Přejít na obsah

jirka222

Uživatel
  • Počet příspěvků

    70
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem jirka222

  1. jj, garáž je moje, nyní z ní nevyjedu, takže jezdím druhým autem. Zrušení spoluvlastnictví je akce na roky, autem potřebuju vyjet ihned. Sháním ty kolečka (vozíky) od odtahovky - to je, myslím, ideální řešení, spolu s tou "svépomocí" z občana.
  2. pozemek je ve vlastnictví id. 1/2 mém a id. 1/2 jeho manželky. Auto nevím...
  3. ano, je to naschvál :-( a je to navíc na soukromém pozemku...
  4. Ahoj, poradil by mi někdo, jak odtáhnout auto souseda, které zaparkoval schválně před vraty do mé garáže? Policie to řešila, na soukromém pozemku ale neodtáhnou nic, srabi :-( Takže: bude stačit třeba tohle: Naviják ruční 900 kg? https://www.idama.cz/produkty-navijak-rucni-900-kg-detail-45084 Díky...
  5. díky za tip, ten kabel jsem už jednou měnit musel, auto se ale chovalo jinak - zvuk motoru jako traktor, nejelo to skoro vůbec a navíc tam byla hláška "do servisu", což nyní není...no uvidíme...
  6. Ahoj, u yeti 1.2 mi začala svítit z ničeho nic ta kontrolka a motor šel zřejmě do nouzového režimu, protože to evidentně netáhlo. Po zastavení, vypnutí motoru a nastartování vše ok. Čím to může být? Díky.
  7. nene, je to už podruhé....poprvé to měnili v rámci kulance v cca 30.000km...
  8. Ahoj, na yetim 2010 jsem si retez nechal pri 120tkm vymenit, jen pro info - stalo to 5500 + olej 800 - v autorizovanem servisu, bylo to hotove za 4 hodky...doufam, ze to je uz naposled.
  9. na ty moje pojezdy 7-10 km několikrát za den by ten diesel asi pošel :-( Spíš to vidím na silnější benzín a nejlépe CNG...škoda, že nedělá Škoda CNG do motoru 110kW jako je v Passatu...
  10. je to myšlenka jen kvůli karavanu - táhl jsem s tím přívěs cca 1000kg a ne že by ho to neutáhlo, docela to šlo a v rámci jízdy za kamionem by se s tím dalo jet kamkoliv, nicméně to auto je na tahání přívěsu malé a cuká to s ním dopředu dozadu.... \mimochodem spotřeba na dálnici byla cca 11-12 l (Opel Vectra 2,5 6V měl spotřebu taky 11-12 při jízdě za kamionem, nicméně ten karavan s tím autem nedělal skoro nic...)
  11. no taky to tak asi dopadne... za těch aktuálních 250kKč je to totiž super auto :-)
  12. Ahoj, jen k tématu ne/koupě - mám najeto 120t, r.v.10 a docela uvažuju o změně. Nicméně, co koupit za těch 250 - 300 mě ještě nenapadlo :-), protože tak dobré auto asi těžko koupím. Diesel nechci, protože jezdím denně krátké trasy a navíc mi vadí ten hluk motoru a většina aut, co je v nabídce, např. passat, je právě diesel...zrovna jsme kupovali do rodiny co nejlevnější auto a pod 100kKč to byly fakt plečky. Yeti je za mě naprosto OK, jak motoricky, tak prostorově - nic dramaticky nevrže, ani jednou se neporouchalo, suprově se parkuje, furt vypadá slušně, černé plasty jsou super ochrana proti odření, perfektně se nastupuje, je z toho vidět atd.
  13. Nikomu jinému to při přeřazení nevrže? Já prostě přeřadím a tu necelou sekundu po té to zavrže. Když jsem otevřel motor a trochu jím pohyboval, tak to vrzalo taky, proto si myslím, že to bude někde v uchycení motoru...po projetí velké louže to nedělá. Kdysi mi vrzal i ten svazek trubek, či co to je, uprostřed pod stěnou oddělující motor od kabiny, ale to jsem normálně namazal a přestalo to.
