Interiér
77 témat v tomto fóru
-
Ahojte, mám OIV combi sportline 09/23 a byla to skladovka, bohužel bez vyhřívaného volantu. Je problém jej vyměnit za vyhřívaný ? Auto má 5letou záruku, otázka je, zda tím nepadne. Dále jestli lze koupit volant bez airbagu a dát tam z mého volantu. A jestli víte, jaký podvolantový kroužek + elektro svazek. Nebo jestli máte někdo tip kdo to dělá, budu rád. Stejně tak zkušenosti někoho u OIV.
-
- 1 odpověď
- 1,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím všechny, dnes jsem měnil čtyřramenný volant s multifunkcí za tříramenný... Už když jsem sundal airbag všiml jsem si skřípnuteho kabílku ale celou dobu fungovala. Přendal jsem to a když jsem chtěl vyzkoušet funkčnost, samozřejmě nefungovala, poradí mi někdo ? Musí se to po odpojení nějak aktivovat, nebo jak jsem hýbal s tím šedých kabelem tak jsem jí tím poškodil ? Děkuju za rady.
-
- 1 odpověď
- 789 zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Ahoj, nestalo se někomu že na palubní desce mu přestala svítit cca polovina ambientního osvětlení? Nevíte co s tím?
-
- 1 odpověď
- 1,2tis zobrazení
-
-
Rád bych si na léto dodělal chlazení schránky před spolujezdcem, tak jako měla třeba OII, OIII, atd. Našel jsem na fóru pro Karoq že to již někdo dodělával, jsou tam i čísla dílů. Nevíte někdo, jestli by tyto díly pasovaly i do OIV. Jde hlavně o ventil, hadice asi nebude takový problém. Jestli máte někdo přístup do ETKY, třeba porovnat čísla pro tento ventil u jednotlivých modelů. Díky
-
-
- 12 odpovědí
- 1,9tis zobrazení
-
-
Ahoj, vyzvedl jsem si minulej tejden svoji OIV FL, a měl jsem celkem velký očekávání od toho chlazenýho phone boxu. Zvlášť po tom, co znám v okolí pár lidí, co ve svých autech radši nepoužívají bezdrátový Android Auto, a radši jedou přes kabel, aby se jim mobil nepřehříval. Bohužel jsem ale dopadl úplně stejně. Nasednu do auta, hodim mobil do phone boxu, nahodim android auto, a cca po půl hodině se mobil přestane nabíjet kvůli přehřívání. Nevím jestli něco dělám špatně, ale ten phone box prostě nechladí. Jsou tam nějaký průduchy, ale nic z nich nefouká. V nastavení jsem k tomu nic nenašel. Má někdo podobnou zkušenost?
-
-
- 6 odpovědí
- 2,8tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
Všiml jsem si, že nad vnitřními kličkami jsou malé otvory ve výplních dveří. Na co tam jsou, nejsou třeba pro osvětlení vnitřních kliček jako měla OII a OIII v některých výbavách. Respektive, máte někdo u OIV osvětlené vnitřní kličky?
-
- 6 odpovědí
- 1tis zobrazení
-
-
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli je ambientní osvětlení v zadní části u Sportline verze 2024? Díky
-
-
- 2 odpovědi
- 1,8tis zobrazení
-
-
Na jednom zadním sedadle se mi u hlavové opěrky ulomila výklopná opěrka na spaní (součást sleep paketu) a tudíž bych potřeboval celou hlavovou opěrku vyměnit. Bohužel se mi ale nikde nedaří dohledat číslo dílu a ani s procházením různých eshopů s díly jsem nepochodil. Rád bych se vyhnul návštěvě autorizovaného servisu kvůli takové banalitě, proto mě zajímá, jestli někdo neví, kde tuto opěrku sehnat. PS. mám top ergo sedadla, tudíž potřebuji, aby byla opěrka kožená.
