Přejít na obsah

Luke_TDI

Uživatel
  • Počet příspěvků

    230
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil Luke_TDI

  1. Musim doporucit TDIfun, mam uz od nej nekolik aut a vzdy super. Nad nekteryma prispevkama se clovek musi pousmat :D Kdyz je chip udelany jak ma nevidim duvod proc by to melo motoru ublizit. A jak tu nekomu vyletela klika tak neverim ze to bylo chipem. Jinak od funa mame nachipovanou i dodavku Peugeot 2,0HDI boxer a parada byla to zdechla sv*ne a ted se s tim da alespon jezdit akorat pri 130 to toci 4000 a pak je na dalnici spotreba kolem 12litru :D Za to ale nemuze chip naopak ta spotreba po dalnici byla jeste skoro o dva litry vyssi pred chipe, holp se vic jelo na fullgas.

  2. Zajimalo me zda bude ve scoutu TDI CR tak jsem psal do skody :

    bude do skody octavie II scout facelift dodavan motor Common rail ?

    Odpoved:

    děkujeme za zájem o vozy naší značky a dle získaných informací se CR motor pro model Octavia Scout nechystá.

    Nechapu to! Zase ta zas**na politika VW :(

  3. Pravdepodobna pricina byla ta, ze lanko od kliky bylo roztrepene tak jsem ho ztocil a chytnul paskou nez koupim nove. Jenze se to lanko kvuli pasky asi dostatecne nevracelo a zamek tak zustal vyset a nezabiral. Zacal jsem to rozebirat a kdyz jsem to lanko nahmatal a parkrat zaskubal tak jsem potom venkovni klikou otevrel ;) udelal jsem toho vice tak nevim co presne byla pricina hlavni je ze uz vse funguje jak ma lanko jsem vymenil a vse je ok :)

  4. Jj tohle je bez zasahu do narazniku... Jinak dala by se nekde sehnat sablona ktera se prodavala ke koncovce ors????

    Do narazniku to je ale jenom tak lehce a na co sablonu ? ja jsem proste tu koncovku vzal a nez ji tam navaril dal k narazniku obkreslil fixem a pak obrezal primocarkou a potom podle toho navaril. A das si ji jak chces to prece neni problem pokud jsi ovsem na ZS nepropadnul z vytvarky ;)

    622.jpg

×
×
  • Vytvořit nový...