Publikováno Červen 6, 200619 r Ahojda všichni,mám Fabii RS a následující problém!Po demontáži kvůli výměně žárovky mi začaly světla svítit příliš vysoko,bohužel xenony nemají ruční ovládání na palubovce,tak jsem zkoušel povolit ten šroubek přímo na světle,ale ten je nadoraz a světla stále svítí moc nahoru a občas trochu cuká celá ta čočka,Nevíte někdo co s tím?Nebo jestli to nastavit někde jinde?Díky
Červen 7, 200619 r Autor Aha tak díky a nevíš proč to cukání a podle čeho se nastavuje,když mám naloženej kufr?
Červen 7, 200619 r k nastavení musí být natankováno snad minimálně 3/4 paliva, prázdnej kufr a v autě sedět jedna osoba. Jinak to cukání je asi pokus čidla o srovnání světla do správný polohy, myslim P2M
Červen 7, 200619 r Autor To je teda docela blbý,když to nejde srovnat nějak manuálně,jeko to je u klasiky,ale díky za info..
Červen 7, 200619 r Pokud jsou to origo xenony, tak korekce sklonu podle zatížení vozu se provádí automaticky. Nastavuje se akorát ta výchozí poloha za podmínek, jak někdo přesně popsal výše.
Červen 7, 200619 r Autor Jsou origo,ale nechápu,že to začlo dělat až po výměně žárovky,kdy muselo světlo ven a nějak se nechce srovnat,to se musí kvůli každý žárovce do servisu?
Červen 7, 200619 r dyť píše,že to reguluje kolečkem,tak proč ho posíláte do Servisu.Je jasné,že namá automatiku
Červen 8, 200619 r Jsou origo,ale nechápu,že to začlo dělat až po výměně žárovky,kdy muselo světlo ven a nějak se nechce srovnat,to se musí kvůli každý žárovce do servisu? máš to uvedený i v manuálu! Jinak nevím proč jsi demontoval světlomet? u fabky to jde bez demontáže světlometu. Horší je to u Octy.
Červen 8, 200619 r Svetla se daji dostelovat i rucne, pomoci tech "bilych kolecek"(blize k chladici je stelovani vysky - vertikalne, dal od chladice steluje horizontalne). Stahnes jedno svetlo nize proti zdi tak, at to mas v rovine s tim co je spravne, pri zatizeni atd. ti zbytek dosteluje naklonove cidlo.
Červen 8, 200619 r Elfik: jenže pak se ta automatika snaží vrátit světla z5 do výchozí polohy - tu musíš právě vynulovat VAGem...
Červen 8, 200619 r Autor Jsou origo,ale nechápu,že to začlo dělat až po výměně žárovky,kdy muselo světlo ven a nějak se nechce srovnat,to se musí kvůli každý žárovce do servisu? máš to uvedený i v manuálu! Jinak nevím proč jsi demontoval světlomet? u fabky to jde bez demontáže světlometu. Horší je to u Octy. Nevím,jak to je u oktávky,ale u RS u levého světla musí bud baterka nebo světlo ven,je tam přidělané to trafo a nejde tam strčit ani ruka,natož vyndávat žárovku!A ten bílej šroubek přímo na světle už mám na doraz,asi budu muset s každou kravinou do servisu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.