TicTac Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 Zdravim Vsimnul jsem si, ze nekteri z vas maji odstranene a zaslepene zamky. Celkem me to zajima, kvuli zlodejum je to asi good. Rad si prectu nejake nazory pro i proti. A jestli to nekdo delal tak at napise co je na to treba a jak se to ve zkratce provede. Diky za nazory. TT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 15. Duben 2006 Sdílet Vloženo 15. Duben 2006 Na zadni zamek jsem si nechal utocit zatku a to tam narazil, cimz neni videt ze tam je, ale v pripade ze by mi nefingovala baterka v klicku tak se tam mam jak dostat. Zamek u ridice, potrebujes krytku co je u zamku spoluzezdce, nalakovat, zamek vyhodit a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowman Vloženo 15. Duben 2006 Sdílet Vloženo 15. Duben 2006 Na zadni zamek jsem si nechal utocit zatku a to tam narazil, cimz neni videt ze tam je, ale v pripade ze by mi nefingovala baterka v klicku tak se tam mam jak dostat.Zamek u ridice, potrebujes krytku co je u zamku spoluzezdce, nalakovat, zamek vyhodit a je to jenže samotná plastová krytka je na ještě tam něco chybí ne sakra jak se tomu dílu říká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobocop Vloženo 15. Duben 2006 Sdílet Vloženo 15. Duben 2006 nuž, aj ja bysom si to chcel vymeniť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlacek Vloženo 15. Duben 2006 Sdílet Vloženo 15. Duben 2006 pokud vim tak kdyz oddelas zamek a das tam jen krytku tak si stejne nepomuzes protoze pri vylomeni krytky strcis sroubovak do te drazky co je v zamku dveri a odemces si a jeto zavarit kliky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda Vloženo 15. Duben 2006 Sdílet Vloženo 15. Duben 2006 Potřebuješ pozice: 22 (kovová skříň místo zámku) a pozici 23 (plná krytka). Dohromady jsi v tom za cca 300CZK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobocop Vloženo 15. Duben 2006 Sdílet Vloženo 15. Duben 2006 super, díky moc, ešte by sa zišiel návod ako nato Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TicTac Vloženo 15. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2006 Diky za odpovedi, ale jeste bych snesl podrobnejsi popis ja na to. A kde sehnat ty dily. Snad asi jen salon skoda auto, ze? TT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 15. Duben 2006 Sdílet Vloženo 15. Duben 2006 Potřebuješ pozice: 22 (kovová skříň místo zámku) a pozici 23 (plná krytka). Dohromady jsi v tom za cca 300CZK. Podle toho vyobrazeni, mam tu krytku jinou, je stejna jako ta s klickem, ale bez diry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 nechci vam kazit iluze,ale krytky tam mam taky a zlodeji ji stejne vytrhli nic je nezastavi ... k.r.y Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alf Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 A když uvidí krytku tak ti rozbijou okno a máš to ještě dražší. viz kolega Hyundai Santa FE v OV Mar. horách, škoda za cca 50000kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 Pravdu mate v tom ze kdyz se tam bude chtit dostat tak tam musis mit bud psa nebo krajtu Tohle je brano tak, ze pokud si bude moci vybrat jako u nas na parkovisti z vice stejnych aut tak si vezme tu, ktera je hned jednoduzsi, ale nemusi to byt tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 nechci vam kazit iluze,ale krytky tam mam taky a zlodeji ji stejne vytrhlinic je nezastavi ... k.r.y Muj pripad... Kdyz jsem kupoval auto, chtel jsem to zaslepit jeste v salonu pred prevzetim a bylo mi receno, at za to zbytecne nevyhazuji prachy, ze je to stejne na nic. Dloubal to vydloubne a nebrani mu nic... Ale kazdeho vec jak to chce, tak si to udela! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 Hledejte nave starších diskusích. Totio se tu už několikrát řešilo. Je to věc názoru. Ale samotná krytka opravdu nic neřeší. Je ještě třeba nalepit něco (třeba desetník) dovnitř na ovládání zámku, tak aby tam nešel zasunou šroubovák a tím odemčít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
awe_cz Vloženo 23. Duben 2006 Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 Ja bych naopak rekl, ze krytky jsou jedine reseni. Nebo mam za 2k kupovat pokazde nove zamky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendy Vloženo 23. Duben 2006 Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 Návod na 5. dveře. http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...11&hl=zaslepení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 23. Duben 2006 Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 už se to tom psalo opravdu spoustu.Záslepky nic neřeší,spíš je to jen takový vnitřní klid v člověku,ale to nikomu nepomůže.trošku pomůže zaslepení samotného zámku,ale je tu zase další ale.Zloděj tam sice šroubovák nestrčí,ale co bude dělat dál??????Půjde vedle do auta nebo pro šutr???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 23. Duben 2006 Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 Zalezi kolik je v okoli aut Ale je to jako s alarmem, zamkem zpatecky a pod. Pokud bude chtit nic mu nezabrani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolafa Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 ja mam misto zamku sroub, vybrousena ryska jako dira na klic, prumer zavitu tak 10 a na druhy strane podlozdu v prumeru 5 cm a matku jako krava a mam pokoj. nesmi se mi vybit DO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whitek Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 Pro mě byla krytka jen řešením jak zadělat díru po vypáčeném zámku. Nový se mi kupovat nechtělo. Myslím, že zloděj půjde spíš do dveří se zámkem než s krytkou. Pokud máte výstavní kousek, tak jste i tak v pytli. Víte někdo jak se páčí Construct? Zdá se mi docela účinný. Neumím si to představit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobocop Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 Construkt ??? Kokotina. Otvorím motorový priestor, manuálne na prevodovke zaradím 3-ku a idem. Stačí ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myty Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Já jsem dával do autí záslepku od HT Car System http://www.htcarsystem.cz/new2/index.php?akce=safeplus. Je zde přiložená i šablona kam vrtnout zajišťovací šroubek. Novější Octy už ani nemusí vrtat. Jedná se ale jen o zaslepení dveří řidiče, či spolujezdce. Práce na 10 min. Jiank co se týče otevření motoru a zařazení rychlosti Defend Lock - http://www.defend.cz/HP/Aktualita/Defend-H...la-v-kufru.html má novinku. Přídavné zámky kapoty či kufru, ovládané různými způsoby, třeba i čipem čímž se zase dostaneme o kus dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.