Přejít na obsah

Bageta

Uživatel
  • Počet příspěvků

    87
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil Bageta

  1. Nechci se s nikym dohadovat co a jak,vim,že je to 2,0 turbo tak to něco pápne a s HTP taky umim jet i za 13L,ale to je extrém.Měl jsem escort cosworth a žral i kolem 50L ,s tím se počítá!!!Ale mě jde spíš o to,že každej říká jak je to povedenej motor co nežere atp. a jak s tím jezdí všichni kolem 9L na 100km úplně v pohodě a vlastně rychle ,ale já nejsem schopnej se pod 9L vůbec dostat a to sotva šlapu na plyn a dodržuju skoro předpisy.Nebo mi tvrdí, že jezdí dálnice průměr cca 200km/h kolem 13- 14 litrů a to já nepojedu ani náhodou!!!Tak chci vědět Váš názor jestli je to normální a nebo jestli mám prudit dál v servisech kol103

  2. Tak už toho tady bylo napsáno asi dost o spotřebě Rs,ale ta moje je fakt nějak rozežraná extrémě.Takže lehká noha,ale opravdu tak,že se bojim šlápnout na plyn a dodržuju předpisy se dostanu tak na 9L na 100km,jinak taková normálnější jízda 12-13 litříků no trošku,ale vážně jen trošičku rychlejší jízda okolo 15L rychlejší 18 -20L no a není problém jet průměr i za 30L na 100km.Prý je vše v pořádku už jsem byl v několika servisech a nikdo na nic nepřišel.Nevím jakou máte zkušenost vy,ale třeba dálnice průměrná rychlost cca 200km/h spotřeba okolo 20L na 100km mi přijde nesmyslná přitom jak každej básní jak RSa nežerou.Někdo nějaký nápad nebo názor?? :help:

  3. No ono se tenhle kloub projevuje všelijak,ale jestli ti to dělá v tahu a je to i trochu cítit ve volantu tak to tipuju na ten kloub.Někdy se ten kloub prostě nějak blbě šprajcne nebo co a pak to dělá brykule,někdy stačí vyndat promazat dát spátky a je klid.Někdy to dokonce přestane samo.

  4. 299km/h Porsche 911 Turbo a ještě by to jelo,ale už bylo moc lidí (Teplická dálnice)

    tak to je ta octa RS este hodne dobra, rozdil nejakejch cca 40km/h.....na to, ze je to porsche takovy delo.... :p:p:p

    No vyzkoušenejch je v tomhle autě 316km/h,ale myslim,že se to Porsche rozjede na tu rychlost trochu rychlejš.Je to mazec jak to jede,kdo to zná v Praze tak rozjezd křižovatka Tesco Letňany směr Hloubětín,rychlost 275 km/h,brzdy a první sjezd na Prosek.To jen pro představu,prostě nářez a huba od uch k uchu. lol

  5. Budu reagovat jen zkráceně,automechanik se na to učí 3 roky doktor poněkud déle,zodpovědnost mají oba,ale ten doktor by měl být zodpovědnější.A další když už pominu vybavení (za to nemůže doktor,pokud není soukromí) tak mě vadí jejich přístup a jednání s lidmi.Nebudu tady přetřásat mé zkušenosti se zdravotnictvím,ale jsou strašné a důsledky fatální (nejedná se o jeden případ a nemluvím o obvoďákovi).Toť vše,teď mě třeba sežerte.HOWK

    A jen ještě doplním,jsem realista,a když je pozdě tak je prostě pozdě,s tím už nic dělat nejde,já se bavim o případech kdy něco dělat šlo!

  6. Na druhou stranu se musím doktorů zastat jsou prostě doktoři a doktoři,když synkovi v 5 týdnech operovali srdíčko tak odvedli skvělou práci. Klobouk dolů před Vámi páni doktoři. Honza-Ororo.

    Asi jo,škoda,že já jsem nepotkal ty Doktory,ale jen ty doktory.

  7. je to hrozny:(, ale nad nekterýma názorama na doktory mi zůstává rozum stát. tak chodte za babkama kořenářkama

    možná to vyjde nastejno jako u doktora :fakac:

    mam pocit ze zadny zkusenosti s doktorama nemas a jen tlachas. abys je jednou nepotreboval. :blbec: Luke288 ma pravdu.

    No mě zase zůstává rozum stát nad některejma doktorama!!!Nejsem fanda žádnejch kořenářek ani léčitelů!!!!Zkušenosti z doktorama bohužel mám a nééé dobrý,myslim si o nich svý a bohužel jsem odkázanej na to že je budu muset někdy potřebovat.Ale zase co je lepší umřít si někde v klidu a nebo umřít stejně a dělat ze sebe pokusnýho králika????????!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wallbash:

  8. to je jak s mým tátou :( ...život je pěkná svině

    Život umí bej svině,ale doktoři sou buzerantský sráči co jen mrdaj a chlastaj v práci a serou na všechno.Myslete si co chcete vim proč to píšu. :fakac:

×
×
  • Vytvořit nový...