Přejít na obsah

• Aktuální příspěvky

• Nazdar skupino Taková dnešní příhoda...sousedi naproti v garáži opravujou stahovačku spolujezdce na F1. Jeden zaúkoluje druhého potřebou 6,5 klíče a ten ho jde hledat...říkám si: jestli ho fakt najde...🤔 Není čas, sedám do auta a chci po pár dnech parkování v garáži nastartovat. Motor na benzín točí a ani škyt. Počtvrté startuji přímo na LPG a chytne. Nechám zahřát na cca 60 a vypínám. Zkouším na benzín a zas ani škyt. Startuji na plyn a jdu pro diagnostiku. Standartně na motoru 2 chyby (nemám druhý kat): nízká účinnost katu a druhá lambda. Tak klasicky mažu a zároveň udělám prodloužení pevného intervalu z 5000km na 12000km + reset servisního intervalu, který mi max 2 týdny hlásí, že je třeba udělat (na olej mám odjeto těch 5000km).  Odpojuji diag a chípnu to. Najednou vše v pohodě...ověřeno třemi starty na benzín.... WTF???😲
    • Tak to nefungovalo. Výjimečně se mi dnes při cestě domů rozsvítilo hlášení ze SS možné aktivovat nebo tak něco, tak jsem zapl vyhrev a SS fungoval a hláška zůstala. Mám to cele nejake cudne, asi na to seru at si to dělá co chce. Baterku mam prověřenou to mi stačí. 
    • @filllli doplnim že můžeš dat origo led lampečky spz. Stači udělat malou modernizaci a skvěle pasuji k 5 dveři. Vice na téma upravy v mem vlakně Granatowa fabcia. https://forum.skodahome.cz/topic/137279-granatowa-fabcia/page/33/#comments  
    • Nemohlo sa stat, ze tam ta voda zatiekla po otvoreni dveri? Obcas sa mi zo strechy zleje voda presne v tej chvili ked otvaram dvere, stalo sa mi to uz na viacerych modernych autach, ktore maju jednoliatu strechu bez žľabu.
  • Vytvořit nový...