Přejít na obsah

Frygo

Uživatel
  • Počet příspěvků

    19
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Frygo

  1. Zdravím, nevíte někdo o kvalitním a osvědčeném chiptuningu v Pardubickém kraji, nebo v blízkém okolí? Děkuji
  2. Myslím, že když je venku pod 4 stupně celsia, tak se ti klimatizace nespustí.
  3. Já jsem měnil 1K0 907 379 AE za AP. Přehrál se soft a nakódovala jednotka.
  4. Klasická závada, i mě to potkalo. Nutná výměna RJ s hydroblokem.
  5. https://www.youtube.com/watch?v=Xu4sm67j7C4
  6. Ahoj všem. Před časem se mi při průjezdu zatáčkou rozsvítily kontrolky ABS, ESP a bliká ruční brzda. Načetl jsem chybu aplikací Carrista, foto v příloze, poté jsem ji vymazal a jezdil dál bez problému. Teď jak napadl sníh, tak při brždění se to opět rozsvítilo. Byl jsem ve škodovce, tam to napíchli na VAG a ukázalo jim to řídící jednotka ABS elektrika sporadická nic víc. Takže taky nevědí. Závadu smazali. Pak jsem jel testovat ABS na sníh, chvilku to fungovalo jak má a pak se opět rozsvítili kontrolky. Po načtení Carristou ta samá závada. Děkuji za každou radu.
  7. Ahoj všem, mám podobný problém. Za jízdy brzdy fungují jak mají, pedál je tvrdej, ale jakmile zastavím a neustále tlačím nohou na pedál, tak se pomalu propadá. Nevíte čím by to mohlo být? Díky OI 1.8T AGU
  8. Něco podobného mě to dělalo také, zjistil jsem že to dělala řídící jednotka dochlazování, měl jsem tam novou čínské výroby. Po výměně za originál byl klid.
  9. Těch 6000 Kč jsem myslel i s rádiem. Zesilovač určitě nechci, byl bych rád, kdyby jsi mi něco navrhnul. Díky
  10. Ahoj všem, mám v autě(O1 hatchback 1999) ještě origo repráky a rádio. Chtěl bych si postupně trochu vylepšit audio soustavu. Strop mám 6000 Kč na oboje. Zatím jsem si vybral tyto repra v předu se zachováním výškových http://www.fancarhif...5/39-ESX-SE6-2W v zadu http://www.fancarhif...5/1540-ESX-XE52 Myslíte, že je to dobrá volba?
  11. Frygo

    hadičky

    Zdravím, mám 1.8T AGU, také bych si chtěl vyměnit podtlakové hadičky. Mohl by mi někdo napsat jaké průměry a zhruba délky bych si měl koupit? Díky
  12. Ten konektor nemám popsaný, tak proto to sem píšu!!!
  13. Nazdar borci, chci se zeptat, který to je ten pin 6 na svorkovnici T17a. Hodlám si zapojit denní svícení a chci na to být připraven. Díky za každou radu.
  14. Frygo

    Komplet brzdy

    Dobrej, chystám se vyměnit u mé Octavie 1.8 T AGU brzdovou kapalinu, a tak bych se chtěl zeptat jaké množství (ml) si mám připravit. Dík za odpověď
  15. Frygo

    Zarovky H4

    Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli někdo nemáte skušenosti s H.I.D. sadami. Mám OI světla H4 a chtěl bych si nějakou sadu koupit a namontovat. Dík za vaše rady a názory.
  16. Zdravím, mám zvýšený volnoběh u 1.8T AGU a chtěl bych se zeptat jestli stači vyčistit klapku anebo jestli se ještě musí nastavit volnoběh přez VAG. Díky za odpověď.
×
×
  • Vytvořit nový...