Publikováno Září 5, 200718 r Je to stará věc,spotřeba na Maxidotu u AGU prostě nejde,jde tam po Canbus a na to je ta motor. jednotka prostě blbá. Vyčerpal jsem všechny možnosti a vyřešil jsem to takto,není to tak hezké,nejde dojezd ale okamžitá,průměrná i dlouhodobá frčí. Vrchním tlačítkem na páčce ovládám funkce maxidotu a spodním palubní poč. v otáčkoměru.Byla to příšerná práce ale jako náhradní řešení myslim dobrý.
Září 5, 200718 r Autor Vašo,to vypadá vymakaně ale jen vypadá.Není v tom žádná genialita viz. JDOT. V budíkách je display ze starýho palubáku a pod palubkou schovanej ořezanej a vykostěnej tišťák ze starejch budíků do kterýho jsou přivedený jen ty důležitý dráty pro palubní počítač a z něj svazek 16ti kablíků na dislay v otáčkoměru maxíka.Pochybuju že by Tě někdo zlomil,aby si šel do takový zběsilosti ale kdyby náhodou,tak Ti podrobnosti pošlu.
Září 6, 200718 r Zajímavé! Taky mne to trápí. A co takhle předělat na AGU jinou ŘJ s Canovou komunikací z novějšího 1.8T? Tohle téma jde totálně mimo mne tak asi plácám hovadiny, ale je tahle varianta možná a co by to tak mohlo stát a co by bylo vše potřeba? Upraveno Září 6, 200718 r od VitaP
Září 7, 200718 r prave vcera jsm to zacal prochazet, zda by tam nesla jednotka z AUM a co vsechno by to obnaselo, jak to bude dam vedet... Zajímavé! Taky mne to trápí.A co takhle předělat na AGU jinou ŘJ s Canovou komunikací z novějšího 1.8T? Tohle téma jde totálně mimo mne tak asi plácám hovadiny, ale je tahle varianta možná a co by to tak mohlo stát a co by bylo vše potřeba?
Září 7, 200718 r jsou jiný konektory na čidlech a ř.j. motoru takže by to chtělo motorovej svazek z faceliftu a přepinovat konektory čidel a pak je tam čidlo nadmořské výšky a to je úplně jiný tohle jsem kdysi na toto téma zjistil ze schémat (možná že jsem hledal špatně a je i jednoduší řešení)
Září 7, 200718 r tak, tak taky se k tomu dobiram, ale neni to uple neresitelne.... jsou jiný konektory na čidlech a ř.j. motorutakže by to chtělo motorovej svazek z faceliftu a přepinovat konektory čidel a pak je tam čidlo nadmořské výšky a to je úplně jiný tohle jsem kdysi na toto téma zjistil ze schémat (možná že jsem hledal špatně a je i jednoduší řešení)
Září 7, 200718 r Autor prave vcera jsm to zacal prochazet, zda by tam nesla jednotka z AUM a co vsechno by to obnaselo, jak to bude dam vedet...Zajímavé! Taky mne to trápí.A co takhle předělat na AGU jinou ŘJ s Canovou komunikací z novějšího 1.8T? Tohle téma jde totálně mimo mne tak asi plácám hovadiny, ale je tahle varianta možná a co by to tak mohlo stát a co by bylo vše potřeba? No a ještě by nám tam plandal svazek od plynovéno pedálu.
Září 7, 200718 r jina klapka.... prave vcera jsm to zacal prochazet, zda by tam nesla jednotka z AUM a co vsechno by to obnaselo, jak to bude dam vedet...Zajímavé! Taky mne to trápí.A co takhle předělat na AGU jinou ŘJ s Canovou komunikací z novějšího 1.8T? Tohle téma jde totálně mimo mne tak asi plácám hovadiny, ale je tahle varianta možná a co by to tak mohlo stát a co by bylo vše potřeba? No a ještě by nám tam plandal svazek od plynovéno pedálu.
Září 7, 200718 r Autor Já už taky přemýšlel,že to překopu komplet na el. plyn. pedál ale je to fakt mooc práce.Snad když se budu přez zimu nudit a chytrý hlavy nevymyslí nic jednodušího.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.