Přejít na obsah

GeorgeFSI

Uživatel
  • Počet příspěvků

    138
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

Příspěvky zveřejnil GeorgeFSI

  1. Zdravím, mě by mimo toho, zda je výměna za páku z Kodiaqa vůbec technicky možná zajímalo ještě i to, zda lze vyměnit pouze hlavici (bez pytle), nebo, jestli existuje i komplet černá páka s pytlem s bílým prošitím. Kdyby někdo věděl...

  2. před 22 hodinami, Lukason napsal:

    Pokud jde opravdu za tyden do vyroby, tak uz nemusis nic resit, protoze cas na nejake zmeny je cca 3 tydny pred vyrobou uzavrena a tudiz uz neni mozne dal menit a upravovat konfigurace z logistickych a planovacich duvodu ;)

    Tak ne do výroby, ale spadne do režimu výroba či tak nějak. Prostě teď ještě konfigurace týden upravit lze, pak už ne. Víte tedy někdo jaký volant to přesně je a zda by se jeho objednávkou výroba přesunula až na cca listopad? 

  3. Zdravím, můj Sportline jde za týden do výroby a teď jsem koukal do konfigurátoru a už je možné objednat i vyhřívaný volant. Pokud změním konfiguraci, prodlouží se termín výroby např. na výše zmiňovaný 45 KT, nebo zůstane stejný..?

     

    A ještě jedna věc. V konfigurátoru není uvedeno, že se jedná o sportovní volant, dle obrázku se jedná o klasický kulatý (ale obrázek není z verze Sportline). Znamená to, že vyhřívaný volant není ve spodní části plochý..?

×
×
  • Vytvořit nový...