Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

takže svoje požadavky a dotazy sem....

odkaz na stránky Stockela jsou ZDE

Upraveno od superfatty

takže svoje požadavky a dotazy sem....

odkaz na stránky Stockela jsou ZDE

Ty jsi se nám nějak rozjel. Neděláš náhodou obchodního zástupce. :palec2::palec2:

• Autor
Ty jsi se nám nějak rozjel. Neděláš náhodou obchodního zástupce. :palec2::palec2:

no to neee ale prní LEDky jsme řešili někdy v létě, mám ten pocit a je fakt, že jsem DOLImu slíbil pokračování.. a sobě hlavně.. pořád bych chtěl mít v Octě tu stropní lampu ze Superba.. :palec2:

no ale je fakt, že mě to baví.. :prc:

no to neee ale prní LEDky jsme řešili někdy v létě, mám ten pocit a je fakt, že jsem DOLImu slíbil pokračování.. a sobě hlavně.. pořád bych chtěl mít v Octě tu stropní lampu ze Superba.. :palec2:

no ale je fakt, že mě to baví.. :prc:

Superfatty je na tohle borec!! Jen si musi davat pozor, aby to vsechno dobre spocital... ;)

A ja pridavam odkaz na puvodni pojednani o techto LEDkach!!

Jak vám to funguje? Bez problému? Nějaký potíže s instalací?

Jak vám to funguje? Bez problému? Nějaký potíže s instalací?

Naprosto v poradku, zatim se to kazdymu libi. Instalace uplne v pohode, jen zrcatka jsou trosku horsi. A prej asi i kufr. Ten jsem totiz ja nemenil.

Par mych fotek po vymene...v pravem zrcatku-puvodni zarovka pro srovnani.

• Autor

a to má Zdenda pravdu, protože pak se z objednávání žárovek může stát charitativní záležitost... resp. si rád hraju na Ježíška asi lol

a co se týče osvětlení, minimální spotřeba, instalaci zvládne i uplný kopyto (viz. můj případ) a fakt to svítí krááásně !!

od Doliho: Udelat tohle u LEDek tak by to byly hodne KRASNY VANOCE!!! Pozor na to... smile.gif

neboj, 2x šlápnout do stejnýho ho**a snad nejde :smich:

Upraveno od superfatty

a to má Zdenda pravdu, protože pak se z objednávání žárovek může stát charitativní záležitost... resp. si rád hraju na Ježíška asi lol

Udelat tohle u LEDek tak by to byly hodne KRASNY VANOCE!!! Pozor na to... :)

Zajimalo by me oboji tohle: http://jmstyle.de/catalog/index.php?cPath=...mp;osCsid=]Ba9s

A hlavne nemecky neumim - co na to bude v parkovackach rikat kontrola zarovek? Nebudou blikat?

My jsme objednavali do parkovacek tyhle http://jmstyle.de/catalog/product_info.php...=51&osCsid=

Ale bohuzel to fungovat nebude. Po chvili to zhasne a nahlasi chybu. Zrejme kvuli mensimu odporu.

Mozna by pomohlo zmerit odpor klasicke zarovky v parkovackach zmerit odpor LEDky a pak zjistit rozdil odporu a koupit nejblizsi moznej odpor a ten tam priletovat. Zatim nebyl cas to zmerit, hlavne tomu az tak moc nehovim....

Upraveno od Doli

o těch odporech jsem taky přemejšlel, pak jsem s tim jel i do škodovky at mi tam nějakej odpor zapojej, samozřejmě mě poslali do háje, že jsem se zbláznil, že mi nic do elektroniky přiletovávat nebudou, že by z toho moh bejt akorat problem...je to škoda, taky jsem měl radost, když jsem rozsvítil, jenže po chvilce zase zhasnul...

Naprosto v poradku, zatim se to kazdymu libi. Instalace uplne v pohode, jen zrcatka jsou trosku horsi. A prej asi i kufr. Ten jsem totiz ja nemenil.

Par mych fotek po vymene...v pravem zrcatku-puvodni zarovka pro srovnani.

Neoslňuje ta reflexní RZ dozadu? Zkoušel jsi to?

Neoslňuje ta reflexní RZ dozadu? Zkoušel jsi to?

Neoslnuje!! :)

kolik mam času na rozhoupáni či pořídít čí nepořídit?Já jen abych to neprošvihl!

kolik mam času na rozhoupáni či pořídít čí nepořídit?Já jen abych to neprošvihl!

Nevim kdy to chce Superfatty objednat...?!

Cus chlapy poradite me co ted koupit pokud bych chtel ty ledky do stropni lampicky, do zrcatek a nad spz dozadu ?

Diky

Treid

Cus chlapy poradite me co ted koupit pokud bych chtel ty ledky do stropni lampicky, do zrcatek a nad spz dozadu ?

Diky

Treid

Jo, v tom neni problem. :) Nekdo to pohledam co jsem objednaval....

• Autor

to Tripleseven:

no hele když se rozhoupeme, tak dáme čas DO STŘEDY 19TÝHO, já to mezitím pořeším se Stockelem, jestli nemá hodně práce (posledně jsme čekali celkem dlouho :feve: ) a klidně to do pátku objednáme.. ale fakt záleží jak rychle se rozhoupeme..

to sTREIDa ;) - on má takovej OII set s tím, že tam je (neumíš-li po fašounsku, strop, dveře a kufr), pak se přiobjednají 2x W5W do zpětných zrcátek a pár LEDek pro osvětlení SPZ.. a to je všechno, nemýlím-li se..

Tak myslete na mě při tom objednávání. Vzal bych si tohle:

2x 42 SuperFlux-Soffitte 42SF-SV1 - C10W

6x SuperFlux-Glassockel SF-GlSo - W5W

2x 37mm SuperFlux-Soffitte 37SF-SV1

• Autor

perfektní že se nám to pohnulo kupředu a aspoň, že Fans se už rozhoupal a vyjádřil se.. kol1

no ostatní je na Vás..

to Tripleseven:

no hele když se rozhoupeme, tak dáme čas DO STŘEDY 19TÝHO, já to mezitím pořeším se Stockelem, jestli nemá hodně práce (posledně jsme čekali celkem dlouho :feve: ) a klidně to do pátku objednáme.. ale fakt záleží jak rychle se rozhoupeme..

to sTREIDa ;) - on má takovej OII set s tím, že tam je (neumíš-li po fašounsku, strop, dveře a kufr), pak se přiobjednají 2x W5W do zpětných zrcátek a pár LEDek pro osvětlení SPZ.. a to je všechno, nemýlím-li se..

:clap:

Ja vlastne ani nevim co chci... :D Co budes brat ty, tu lampicku?

• Autor
:clap:

Ja vlastne ani nevim co chci... :D Co budes brat ty, tu lampicku?

Zdendo ještě ty začínej.. Nebuď ženskáááá lol si pudu do lam pičky..

ja zatim nic.Potřebuji si to pořadně pročist ale nějak mě tu v praci nezbývá čas :( Takže až něky po jindy.

a dá se něco namrskat i OI ;)

a dá se něco namrskat i OI ;)

to s sebou musíš mrsknout do sekce OI, třeba se tam taky něco mrská

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.