-
-
- 14 odpovědí
- 1,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravim, uz od novoty pozorujem buchanie od zadnej napravy pri prejazde po nerovnostiach. Cital som, ze je to pri octaviach bezne, ale chcel by som sa spytat, ako to odstranit? Co by sa dalo vymenit/ako to zlepsit.
-
-
- 27 odpovědí
- 15,9tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Ahoj, Oktávka 4. generace má prostřední výdechy klimatizace na palubce posunutý hodně dolů. Osobně to považuju za velký knock-out praktičnosti na úkor vzhledu a umístění displeje do horní části palubovky. Ale hodnotím to zatím jen z fotek. Jaké jsou vaše praktické zkušenosti? Myslím ty z vás, kteří v O IV pravidelně jezdí. Dají se tyhle výdechy nastavit tak, aby chlad / teplo nešly přímo na ruku položenou na středové opěrce, případně na trup? Bohužel nesnesu, když na mě v autě fouká studený vzduch. A jak jste si zvykli na nutnost ovládat teplotu několika kliknutími v menu namísto intuitivního pootočení fyzického ovladače? …
-
-
- 68 odpovědí
- 24,6tis zobrazení
- 4 sledující
-
-
Máte někdo v OIV zámek Construct? Vyplatí se to třeba k havarijní pojistce, nebo jsou to vyhozené peníze. Díky za vaše názory.
-
- 1 odpověď
- 628 zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Čaute, zas som si niečo našiel a otravujem všade a nikto mi nevie dať žiadne info. Prosím, ak by to niekto mal vo FL octavii, skúste pozrieť číslo. V škodovke sa tvária že to neexistuje. Ďakujem
-
-
- 4 odpovědi
- 1,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím přišel už někdo na to, jakým způsobem sundat opěrku hlavy řidiče ? Děkuji Honza
-
-
- 9 odpovědí
- 13,8tis zobrazení
-
-
Ahoj, jak máte u svého auta nastavenou klimatizaci? Mám O4 Style, Columbus, klimu nastavenou na Auto a přijde mi, že i když ji mám nastavenou na 25 a venku je okolo 15, tak mi z výdechu jde pořád hodně chladný vzduch (jako by klima chladila). V autě je mi potom pocitově docela zima. I když je venku okolo 5, tak z výdechu nejde teplý vzduch, spíše vlažný. Když dám klimu na HI, tak potom teplý vzduch fouká... Když jsem měl auto klimu o O1 i O2, tak se chovala jinak...když byla nastavená na 25, tak topila...
-
-
- 16 odpovědí
- 4,1tis zobrazení
-
-
Ahojte, riešim zapeklitý problém. Pár týždňov dozadu sa mi začal v aute objavovať sladký zápach z výduchov ventilácie po štarte. Deje sa to len na pár sekúnd po naštartovaní, po dlhšom (pár hodín) státí. Zhruba v rovnakom čase mi do pravej prednej časti, pod svetlom nacúvalo auto. Usudzoval som, že sa možno narušil chladiaci okruh a cítiť chladiacu zmes. V servise, kde auto bolo opravované som to niekoľkokrát spomenul, bavili sme sa o tom takisto s technikom. Už po odstrojení auta vôbec žiadny únik chladiacej kvapaliny nenašli, navyše v časti kde do mňa narazilo auto, podľa technika nevedie vedenie chladiaceho okruhu. Dnes som aut…
-
-
- 26 odpovědí
- 7,3tis zobrazení
-
-
Ahoj všem, než začnu řezat do polystyrenu zeptám se tady. Mám odnímatelné tažné zařízení (el. sklopné bohužel nešlo - sportline combi) a řeším kam s hákem tažného? Vozit v kapsách u podběhu se mi to nechce (nechci na to koukat). Mám sice mezipodlahu a tam by se to schovalo, ale tu jsem kvůli místu vyndal. Zbývá tedy jen polystyren co je u rezervy. Ten však nemá žádný prolis, kam by ten hák pasoval. Zároveň jsem nenašel žádnou jinou variantu toho polystyrenu (mám dojezdové kolo a subwoofer). Řešil někdo z vás něco podobného? Jak jste to vyřešili? Nebo jsem bez šance a čeká mě řezání do toho polystyrenu? Díky za pomoc a rady.
