Přejít na obsah

Radek Holub

Uživatel
  • Počet příspěvků

    50
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Radek Holub

  1. Ahoj, chtěl jsem si dle Vašeho popisu zakoupit díly na výrobu redukce, ale PINy samostatné se už ve Škodovce nedodávají. Nemáte TIP, kde by se daly koupit? Díky za info a hezký den.
  2. Setrvák to nebude, tan se projevuje vibracema hlavně při volnoběhu a nezatíženej.
  3. Tak ještě odkaz na Milotec Je tam i rozkresleno co a jak svítí s montážním návodem a popisem. http://www.milotec.net/litec-led-zadni-svetla-octavia-ii-combi-1042.htm
  4. Ahoj všichni, chci se Vás optat, zda-li nemáte zkušenost s těmito zadnímy světly na OII combi. Fotky, problémy, celkově info. Díky a mějte se tu. http://tuning.autodoplnky.cz/lampy-autostyle/zadni-tuningove-svetlomety/zadni-tuningove-lampy-led-cervene-cire-skoda-octav-s142175988
  5. Ahoj, mám podobný problém. Zatím to nějak extrémě neřeším, ale asi budu. Auto jezdí a zrychluje normálně, ale vypozoroval jsem, že na nějakou rachlost (obvykle 3 a 4) při plným sešlápnutí plynu těsně nad 1500 ot/min se auto rozvibruje a když ho pořád držím, tak se vzrůstajícíma otáčkama to ustane. Nemůžu se dopátrat co by to mohlo bejt. Nemáš nějakej poznatek? Jsem trošičku puntičkář a vytáčí mě to )
  6. Asi už to není aktuální, ale mě taky svítila a měl jsem přerušenej drát u svorkovnice ve dveřích. Pod tou gumovou průchodkou. Škodovka holt šetřila a dávala moc slabý drátky a časem se ukroutuly, jak se otevírají a zavírají dveře.
  7. Ahoj, mám tady odkaz na stránky, kde prodávaj autopotahy. Je to docela zajímavý a pěkně zpracovaný. www.autopotahy.sk
  8. Tak už to mám hotový. Vypadá to moc pěkně s originál led podsvícením. Jen trochu horší montáž, než jsem čekal, ale dá se to. )
  9. Zdravím Vás všechny, chci se zeptat, jestli rámečky s klikama na OII jsou stejné v předních i zadních dveřích. Chtěl bych je vyměnit za kliky z verze Laurin a Klement s podsvitem. Díky.
  10. Mají je OII Scout. Včera jsem je kupoval na svou OII Combi. Půjdou do nich nejspíš co nevidět xenony.
  11. Já jsem kupoval na 1,9 TDI taky tyhle chromový koncovky, ale originál Škoda. V krabičce jsou dvě. Montáž je následující... Podle přiloženého návodu musíš flexou uříznout určitou délku jedné a určitou délku druhé původní koncovky (není tam moc dobrý přístup a minimálně musíš svěsit výfuk). Pak už chromové koncovky jen přišroubuješ (stáhnou se objímkou). Vypadá to rozhodně líp :-)
  12. Takže odešla jednotka BSG. Ve škodovce jse za opravu vysolil 7500,- a už zas vesele ostřikuju a stírám HA :-)
  13. Ahoj, nesetkal jsté se někdo s takovýmto problémem? Pojistky jsou v pořádku, diagnostika napsala chybu v motorku ostřiku a snad i v zadním stěrači. Jinak přední stěrače fungují a i rychlosetření funguje. Každopádně to je divný a další info podám, až to bude spravený... Dík za příspěvky.
  14. Na minimum to chladí o maličkato líp, než když teplotu zvednu, to znamená, že tam asi bude něco špatně...Chladiva je dost a ani neutíká...to už jsem si zjišťoval přístrojem na doplnění klimy a cca po měsíci jsem toto zopakoval a množství bylo +- stejný...
  15. Zdravím, nikde nemůžu nic najít o vadách na klimatizaci OII 1,9 TDI. Chci se zeptat, jestli jste se s tím někdo již setkal. U climatronicu mi normálně všechny funkce fungují, ale klimatizace chladí velice málo. Je cítit, že jde chladnější vzduch, ale jen nepatrně. Nejde z toho ledárna, jako u jiných vozů! Diagnostika žádnou chybu nenapsala a klima je naplněná nově a nikde neuniká!!! Nesetkal jste se stím někdo? Díky.
  16. Také jsem měl tento problém, naštěstí znám šikovného autoklempíře, který oba přední tapecírunky rozebral, odvrtal nýtky a vyndal celou desku, na které drží stahovačka okna. Promazali jsme ji vazelinou naprosto celou (byla úplně suchá...) a při zpětné montáži jsme plechy pod tapecírunk již šroubovali, aby byly opět jednoduše rozebiratelné. Doporučuji, rozebrat úplně a pořádně namazat...
  17. Zkus firmu Rachot, jsou snad od Český lípy, nebo tam někde.
  18. Dík, to je prima, ale kam zapojit? Neměl jsem to ještě rozebraný. Je do toho zrcátka nataženej nějakej kabel s konektorem, do kterýho se jenom připojí ta nová lampička? Díky za info.
  19. Ahoj všem, nejspíš se to tu už řešilo a něco jsem o tom už i našel, ale nenašel jsem odpovědi, které hledám. Chci se zeptat, co vše je potřeba udělat, když chci domontovat osvětlení nástupního prostoru. Co se kde má napojit, popřípadě, zda se něco kóduje apd... Díky za příspěvky.
  20. Já koupil minulej tejden 17" Pegasuse a v pondělí mi přišly pneu 225/45 R17 Goodyear F1 Asymetric, tak jsem je hned u mě v práci obul a dal jsem to na auto. Mám OII Combi a oproti 15" plecháčům s poklicema to vypadá úplně senzačně a jsem z toho nadšenej!!! V kombinaci s tmavou metalízou krásně kola vyniknou. A rozdíl mezi 15" a 17" jsem téměř nepocítil. Je vidět, že OII má už dobrej podvozek. Je to super auto a jsem s ní fakt spokojenej.
  21. Ahoj, dnes je 18/3 2009 a chci se zeptat, kdy se v nejbližší době konají v Praze nějaké škodovácké srazy. Dík a hezkej den Všem!!!
  22. A ještě jeden dotaz, kolik to stojí?
  23. Ahoj, omlouvám se, že obtěžuju, ale líbí se mi to. Kamarád to má v Passatu a je to super. Chci se zeptat na nějaký detaily instalace, jestli se k těm diodám musej tahat nějaké dráty a odkud a jestli podsvícení těch knoflíků je zelené. Uvažuju o tom taky. Díky za info.
  24. Díky za tipy. Ještě jsem neměl pořádně možnost ho vyzkoušet, tak to o víkendu otestuji
×
×
  • Vytvořit nový...