi-fi" vepředu a po stranách a hlavně se ozval vždycky gong. Jednou se ozval gong, něco blikalo na palubovce (asi to autíčko) a do toho zřetelně zabralo ABS, když jsem ještě z rozumné vzdálenosti objížděl odbočující auto a to bylo určitě v menší rychlosti než 70km/h. Neměl jsem tehdy čas to sledovat, myslel jsem si, že se mi potkal motor 🙂 Ale byl to ten front assist. Nyní prostě auto nic nehlásí, nijak nereaguje a nic se mi nezobrazí, ani když se přilepím v 80km na dodávku nebo autobus. Přikládám foto podobné přístrojovky, jakou mám já..Vlastně bych měl mít tu soc desku z Fabie III 1.0 Mpi Ještě jsem tehdy mimo SS zrušil upozornění na pásy a teď mi nic neřve, ale nesvítí ani kontrolka nezaplého pásu na přístrojovce. Napadlo mě ještě, jestli na toto není ten front assist nějak vázaný, že se s deaktivací pásů taky deaktivuje.....?
  • Vytvořit nový...