Přejít na obsah

XORO

Uživatel
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem XORO

  1. Všem děkuji za rady a vítězem se stává ....... 1.8 TSI. Teda asi
  2. Tu 1.4 TSI na autosalonech s DSG nemají,takže to je trošku problém ale s tou 1.8 se jelo vážně krásně,k tomu motoru je DSG super. U 1.4 by byla spotřeba určitě nišší než u 1.8,ale zase si říkám,že když už kupuji auto za tolik peněz,tak at to stojí za to 70 % najedu mimo město, 15% dálnice, 15% město .
  3. No tak ono je to vždycky o penězích Při koupi bych to i dal(teda ne za tvoji konfiguraci),ale u te 1.8 mam strach,jaká bude reálná spotřeba. Dá se stím jezdit do 7l? (pokud se nebudu chtít zrovna trochu projet)
  4. Zdravím pánové. Potřebuji poradit.Před 5 lety jsem si tohle forum pročítal a i díky němu (vám) jsem si koupil do OII motor 1.9 TDI. Myslím,že to byla docela dobrá volba Ted plánuji koupi OIII a opět nevím,který motor vybrat. Najedu asi 15t km ročně,většinu pohodovou jízdou. Určitě chci DSG a vybírám mezi 2.0 TDI, 1.4 TSI a 1.8 TSI. Potřebuji poradit,jakkoliv. Mě už z toho vybírání bolí hlava Díky PS: měl jsem možnost projet se 2.0 TDI DSG a 1.8TSI DSG a oboje paráda
  5. Tak já jsem navštívil autosalon škoda v Olomouci. Na OII 1.9 TDI elegance jsem dostal slevu 52tis,takže to vycházelo na 486tis. kč. A když jsem řekl,že je to na mně pořád moc tak mi prodávající prozradil,že pokud na to nespěchám,tak ať počkám,že podle něho bude škoda opět slevňovat a to asi v dubnu !!??
  6. XORO

    Výběr motoru

    Ve Světě motorů je výpočet,podle kterého se 1.9 TDI vyplatí už po ujetí 4063 km ročně. Porovnáváno s 1.4 TSI.
  7. Budu si kupovat jetou,pul roku starou.
  8. Čau. Myslíš to vážně? Chci si koupit 2.0 TDI r.08,tak mě zajímá,jestli už je to lepší než předešlé ročníky nebo je to pořád stejně poruchové. To bych si vzal raději 1.9 TDI. Děkuji všem za názory.
  9. Přeně tohle mi říkali i při zkušební jízdě. Na jaře uvidím,ale i tak bych asi bral raději 1.8 než 1.4. Uvidíme,jak to všechno dopadne. Díky
  10. Tak to jsme dva,ale vysvětli to mé ženě,když mluvím pořád jenom o autě Každopádně díky
  11. Tak přesně tohle jsem chtěl vlastně slyšet já už jsem tady od tebe četl snad všechno a tenhle motor mě fakt uchvátil,a ikdyž jsem svým způsobem šetřílek,tak u 1.8 TSi rád uďelám vyjímku A ještě možná vážně popřemýšlím i nad 7st.DSG automatem,ikdyž donedávna(čti než jsem našel tohle forum) jsem nevěděl,o co jde a automaty jsem přisuzoval jen zbohatlíkúm
  12. Čau. Na jaře si chci koupit novou OII. Byl jsem jasně rozhodlej pro motor 2.0 TDi,silnej s poměrně malou spotřebou,ale po tom,co jsem tu o nich četl jsem se rozhodl pro 1.9TDi(myslel jsem si o sobě,že jsem naftovej ). Jenže pak jsem si domluvil předváděčku jak s 1.9 TDi,tak i s 1.8 TSi(kterej hodně chválíte) a tam jsem zjistil,že těch 77kw je nic moc. A s 1.8 TSi,která trhá asfalt se to srovnávat opradu nedalo ¨ (Luke už mě na to upozorňoval) Takže teď nevím,jestli si mám při mém nájezdu do 20t.km ročně pořídit úspornou,ale ne nijak silnou 1.9 TDi(která by mi možná i výkonově stačila,protože nejsem žádnej závodník) nebo raději silnou,ale samozřejmě i žíznivější 1.8 TSi(ta jízda s ní byla opravdu úžasná) Jedná se mi i o to ,jestli se ty peníze,které bych dal na víc za 10 let ježdění do benzínu nevrátí třeba levnějším provozem oproti TDi(servis,oleje atd)? Auta nerad měním a počítám s ním tak na 10 let,tak bych nerad šlápl vedle. Ještě jste psali o faceliftu,kterej má za chvíli přijít a tam by měli být nové motory.Je dobré si nějaký čas počkat,až se vychytaj mouchy nebo je to v pohodě hned od začátku prodeje? Že bych si koupil 2.0 TDi CR. Děkuji za rady.
  13. A to je autorizovanej servis škody? Platil jsi za to nebo to bylo v rámci záruky?
  14. No jasně,proto jsem chtěl tu 2.0TDi,silnej motor a nízká spotřeba.
  15. Ono mě by ta 1.9TDi možná stačila,nejsem žádnej závodník. Ale co tak čtu o 1.8TSi,tak to je asi pružina
  16. No tak to máš pravdu pořádně o tom popřemýšlím a hlavně si musím zajít do škodovky a v obou autech se porádně projet. Kdyby nebyl takovej rozdíl ve spotřebě,tak beru jasně 1.8TSi,ale takhle ještě uvidím. Každopádně díky.
  17. Zdravím pánové. Chci si koupit novou nebo skoro novou(kolem 10tis) Octavii II. Ročně najezdím kolem 20tis km. Přemýšlel jsem o 2.0TDi,ale potom co jsem si přečetl se asi spokojím s 1.9TDi. Docela mě to mrzí,chtěl jsem si užívat v silnějším autě,ale za ty problémy to asi nestojí.Ještě jsem začal přemýšlet o 1.8TSi,ale nikdy sem v tom nejel,takže nevím a taky sem chtěl raději diesela,vyhovuje mi styl jízdy v nafťáku a nízká spotřeba Takže raději 1.9TDi nebo 1.8TSi. Děkuji za rady.
×
×
  • Vytvořit nový...