Přejít na obsah

luttor

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem luttor

  1. luttor

    FABIA RS

    rozdíl proti Favoritu bude extrémní 300nM dělá divy , ale je to traktůrek. Jinak super ! nějaké rady http://www.tipcars.com/magazin-poradna-skoda-fabia-rs-1302.html
  2. a není to správně, v návodu je tohle Odemykání klíčem • Všechny dveře (u vozidel s varovným zařízením proti odcizení pouze dveře řidiče) a kryt hrdla palivové nádrže* se odemknou.
  3. Zajímá mně které auto rv.cca 2005+ má vyšší vnitřní hlučnost, nejlépe přímo od majitelů kteří měli možnost srovnat jízdu. V testu na auto.cz se jim zdá 2.0 tdi kultivovanější a na autorevue.cz zase 1.9tdi něž 2.0tdi tak kde je pravda ?
  4. ve voze bude převážně jezdit sám , asi zvolím Octavii RS.
  5. Pořád váhám cena je cca u obou stejná kolem 170tisíc Fabia RS 2004 OctaviaRS 2002, můj nájezd km cca 12000km ročne což zní jasně pro benzín Octavii RS, ale stejně mně láká ta spotřeba Fabie . Zásadní poruchy nemají žádné z nich. Byl bych rád kdyby sem někdo hodil kolik ho stály serv. prohlidky u FRS nebo ORS .
  6. Dobrý den, mám problém dostává se mně asi olej do chladící kapaliny několikrát čisteno bez učinku (opět vzniká takové hnědé blatíčko). V oleji voda není, oleje nepřibývá ani nějak neubývá. Je špatné těsnění pod hlavou ? 1.4 Mpi r.v 2000
  7. Skoda Fabia 1.4 44kw bez palubniho pocitace, prumerna spotreba mesto i mimo jezdeno cca 7.8
  8. luttor

    Serviska

    Na internetu jsem nasel octavii RS pry zakoupena v CR prvni majitel je tam ale fotka servisky ktera je v nemcine, takze hadam ze nekde bude chyba je to tak ?
  9. luttor

    ASR jak to je ?

    kde je tlacitko na vypnuti ASR u Octavie RS . Ve kterem je miste kdyz ma ESP ? Nebo je to potom slouceny . Vidim Octavie RS co maji na stredovem panelu tlacitko ESP ale nektere zda ze ty starsi tam maji ASR .
×
×
  • Vytvořit nový...