Přejít na obsah

iMe1980

Uživatel
  • Počet příspěvků

    1 057
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    9

iMe1980 naposledy zvítězil 30. Leden

iMe1980 nejvíce like obsah!

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení iMe1980

  1. Je to tak. Co update -> to fuckup. Aktuálně mi již druhým měsícem nelze zapnout dálkově topení, což zrovna v zimě oceňuji a v aplikaci nelze zobrazit jízdní data, respektive změnit na spotřebu od startu/tankování/dlouhodobou. Při pokusu aplikace zamrzne. Po posledním update “změny barvy ikony” na černou pohřební to dojebali snad nejvíc, co kdy bylo. Asi tou barvou snad chtěli i něco povědět.
  2. Doufám, ze číšník ještě žije :). Užívejte. Jednu na vás.
  3. To by mohla být (_|_) když tak čtu o zákazu přístupu a o tom, ze se číšník po víkendu možná oběsí 😁. No, já fesandu dávám zítra rano na operaci a nemyslím si, ze bude do pátku/soboty ráno hotova :/.
  4. Jinak jsem chtěl ještě dodat jednu věc, jak už jsem mnohokrát psal i já, ano, šikovný “univerzal”. A teď, když si člověk představí pravé ještě pohon 4x4 (sranda v zimě, jistota na mokru a též, když se jede “univerzálnější” pilka :)) kombi, které ma za me pri takové jízdě stabilnější zadek a proste kombi, necelých 500 nm se srovnatelným výkonem a rychlejším časem na 100ku z místa, spotřebu namísto 11 okolo 7,5 a namísto 15 někde mezi 10 a 11 a jak už jsi zmínil, nikde žádného konkurenta ve specifikaci od ceny/užitečnosti/jízdních vlastnosti/nikoho s tím extra 💩 a tak, tak ano, takový konkurent není. (Samozřejmě mám zde na mysli upravenou dieslovou verzi). Proto me to auto vážně těší kazdý den.
  5. No, ono to ma ještě jinou rovinu za me a to, ze tyto “kecy” mají naprosto nulovou vypovídající hodnotu/relevanci. Značná část těchto “recenzentů” si takto drahé auto nikdy ani nekoupí, sami ani žádné auto často nemají a pokud ano, je to vylítána 15 až 20 let stará pastika a o sportovní jízdě toho vědí taky asi tolik jako koza o petrzeli. Jinými slovy, vyhrát “toto nenáviděné auto” by bylo snem jejich života. Ale tím, ze na to nemám a mít nebudu a je to “Skodovka”, musím ji nenávidět :). Taková je má zkušenost za ty roky. Ono, kdyz potom člověk někam přijede a řekneme například v zimě v Lungau se i s dieslovou verzi 4x4 drží kluků s Imprezami STI, vidí pak reálné reakce a to je opravdu daleko od těchto paeudohodnititelu 🙂.
  6. Nevím, jak je to definované právně, ale … pokud mi například blikne kontrola oleje, volají mi druhy den ze servisu, zdali je vše v pořádku, ze se to u nich rozsvitilo. Z tohohle bych vyvodil předpoklad ze i svolavacka by měla byt proaktivne řešena ze strany, servisu, dealera.
  7. To snad ne :)). To bych měnil někdy každé dva měsíce. Mluvit o tom všeobecně Nedává vůbec smysl. Záleží na tolika faktorech, ze mi snad přijde i zbytečné je zmiňovat.
  8. No, tos neměl asi nikdy Opel. Cca rok 2004 jsem měl 1,6 benzin Astru G a ta to s olejem uměla :)
  9. A tak to je ono, 1 000 km = 1l 😁😆. Jj, take mám u sebe stále v autě litr na doliti.
  10. No jo, ale proč tuto funkci mám v nativní škodě navigaci, jen nejde přenést do virtuál kokpitu? :) Ještě mě ale napadla nyní jiná věc, až budu ve vozu, přepnu virtuální kokpit aby zobrazoval navigaci a uvidíme, zdali zobrazí čtení značek, stejně jako infotaiment na columbusu. To by byl bizárek :))
  11. Jistě HW a SW a synergie mezitím má jistý vliv na tuto funkcionalitu, zároveň ale znovu dodávám, již na me ex r.v. 2018 RS 4x4 OIII po face tato funkce byla. Nepředpokládám, ze (nejen) můj aktuální vůz s výrobou O IV RS 4x4 r.v. 2020/12 bude HW/SW níže než vůz starší o generaci a tři roky (výbava aktuálního vozu je o rad výše než v me předchozí generaci). Bude v tom zcela něco jiného a to něco bude velmi úzce souviset se vším tím zmatkem/nedodělkem a bordelem ohledně infotaimentu jako takového. To je ma domněnka.
  12. Nevím, zdali pomůže. 2 TDI 147 kw na 25t km dolito cca 1,5 litru. Vím, i o větší spotřebě u kolegu. Nepamatuji si teď přesně manuál, ale hovoří se tam snad o litru na 10t km na doliti jako o vlastnosti nebo tak nějak. Možná to je 15t km.
×
×
  • Vytvořit nový...