Publikováno Prosinec 13, 200717 r takže svoje požadavky a dotazy sem.... odkaz na stránky Stockela jsou ZDE Upraveno Prosinec 13, 200717 r od superfatty
Prosinec 13, 200717 r takže svoje požadavky a dotazy sem....odkaz na stránky Stockela jsou ZDE Ty jsi se nám nějak rozjel. Neděláš náhodou obchodního zástupce.
Prosinec 13, 200717 r Autor Ty jsi se nám nějak rozjel. Neděláš náhodou obchodního zástupce. no to neee ale prní LEDky jsme řešili někdy v létě, mám ten pocit a je fakt, že jsem DOLImu slíbil pokračování.. a sobě hlavně.. pořád bych chtěl mít v Octě tu stropní lampu ze Superba.. no ale je fakt, že mě to baví..
Prosinec 13, 200717 r no to neee ale prní LEDky jsme řešili někdy v létě, mám ten pocit a je fakt, že jsem DOLImu slíbil pokračování.. a sobě hlavně.. pořád bych chtěl mít v Octě tu stropní lampu ze Superba.. no ale je fakt, že mě to baví.. Superfatty je na tohle borec!! Jen si musi davat pozor, aby to vsechno dobre spocital... A ja pridavam odkaz na puvodni pojednani o techto LEDkach!!
Prosinec 13, 200717 r Jak vám to funguje? Bez problému? Nějaký potíže s instalací? Naprosto v poradku, zatim se to kazdymu libi. Instalace uplne v pohode, jen zrcatka jsou trosku horsi. A prej asi i kufr. Ten jsem totiz ja nemenil. Par mych fotek po vymene...v pravem zrcatku-puvodni zarovka pro srovnani.
Prosinec 13, 200717 r Autor a to má Zdenda pravdu, protože pak se z objednávání žárovek může stát charitativní záležitost... resp. si rád hraju na Ježíška asi a co se týče osvětlení, minimální spotřeba, instalaci zvládne i uplný kopyto (viz. můj případ) a fakt to svítí krááásně !! od Doliho: Udelat tohle u LEDek tak by to byly hodne KRASNY VANOCE!!! Pozor na to... smile.gif neboj, 2x šlápnout do stejnýho ho**a snad nejde Upraveno Prosinec 13, 200717 r od superfatty
Prosinec 13, 200717 r a to má Zdenda pravdu, protože pak se z objednávání žárovek může stát charitativní záležitost... resp. si rád hraju na Ježíška asi Udelat tohle u LEDek tak by to byly hodne KRASNY VANOCE!!! Pozor na to...
Prosinec 13, 200717 r Zajimalo by me oboji tohle: http://jmstyle.de/catalog/index.php?cPath=...mp;osCsid=]Ba9s A hlavne nemecky neumim - co na to bude v parkovackach rikat kontrola zarovek? Nebudou blikat?
Prosinec 13, 200717 r Zajimalo by me oboji tohle: http://jmstyle.de/catalog/index.php?cPath=...mp;osCsid=]Ba9sA hlavne nemecky neumim - co na to bude v parkovackach rikat kontrola zarovek? Nebudou blikat? My jsme objednavali do parkovacek tyhle http://jmstyle.de/catalog/product_info.php...=51&osCsid= Ale bohuzel to fungovat nebude. Po chvili to zhasne a nahlasi chybu. Zrejme kvuli mensimu odporu. Mozna by pomohlo zmerit odpor klasicke zarovky v parkovackach zmerit odpor LEDky a pak zjistit rozdil odporu a koupit nejblizsi moznej odpor a ten tam priletovat. Zatim nebyl cas to zmerit, hlavne tomu az tak moc nehovim.... Upraveno Prosinec 13, 200717 r od Doli
Prosinec 13, 200717 r o těch odporech jsem taky přemejšlel, pak jsem s tim jel i do škodovky at mi tam nějakej odpor zapojej, samozřejmě mě poslali do háje, že jsem se zbláznil, že mi nic do elektroniky přiletovávat nebudou, že by z toho moh bejt akorat problem...je to škoda, taky jsem měl radost, když jsem rozsvítil, jenže po chvilce zase zhasnul...
