Publikováno Duben 24, 200817 r cau chlapi potřeboval bych poradit,mám O1 6/99 TDI a chtěl bych tam dát faceliftové budíky bez maxidotu půjde to přizpůsobit nebo ne?
Duben 24, 200817 r cau chlapi potřeboval bych poradit,mám O1 6/99 TDI a chtěl bych tam dát faceliftové budíky bez maxidotu půjde to přizpůsobit nebo ne? pôjde ale budeš musieť použiť do klučov vložky imobilizeru z 3gen. a vimeniť 50pin airbakovku za 75pin. a prepinovať to podla vašoveho postupu na prerobku generacie z 2,5 na 3gen. lebo facelift ma ine zapojenie budikov ako predface a ešte dotiahnuť do budíkov CAN, ale nebude ti ukazovať kontrolka otvoreních dverí to by si musel ešte prehadzať aj komfort na 3gen.
Duben 24, 200817 r cau chlapi potřeboval bych poradit,mám O1 6/99 TDI a chtěl bych tam dát faceliftové budíky bez maxidotu půjde to přizpůsobit nebo ne? Jde všechno, ale v případě tvého modelového ročníku dost náročná přestavba. Není to jen pouhá výměna budíků. http://www.octaviaclub.cz/test/index.php?o...9&Itemid=30
Duben 24, 200817 r Autor Ale tenhle návod je,když budeš dávat budíky s maxidotem?Já chci dát bez maxidotu
Duben 24, 200817 r maxidot neříká o jakou generaci jde i budíky bez maxidotu mohou být 3.g. a jsou i budíky 2,5 generace s maxidotem pokud máš budíky z auta r.v. 08/2001 a víš tak se jedná o 3. generaci
Duben 24, 200817 r a ty máš auto 2. generace a to je neCANová komunikace a auta nad r,v.2000 (facelift ) jsou CANovy. takže airbagovku musíš měnit vždy pokud jdeš o generaci víš
Duben 24, 200817 r Autor já mám canové vedení od imo do štítu je to ten zamotanej drát zelenej a černej tak by to mohlo jít Upraveno Duben 24, 200817 r od jeremi
Duben 24, 200817 r já mám canové vedení od imo do štítu je to ten zamotanej drát zelenej a černej tak by to mohlo jít ha ha a na to jsi přišel jak , že to vedení do čtetcí cívky imma je CAN ???
Duben 24, 200817 r Autor ha haa na to jsi přišel jak , že to vedení do čtetcí cívky imma je CAN ??? nevim a jak to poznáš ty
Duben 24, 200817 r já vím že mezi čtetcí cívkou a budíky je jen vedení CAN motoru vede jinam a je oranžovo/hnědej a oranžovo/ černej CAN komfortu je fialovej a fialovo/bílej
Duben 24, 200817 r já vím že mezi čtetcí cívkou a budíky je jen vedeníCAN motoru vede jinam a je oranžovo/hnědej a oranžovo/ černej CAN komfortu je fialovej a fialovo/bílej Jó Jó Váša to má naštudovný ,ten umí a zná. Neználek
Duben 24, 200817 r Jó Jó Váša to má naštudovný ,ten umí a zná. Neználek Pravda... už dááávno jsem taky uvažoval o novějších přístrojích. Je toho celkem dost, co by muselo být nové. A tak pořád zatím zůstávají ty původní.
Duben 24, 200817 r Pravda... už dááávno jsem taky uvažoval o novějších přístrojích. Je toho celkem dost, co by muselo být nové. A tak pořád zatím zůstávají ty původní. Bohužel u Tebe by to byl oříšek, starý benzíny nemají vůbec CAN, musela by se dát RJ z MR98 a výš, stejnak by pak byl problém s palubákem, tyhle jednoty ho po CANu neumí Upraveno Duben 24, 200817 r od rolbar
Duben 25, 200817 r a ten zelenej a černej kabel spletenej k sobě je co? vedení mezi čtecí cívkou na spínačce a budíkama Upraveno Duben 25, 200817 r od rolbar
Duben 25, 200817 r Bohužel u Tebe by to byl oříšek, starý benzíny nemají vůbec CAN, musela by se dát RJ z MR98 a výš, stejnak by pak byl problém s palubákem, tyhle jednoty ho po CANu neumí To je taky důvod, proč na to kašlu. Raději si místo toho na autě udělám něco užitečnějšího.
Duben 25, 200817 r ha haa na to jsi přišel jak , že to vedení do čtetcí cívky imma je CAN ??? a ten zelenej a černej kabel spletenej k sobě je co? a zítra se zkus zeptat ještě jednou - možná se z toho časen ten CAN vyklbe
Duben 25, 200817 r a zítra se zkus zeptat ještě jednou - možná se z toho časen ten CAN vyklbe a jestli se tak stane, jakou bude mít verzi??? bych bral 2.0 jako u OII to by bylo baže, každá OI od MR97 s CANem
Září 6, 200817 r Chci se jenom zeptat,mam 1.6/74Kw r.v.99 ale uz novej vnitrek,tak ze kdyz budu chtit dat budiky treba z 2000 nebo tak nejak,tak mi to nepude??
Září 9, 200816 r Co vyměnit jen pozadí budíků a ručičky? To by bylo asi jednoduší a efekt stejnej. Různá pozadí najdeš tady http://www.newman-tuning.com/index_go.htm
Září 9, 200816 r taky se připojím s dotazem mám 4x4 1,9 TDi AGR výroby podle VIN model 2000 a podle SQS Global 27.4.1999 v současnosti tam jsou budíky 1U1 919 034 G a chtěl bych tam dát budíky polodot nebo maxidot airbagovka je čtyřpytlová 1J0 909 608 B komfortka 2.g 1J0 959 799 AH co vše pro to musím udělat abych tam ty hezčí budíky dostal? .. nějak nejsem moudrej z toho jestli tam je nebo není motorovej CAN protože to auto je nějaký záhadný
Září 9, 200816 r Co vyměnit jen pozadí budíků a ručičky?To by bylo asi jednoduší a efekt stejnej. Různá pozadí najdeš tady http://www.newman-tuning.com/index_go.htm to me taky napadlo,ale chtel bych mit,aby se mi ukazovali ukazetele v otackomeru a v rychlosti,ale jak rikas,jedina moznost je asi to pozadi
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.