-
-
- 1 odpověď
- 1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj pánové! Měl bych na vás jako na experty dotaz. Kupuju teď novou Octavii Style (model 1.1). Skladovek je pár, nechci čekat na výrobu rok. Mám teď jednu rezervovanou. Vše cajk, jen laboruju nad sedadly. Tahle má kombinaci, výrobce píše látka/kůže (v ceníku je Lodge - látka / kůže), ale spíš to bude asi koženka, nebo nějaká syntetika? Máte na tohle nějaký názor? Jaké materiály se používají, co by to mohlo být. Auto za skoro milion nekupuju každý den, tak řeším. Je možné někde najít nějaké detailní informace? Díky a pěkný víkend!
-
-
- 4 odpovědi
- 5,8tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Mám dotaz, jestli se dají nějak rozdělat, nadzvednout, zadní sedáky, nebo tam jsou na pevno? Kvůli potahu.
-
-
- 2 odpovědi
- 1,5tis zobrazení
-
-
Zdar pánové, potřeboval bych koupit pro combi protisluneční clony. Sice mám sunset, ale vozíme malého a nechci aby mu to svítilo do očí. Koukal jsem, že se dělají přesné clony, které se zevnitř vloží na okno. Stačily by mi na okna zadních dveří, ale koukal jsem, že se dělají i na páté dveře + plus ty malé boční okna v zadní části. Máte někdo zkušenosti s konkrétním výrobkem? Můžete něco doporučit? Díky.
-
-
- 22 odpovědí
- 6,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Máte nějaký tip na opravdu kvalitní a robustní ochranný potah proti dětem? Koupil jsem univerzál a dítě ho po pár vteřinách odkope bokem, organizér se rozsype a je to k ničemu. Něco co sedí přímo na sedadlo a ani se nehne?
-
-
- 8 odpovědí
- 5,8tis zobrazení
-
-
Ahoj, Jde u nové octavie 2020 vyměnit klasický volant za multifunkční?
-
-
- 4 odpovědi
- 3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, neřešili jste někdo aplikaci folie na stříbrné lišty v kabině? Na palubovce mám lištu černou, ale dveře + další tenká lišta na palubce jsou klasicky stříbrné. Už se mi párkrát stalo, že se od toho fakt nepříjemně odráží slunko do očí. Napadlo mě to nechat polepit černou matnou folií. Nemáte s tím někdo zkušenost, zda to má požadovaný efekt?
-
-
- 4 odpovědi
- 1,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Dobrý den, rád bych pořídil nějaké univerzální potahy sedaček, něco na způsob autotrika na octavii kombi 4, viz. příloha. Jestli s tím někdo máte dobrou zkušenost a doporučíte jaké? Přesné potahy na míru nechci, spíš něco jednoduchého na instalaci.
-
- 1 odpověď
- 1tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Posuniem motaznu sadu pre dekoracne prahy dveri (predne aj zadne) za 15 eur. Cislo produktu 5E3 071 718. BA a okolie osobny odber, inak kludne poslem aj na dobierku.
-
- 0 odpovědí
- 1,1tis zobrazení
-
-
Dobrý den, Škoda octavia IV 2020 Active Chtěl bych se zeptat zda lze dokoupit loketní opěrka do octavie, když ve verzi Active standardně není. (to samé by mě zajímal multifunčkní volant) Nebo je to jen z výroby a později dodělat nejde? Dále se ozývají zvuky od palubního displeje, zvuky jakoby nedomáčknutých plastů, když zkusím lehce zamáčknout tak chvíli bez zvuků, ale po chvíli opět začnou. Těžko se to vysvětluje protože se to neděje furt. Děje se to hlavně ráno, když je auto studené. Není to nic vážného, jen když se na to člověk soustředí tak je to otravné. Díky za rady.
-
-
- 5 odpovědí
- 4tis zobrazení
-