Prosinec 14, 200717 r Naprosto v poradku, zatim se to kazdymu libi. Instalace uplne v pohode, jen zrcatka jsou trosku horsi. A prej asi i kufr. Ten jsem totiz ja nemenil.Par mych fotek po vymene...v pravem zrcatku-puvodni zarovka pro srovnani. Neoslňuje ta reflexní RZ dozadu? Zkoušel jsi to?
Prosinec 14, 200717 r kolik mam času na rozhoupáni či pořídít čí nepořídit?Já jen abych to neprošvihl!
Prosinec 14, 200717 r kolik mam času na rozhoupáni či pořídít čí nepořídit?Já jen abych to neprošvihl! Nevim kdy to chce Superfatty objednat...?!
Prosinec 14, 200717 r Cus chlapy poradite me co ted koupit pokud bych chtel ty ledky do stropni lampicky, do zrcatek a nad spz dozadu ? Diky Treid
Prosinec 14, 200717 r Cus chlapy poradite me co ted koupit pokud bych chtel ty ledky do stropni lampicky, do zrcatek a nad spz dozadu ?Diky Treid Jo, v tom neni problem. Nekdo to pohledam co jsem objednaval....
Prosinec 15, 200717 r Autor kolik mam času na rozhoupáni či pořídít čí nepořídit?Já jen abych to neprošvihl! to Tripleseven: no hele když se rozhoupeme, tak dáme čas DO STŘEDY 19TÝHO, já to mezitím pořeším se Stockelem, jestli nemá hodně práce (posledně jsme čekali celkem dlouho ) a klidně to do pátku objednáme.. ale fakt záleží jak rychle se rozhoupeme.. to sTREIDa - on má takovej OII set s tím, že tam je (neumíš-li po fašounsku, strop, dveře a kufr), pak se přiobjednají 2x W5W do zpětných zrcátek a pár LEDek pro osvětlení SPZ.. a to je všechno, nemýlím-li se..
Prosinec 17, 200717 r Tak myslete na mě při tom objednávání. Vzal bych si tohle: 2x 42 SuperFlux-Soffitte 42SF-SV1 - C10W 6x SuperFlux-Glassockel SF-GlSo - W5W 2x 37mm SuperFlux-Soffitte 37SF-SV1
Prosinec 17, 200717 r Autor perfektní že se nám to pohnulo kupředu a aspoň, že Fans se už rozhoupal a vyjádřil se.. no ostatní je na Vás..
Prosinec 17, 200717 r to Tripleseven: no hele když se rozhoupeme, tak dáme čas DO STŘEDY 19TÝHO, já to mezitím pořeším se Stockelem, jestli nemá hodně práce (posledně jsme čekali celkem dlouho ) a klidně to do pátku objednáme.. ale fakt záleží jak rychle se rozhoupeme.. to sTREIDa - on má takovej OII set s tím, že tam je (neumíš-li po fašounsku, strop, dveře a kufr), pak se přiobjednají 2x W5W do zpětných zrcátek a pár LEDek pro osvětlení SPZ.. a to je všechno, nemýlím-li se.. Ja vlastne ani nevim co chci... Co budes brat ty, tu lampicku?
Prosinec 17, 200717 r Autor Ja vlastne ani nevim co chci... Co budes brat ty, tu lampicku? Zdendo ještě ty začínej.. Nebuď ženskáááá si pudu do lam pičky..
Prosinec 18, 200717 r ja zatim nic.Potřebuji si to pořadně pročist ale nějak mě tu v praci nezbývá čas Takže až něky po jindy.
Prosinec 18, 200717 r a dá se něco namrskat i OI to s sebou musíš mrsknout do sekce OI, třeba se tam taky něco mrská
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.