Scherby Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 (editace) Zdar lidičky, doufám, že to tu už někdo neřešil. Hledal jsem několik hodin, ale nic takovýho specifickýho jsem nenašel. Takže abych nastínil mojí situaci. Mám Octu combi r.v. 2001 klíč je k ní takovej ten obyč bez ničeho a dálkáč Cobra 7777 (na netu jsem našel k němu řídící jednotku: http://www.ahifi.cz/zabezpeceni-vozidel/cobra-1046.html je to asi tohle. Vagem jsem si nadetekoval ř.j. Řídící jednotka: 1J0 959 799 Q Komponent: 5M Zentral-SG Komf. 0001 Kódování: 04097 a teď k dotazu, chtěl bych to předělat na vystřelovák a nechat nainstalovat Jablotron Athos (s GSM) a ovládat ho vystřelovákem. Potřebuju k tomu jinou komfortku? Tu Cobru bych chtěl dát pryč, našel jsem sadu zámků s klíčema http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=39755 mám to vyměňovat vše nebo jen koupit vystřelováky? No a když už se v tom budu vrtat tak bych chtěl ještě přidat tempomat a maxi dot. A jsem z Pardubicka, tak kdyby se tu našel někdo šikovnej s časem byl bych šťastnen až přešťasten. Díky chlapáci za rady a tipy. rid_jednotky.txt Editováno: 16. Srpen 2008, autor: Scherby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 (editace) máš komfort 2,5 generace aby ti šel maxidot plnohodnotně musíš předělat na 3.generaci klikni u mě v podpisu na "instalace 3.g komfort systému" tam se vše dočteš Editováno: 17. Srpen 2008, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 aj,podle kódování je to 2,5.vystřelováky půjdou,dálkové ale z VW a alarm,pokud ho chceš ovladat origo klíčem potřebuješ na Can Bus 2,5 generace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scherby Vloženo 17. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 Tákže díky všem za potřebné informace, objednal jsem si maxi dot, komfortku 799B, teď sháním dveřní jednotky a tempomat už je taky na cestě. Až budu mít všechno pokupě tak bych potřeboval někoho šikovnýho kdo se mě ujme a dá mi to dohromady. No a alarm nechám na nějakej autorizovanej servis jablotronu. Ohledně těch dveřních j. jsem psal do kolína na nějaký vrakoviště VW koncernu. Nevíte někdo kde je sehnat pokud je mít nebudou? Měl byste k tý instalaci na kterou se chystám nějakou poznámku na co dát bacha a nebo nějakej zlepšovák? Díky ještě jednou všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 Jinak-do komfortky 799B umím dohrát sw alarm.Funguje spolu s orig.vystřelováky,ale hlídá pouze otevření dveří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scherby Vloženo 18. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 Lidičky, nějak se mi nedaří najít ty dveřní jednotky, nemáte někdo tip kde bych je sehnal? Popřípadě nevíte někdo kolik by mě stáli ve škodovce? Asi blbej nápad co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 Mno ve škodovce jedině pro otrlé jedince, měl jsem pocit že JasteR je tu nabízel za 650,- /ks ale jestli ještě má, nevím. Já před dávnými časy kupoval od Cosbyho za 1000,- /ks. Jinak klidně písni, můžeme na to mrknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scherby Vloženo 21. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 máš komfort 2,5 generaceaby ti šel maxidot plnohodnotně musíš předělat na 3.generaci klikni u mě v podpisu na "instalace 3.g komfort systému" tam se vše dočteš Teď mě tak napadlo co vlastně znamená plnohodnotně? Pořád nemůžu sehnat ty dveřní jednotky, tak mě napadlo co se asi stane když dám komfotrku 3.g a maxidot a nechám tam starý dveřní jednotky ?? Půjde zamykat odemykat? To že se mi neukáže autíčko na displayi bych i nějak oželel (zatím) Zkoušel to někdy někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 Podle mne ti to nebude fungovat ani centrál ani okna.Pokus se spojit s Jendou T4 je členem fora a má v Praze vrakoviště mohl by ti pomoc Neználek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 pokud dáš komfortku 3.g a necháš dveře 2,5g tak to zkolabuje - bude fungovat chaoticky ono vlastně stačí jen jedna jednotka jiná a nebo někde jen přehozenej CAN (třeba na rádiu - že Miro ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 Dveřní jednotky s D mám.Napiš sz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scherby Vloženo 21. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 (editace) Myslím, že to tu můžu uzavřít jako vyřešeno. Díky všem zúčastněným. Až to budu mít hotový napíšu jak to dopadlo. Editováno: 22. Srpen 2008, autor: Scherby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.