Přejít na obsah

atomovyhrib

Uživatel
  • Počet příspěvků

    18
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem atomovyhrib

  1. ahmm.. moje pritelka ma teda golfa kde tohle uz soudruzi z ndr vymysleli a zapojili :-) ESP na fabce mam, takze s kabelazi nebo bez?
  2. Zdar, mate nekdo tucha jestli tde CORNER zapnout jednodusejc nez rozpletenim svazku a napojenim dalsiho kablu nekam? Mam FII TSI MR 2011 bez projektoru s mlhovkama :-) Dik!
  3. Je to z vyroby. Mam FII TSI ale vadi mi, ze dalka otevre (vsechny) okna jen u dveri ridice (max pul metru od nich). Kamosova OII otevira z deseti metru. Jde to nejak nastavit, aby to reagovalo dal? V servisu mi rekli, ze z duvodu bezpecnosti je to nastavene spravne a ze mam vyzkouset silnejc zmacknout oteviraci tlacitko na klici :-)
  4. Dámy a pánové z Mladé Boleslavi - tak co je s tím zapínáním Climatic při ofuku skla? Je tam čidlo vlhkosti nebo proč to tak je a jak se to dá vypnout? Než jsem vypozoroval, že se klima automaticky zapne při otočrní knoflu na okna, myslel jsem si, že s ní něco je - ale i tak mně to pěkně s..e A jak jinak - v návodu ani čárka jak už tady někdo zmiňoval..
  5. Prodejce (autorizovany servis Skoda) uznal reklamaci na zaklade dokladu od predchoziho majitele, ze naprava byla ohnuta uz u nej. Napravu vymenil za jinou (jak rikali z rozboreny fabky s najetim 15k km) a zmerili geo v servisu pres ulici, aby byli z obliga. Vse zdarma. Odmitli zaplatit pouze moje cestovani pres pul republiky, coz se ale da pochopit. Vsechno je v zelenejch cislech, jdu nakupovat novy gumy
  6. Nepovie, ale jestli muzu doporucit, zkuste volat na pojistovnu - auto nebylo bourane jednou, ale DVAKRAT!! Likvidator mi mezi radky rekl, ze ani jedna z nehod o kterych nesmi mluvit napravu ale neohnula.. Mam ale v ruce nove karty, konkretne protokol z geometrie 2 roky pred koupi, kde ten odklon a sbihavost jsou taky, takze bez ohledu na pricinu je to doufam uz predem vyreseno :-)
  7. Nojo, ale na tenhle rozdil by fabka musela spadnout do otevrenyho kanalu a mozna ne jednou - navic ty kola se sjizdeji rovnomerne. Co jsem se ale bavil s mechanikama ve skodovce i mimo, napravnice neni nijak zdeformovana, poskozena ani nic. Rafky kol mam jen plech, puvodni jsem nevidel, takze tezko rict.
  8. Poraďte mi co se zadni napravou - - geo ukazala ze jsou zadni kola vyklonena do "A", sjizdi se vnitrni strana zadnich gum. - mechanik rekl ze po promereni je rozbihavost kol o jeden cm vpredu kola vic nez vzadu.. Nejzajimavejsi je, ze podle nekolika mechaniku (a mimo jine i servisu skoda, ktery auto z programu skodaplus prodaval) je auto nebourane. Najeto ma 130t km. Mate to nekdo taky? Je mozny ze je to "vyrobni vada" podvozku?
  9. Mne se ted stalo neco mozna podobnyho - asi jsem blbe nasadil pistoli pri tankovani a vycvakla mi az po 53 litrech. Tedka jsem najel 400 km a rucicka ukazatele paliva teprve zacla klesat. Myslis ze jsem mohl neco udelat tomu plovaku? A jak to zjistit?
  10. Ta burza porad jeste plati? mam to 200km,ale pro nejaky vychytavky bych to zkusil :-)
  11. A mate tucha, cim by mohlo byt, ze se mi kufr sam od sebe otevira? obvykle kdyz zabouchnu dvere (casto u ridice, ale i ostatni). Proste par sekund nebo hned a lup a je otevreno. To same kdyz zamknu auto - par sekund a kufr se otevre. Zadna necistota tam snad neni, kufr zaviram normalne - pravda - obcas musim pustit z vetsi vysky.. ale i tak..
×
×
  • Vytvořit nový...