Přejít na obsah

LukášPCE

Uživatel
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem LukášPCE

  1. Mám tuto kombinaci (1,6TDI + DSG), ruční řazení nepoužívám, nechám motor pracovat s převodovkou tak jak je v MB/Kv nastavili :-) Ale jezdím svižně, takže to moc nelechtám :-D (douhodobá spotřeba 6 L) Pádla používám jen při brždění z jendnoho dlouhého táhlého kopce, kdy tam DSG hází moc brzo nižší stupeň a víc brzdí a vytáčí se, což mi ucho a cit nebere, tak do toho zasahuji. Za mě je sladění motorua DSG super. Po přechodu z manuálu na DSG jsem si na to rychle zvyknul a neměnil bych:-)
  2. V ofiko ceníku není 1,6 s 4x4, alespoň ne pro Karoq
  3. Tento motor není nikdy spojený s 4x4. Adblue má od MR19 tj. od 08/2018. Do té doby byl bez Adblue
  4. Já se dlouhodobě pohybuju kolem 6 (5,8-6,2). Mám DSG a ta spotřeba je pro mě vzhledem k charkteru silnic 50/50 obec/D nebo R celkem přijatelná. Jizda tak limit +10. Sem tam, když jedu po I či II, tak se dostanu i na 4,8, ale to je kochací jízda. Ale tohle patří spíše do témetu spotřeba. Jinak motor úžasný a spolu s DSG palec nahoru. Volil sem mezi 1,0 a 1,6, obojí DSG a nešel bych jinak. Ani 2,0 mě neláká.
  5. Mám to stejně omotané izolačkou už od převzetí /z výroby.
  6. Sice to není rakev, ale já používám pro zvětšení přepravního prostoru toto: https://www.obchodth.cz/8254-thule-velospace-xt-938-thule-backspace-xt-9383.html Když nepotřebuji vozit věci slouží to na kola :-) Takové 2 v 1
  7. Bezdotykové ovládání víka zavazadlového prostoru - "zakovávání" (jeden paket s el. ovládanými 5 dveřmi) se dá deaktivovat v infotaimentu = zbydou ti jen el. 5 dveře, ovládané tlačítkem. Viz. strana 66 v manuálu. Funkci je možne aktivovat/deaktivovat v infotainmentu v nabidce  /  →  → Otevírání a zavírání → „Easy Open“. Funkci doporučujeme deaktivovat v následujících případech. ▶ Montaž střešniho nosiče. ▶ Připojeni přivěsu (přislušenstvi) k tažnemu zařizeni. ▶ Ručni myti vozidla. ▶ Udržba a opravy zadni časti vozidla.
  8. Jinak naše zkušenost s dobou dodání. Objednáno 25 KT, vyrobeno 35 KT, 36 u prodejce a 37 převzetí. Ano je to 1,6 TDI, ale i s tím to bude jezdit Požadavek v 25 KT byl - auto ještě letos. Takže to jde.
  9. No pánové, já mam taky špatnou zkušenost. Po 2 letech a 2 měsících mi Dance přestalo ladit. Anténa je v pořádku. Takže shanim nove.
  10. Tak koukám že ta plastová výplň (plystyrén nebo či co to je) pod odkládací skříňkou hraje více lidem nežli jen mě Jinak zajímá zkušenost: tenhle papundekl mi vrže v zimě a do teplot tak kolem 10°C. Od 10°C výše zaíná vrzat přední loketní opěrka Tak nevím zda to byl úmysl o tvůrců v MB, ale nudou při jízdě netrpím
  11. Mno, mam ŠR 1.6 už od 03/2008, tedy víc jak půl roku, a zmíněný jev se projevuje ať je teplo nebo zima, ale hlavně když je motor studenej a to rano i odpoledne, tedy kdykoliv, ale za to s různou periodicitou:-) Stejné potíže, stejné příznaky.
×
×
  • Vytvořit nový...