Přejít na obsah

mabr

Uživatel
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem mabr

  1. Včera u www.motorpower.cz a mohu jen vřele doporučit, profesionální přístup, super pokec, vše změřeno před a po, poladěna převodovka a motor 2,0 110kW 4x4 EVO.
  2. Dobrý den, mám stejný problém se sedadlem řidiče. Nechal si to někdo z Vás opravit přímo u Škoda servisu a pokud ano kolik to stálo. V příloze termofoto rozdílu ohřevu řidič/spolujezdec.
  3. mabr

    LED žiarovky

    Prosím o přesný typ LED žárovek do zrcátek. (odkaz na shop) Díky
  4. To je zvláštní, proč to na Slovensku jde a u nás ne?? Hodně štěstí při řešení problému, já už jsem to oficiálně písemně reklamoval u prodejce minulý týden a zatím jsem se nedočkal odpovědi.
  5. Bylo vyměněno v záruce? Jak jste je k tomu donutil a jak dlouho to trvalo? Děkuji
  6. mabr

    Chiptuning

    Dobrý den, nemá někdo čipnuto u Cimbu 2,0 TDI 81kW 4x4? Pokud ano jaké máte po tomto chipu zkušenosti z provozu. Děkuji M.
  7. Dobrý den, také jsem měl problém s provrzáváním dveří, použil jsem na všechny těsnění kolem dveří tento přípravek a mám klid: http://www.scooter-tuning.cz/suchy-mazaci-sprej bohužel cena je hrozná. Asi to přefakturuji Škodovce. Mějte se.
  8. mabr

    Chiptuning

    Mohu se zeptat u koho a za kolik? Díky Martin.
  9. Už je od pátku v salónu, v úterý vyzvedávám, tak jsem se konečně dočkal.
  10. Tak zatím stále nic, snad příští týden. Je to k zbláznění.
  11. Nechci Vás strašit s dodáním nového Yetiho, ale já jsem objednával 1.10.2011 4x4 81kW TDI Experience a snad už si pro něj příští týden půjdu. Takže dodací lhůta je více jak 6 měsíců. Ach jo.
  12. Dobrý den, je možné k tomuto kabelu http://www.alibaba.c...le_Vag_Com.html. nainstalovat i CZ verzi software? Pokud ano, tak jakou. Děkuji
×
×
  • Vytvořit nový...