  14. tak já mám na 1.2 r.v. 2011 aktuálně 100.000km a závady byly: -ložisko předního kola -rozvodový řetěz - v záruce -úprava turba - v záruce -kabel ke svíčce problémy: -vrzání dveří - sametka -drnčení pátých dveří - těsnění, dorazy, spz, plato -vrzání chromovaných rámečků budíků -drnčení zámků vzadu -vrzání silentbloku motoru jinak průměrná spotřeba 7.3 v tom město a dálnice
  15. těch míst vzadu je několik, sám nemám zkušenost s klepáním pod podlahou, nicméně mi klepalo nejvíc plato a chtělo to ho podložit něčím měkkým. I když je tam zapasované pátými dveřmi docela fest, tak to stejně poskakuje, protože ty dveře nadskakují taky. Pak ta značka, vrzající těsnění, seštělování dorazů 5. dveří, nemluvě o zámcích dveří...
  16. Ahoj, vrže mi něco v motoru při jízdě při přeřazení - vyloženě to souvisí zřejmě s pohybem motoru. Když otevřu kapotu a zahýbu s motorem, tak to vrže taky, odněkud zdola - mohl by to být ten silentblok, ale netuším kde je a zespodu je kryt, takže tam není vidět. Nevíte pls někdo, kde je najdu? Díky, J.
  17. mně to vrže víceméně furt, i když jsem už zkusil veškerý domácí mazací sortiment :-) nicméně si začínám myslet, že ten problém není jen u sametky, ale možná spíš uvnitř těch gum na dveřích - ty jsou duté a když je zmáčknu, tak vržou samy o sobě... takže poslední pokus byl je promazat zevnitř - náhodou tam jsou po cca 50cm malé dírky, kudy to jde nastříkat bužírkou u spreje s olejem...no uvidíme, jak dlouho to vydrží.
  18. v původním rámečku (jakože vyndám blues a ten šuplík a nepotřebuji žádný dodatečný rámeček)? Je jedno jaký typ Bolera? Nemáte někdo navíc to Bolero? Díky moc.
  19. sundáš rukou koženku kryjící shora mezeru za volantem na sloupku (prostě zatáhnout a vycvaknout), pak tam jsou dva šrouby, na nich drží celé budíky - jdou celkem pohodlně vyndat a pak uvidíš, jaká je to kovařina...
  20. ahoj, taky mi to drnčelo, takže řešení bylo vymontovat panel budíků (2 šrouby, takže pohoda) a pak tu hranu olepit samolepicím tenkým filcem tak, aby v tom styku nešel plast na plast. Taky vržou ty chromované kroužky okolo budíků...
  21. měl jsem obyč, zrovna vypršela, ale o to nejde, spíš mi jde o to, že bych je vyměnil a nemusel to už nikdy řešit, i kdybych to měl zaplatit.
  22. ahoj, mně vyměňovali na Yeti řetěz v 5/2012 s najeto cca 30.000km a teď to v 60.000 rachtá opět. Nevíte někdo, jestli od toho 5/2012 je nějaký posun a tedy novější typ řetězu, že bych ho vyměnil??? Díky, J.
  23. ty otočné pojistky jsou na fotce v poloze "otevřeno"? přesně tohle jsem tam viděl, kroutil tím, ale nijak to nemělo vliv, takže to bude chtít větší silou... díky moc, zítra jdu na to. J.
  24. Koupil jsem ho, jakože ho vyměním stejně jako ve Fabii, ale nenašel jsem u spolujezdce pod schránkou nic, co by na něj vypadalo..na schránce u spolujezdce je zespodu nějaká jakoby odhlučňovací guma a dva jakoby fixační plastové čudlíky, ale jinak nic... neměnil jste ho někdo? Díky, Jirka
  25. ahoj, nevíš, kde najdu kabinový filtr v Yetim? Hledal jsem ho někde pod schránkou spolujezdce jako třeba ve fabii, ale neviděl jsem tam nic... Díky.
×
×
  • Vytvořit nový...