Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahojda všichni,mám Fabii RS a následující problém!Po demontáži kvůli výměně žárovky mi začaly světla svítit příliš vysoko,bohužel xenony nemají ruční ovládání na palubovce,tak jsem zkoušel povolit ten šroubek přímo na světle,ale ten je nadoraz a světla stále svítí moc nahoru a občas trochu cuká celá ta čočka,Nevíte někdo co s tím?Nebo jestli to nastavit někde jinde?Díky

Zajeď si do servisu Škoda, provádí se to přes diagnostiku.

• Autor

Aha tak díky a nevíš proč to cukání a podle čeho se nastavuje,když mám naloženej kufr?

k nastavení musí být natankováno snad minimálně 3/4 paliva, prázdnej kufr a v autě sedět jedna osoba. Jinak to cukání je asi pokus čidla o srovnání světla do správný polohy, myslim :p

P2M

• Autor

To je teda docela blbý,když to nejde srovnat nějak manuálně,jeko to je u klasiky,ale díky za info..

Pokud jsou to origo xenony, tak korekce sklonu podle zatížení vozu se provádí automaticky. Nastavuje se akorát ta výchozí poloha za podmínek, jak někdo přesně popsal výše.

• Autor

Jsou origo,ale nechápu,že to začlo dělat až po výměně žárovky,kdy muselo světlo ven a nějak se nechce srovnat,to se musí kvůli každý žárovce do servisu?

No, co na to říct, prostě není nad halogeny :smich:

dyť píše,že to reguluje kolečkem,tak proč ho posíláte do Servisu.Je jasné,že namá automatiku

• Autor

Právě že automatiku mám a to kolečko,jak je u obyč. fabii nemám

Zase blbě čtu,sorry.

• Autor

Nic se neděje

Jsou origo,ale nechápu,že to začlo dělat až po výměně žárovky,kdy muselo světlo ven a nějak se nechce srovnat,to se musí kvůli každý žárovce do servisu?

máš to uvedený i v manuálu! Jinak nevím proč jsi demontoval světlomet? u fabky to jde bez demontáže světlometu. Horší je to u Octy.

Svetla se daji dostelovat i rucne, pomoci tech "bilych kolecek"(blize k chladici je stelovani vysky - vertikalne, dal od chladice steluje horizontalne). Stahnes jedno svetlo nize proti zdi tak, at to mas v rovine s tim co je spravne, pri zatizeni atd. ti zbytek dosteluje naklonove cidlo.

Elfik: jenže pak se ta automatika snaží vrátit světla z5 do výchozí polohy - tu musíš právě vynulovat VAGem...

To sem byl já :)

• Autor

máš to uvedený i v manuálu! Jinak nevím proč jsi demontoval světlomet? u fabky to jde bez demontáže světlometu. Horší je to u Octy.

Nevím,jak to je u oktávky,ale u RS u levého světla musí bud baterka nebo světlo ven,je tam přidělané to trafo a nejde tam strčit ani ruka,natož vyndávat žárovku!A ten bílej šroubek přímo na světle už mám na doraz,asi budu muset s každou kravinou do servisu.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.