Přejít na obsah

Xenony a nastavenie výšky


perry001

Doporučené příspěvky

Ahojda všichni,mám Fabii RS a následující problém!Po demontáži kvůli výměně žárovky mi začaly světla svítit příliš vysoko,bohužel xenony nemají ruční ovládání na palubovce,tak jsem zkoušel povolit ten šroubek přímo na světle,ale ten je nadoraz a světla stále svítí moc nahoru a občas trochu cuká celá ta čočka,Nevíte někdo co s tím?Nebo jestli to nastavit někde jinde?Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

k nastavení musí být natankováno snad minimálně 3/4 paliva, prázdnej kufr a v autě sedět jedna osoba. Jinak to cukání je asi pokus čidla o srovnání světla do správný polohy, myslim :p

P2M

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Svetla se daji dostelovat i rucne, pomoci tech "bilych kolecek"(blize k chladici je stelovani vysky - vertikalne, dal od chladice steluje horizontalne). Stahnes jedno svetlo nize proti zdi tak, at to mas v rovine s tim co je spravne, pri zatizeni atd. ti zbytek dosteluje naklonove cidlo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsou origo,ale nechápu,že to začlo dělat až po výměně žárovky,kdy muselo světlo ven a nějak se nechce srovnat,to se musí kvůli každý žárovce do servisu?

máš to uvedený i v manuálu! Jinak nevím proč jsi demontoval světlomet? u fabky to jde bez demontáže světlometu. Horší je to u Octy.

Nevím,jak to je u oktávky,ale u RS u levého světla musí bud baterka nebo světlo ven,je tam přidělané to trafo a nejde tam strčit ani ruka,natož vyndávat žárovku!A ten bílej šroubek přímo na světle už mám na doraz,asi budu muset s každou kravinou do servisu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...