petan Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 Je to stará věc,spotřeba na Maxidotu u AGU prostě nejde,jde tam po Canbus a na to je ta motor. jednotka prostě blbá. Vyčerpal jsem všechny možnosti a vyřešil jsem to takto,není to tak hezké,nejde dojezd ale okamžitá,průměrná i dlouhodobá frčí. Vrchním tlačítkem na páčce ovládám funkce maxidotu a spodním palubní poč. v otáčkoměru.Byla to příšerná práce ale jako náhradní řešení myslim dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 5. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2007 Okamžitá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 5. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2007 Průměrná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 týýý brďo jak na to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 5. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2007 Vašo,to vypadá vymakaně ale jen vypadá.Není v tom žádná genialita viz. JDOT. V budíkách je display ze starýho palubáku a pod palubkou schovanej ořezanej a vykostěnej tišťák ze starejch budíků do kterýho jsou přivedený jen ty důležitý dráty pro palubní počítač a z něj svazek 16ti kablíků na dislay v otáčkoměru maxíka.Pochybuju že by Tě někdo zlomil,aby si šel do takový zběsilosti ale kdyby náhodou,tak Ti podrobnosti pošlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 jeden lámač z brna by byl už ti myslím psal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 6. Září 2007 Sdílet Vloženo 6. Září 2007 (editace) Zajímavé! Taky mne to trápí. A co takhle předělat na AGU jinou ŘJ s Canovou komunikací z novějšího 1.8T? Tohle téma jde totálně mimo mne tak asi plácám hovadiny, ale je tahle varianta možná a co by to tak mohlo stát a co by bylo vše potřeba? Editováno: 6. Září 2007, autor: VitaP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 7. Září 2007 Sdílet Vloženo 7. Září 2007 prave vcera jsm to zacal prochazet, zda by tam nesla jednotka z AUM a co vsechno by to obnaselo, jak to bude dam vedet... Zajímavé! Taky mne to trápí.A co takhle předělat na AGU jinou ŘJ s Canovou komunikací z novějšího 1.8T? Tohle téma jde totálně mimo mne tak asi plácám hovadiny, ale je tahle varianta možná a co by to tak mohlo stát a co by bylo vše potřeba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Září 2007 Sdílet Vloženo 7. Září 2007 jsou jiný konektory na čidlech a ř.j. motoru takže by to chtělo motorovej svazek z faceliftu a přepinovat konektory čidel a pak je tam čidlo nadmořské výšky a to je úplně jiný tohle jsem kdysi na toto téma zjistil ze schémat (možná že jsem hledal špatně a je i jednoduší řešení) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 7. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2007 Buhužel si hledal dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 7. Září 2007 Sdílet Vloženo 7. Září 2007 tak, tak taky se k tomu dobiram, ale neni to uple neresitelne.... jsou jiný konektory na čidlech a ř.j. motorutakže by to chtělo motorovej svazek z faceliftu a přepinovat konektory čidel a pak je tam čidlo nadmořské výšky a to je úplně jiný tohle jsem kdysi na toto téma zjistil ze schémat (možná že jsem hledal špatně a je i jednoduší řešení) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 7. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2007 prave vcera jsm to zacal prochazet, zda by tam nesla jednotka z AUM a co vsechno by to obnaselo, jak to bude dam vedet...Zajímavé! Taky mne to trápí.A co takhle předělat na AGU jinou ŘJ s Canovou komunikací z novějšího 1.8T? Tohle téma jde totálně mimo mne tak asi plácám hovadiny, ale je tahle varianta možná a co by to tak mohlo stát a co by bylo vše potřeba? No a ještě by nám tam plandal svazek od plynovéno pedálu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 7. Září 2007 Sdílet Vloženo 7. Září 2007 jina klapka.... prave vcera jsm to zacal prochazet, zda by tam nesla jednotka z AUM a co vsechno by to obnaselo, jak to bude dam vedet...Zajímavé! Taky mne to trápí.A co takhle předělat na AGU jinou ŘJ s Canovou komunikací z novějšího 1.8T? Tohle téma jde totálně mimo mne tak asi plácám hovadiny, ale je tahle varianta možná a co by to tak mohlo stát a co by bylo vše potřeba? No a ještě by nám tam plandal svazek od plynovéno pedálu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 7. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2007 Já už taky přemýšlel,že to překopu komplet na el. plyn. pedál ale je to fakt mooc práce.Snad když se budu přez zimu nudit a chytrý hlavy nevymyslí nic jednodušího. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.