Přejít na obsah

lubpf

Uživatel
  • Počet příspěvků

    41
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem lubpf

  1. dobrý den Ferdo

    kdysi jste mi kódoval něco na mé Octavii. nyní mám nový vůz, a chtěl bych se zeptat, zda by se dalo něco opět nakódovat.

    Děkuji Pfeffer

  2. Radary jsem nainstaloval a vše funguje v pohodě. Použil jsem způsob přes SD kartu. Měl bych ale jeden dotaz, neuměl by někdo přes kódování změnit zvuk toho upozornění, případně jeho hlasitost? Když si stáhnu hlasové navigování tak je to příšerně potichu a spolu se zapnutou muzikou není to "zabublání" vůbec slyšet. Díky
  3. Ahoj teď jsem nastavoval škoda connect u jednoho amundsena. V návodu umožňují dvě varianty: hotspot vytvořit v infotainmentu a připojovat mobil přes wifi hotspot vytvořit mobilem a infotainment se připojí k němu Preferoval bych první variantu abych ten hotspot nemusel u mobilu pořád zapínat, ale V tomto případě mi Škoda Connect nejede a hlásí že nemá přístup k internetu. Je chyba u ně, nebo je to vlastnost? Díky za radu
  4. Tak děkuju za rady risknul jsem to s origo kartou z auta a ono to funguje:-) Jsou holt klucí z MB fikaní
  5. Pochopil jsem že potřebuju prázdnou SD kartu od Škoda auto? Tu původní bych nerad nějak přemazal a skončil bez mapy. Oni mi prodají prázdnou SD?
  6. jak tak čtu Vaše příspěvky, znamená to že tedy oficiální postup na stránkách škody kde mi po zadání VIN vyjede aktualizace tu po stáhnutí pomocí jejich downloaderu rozbalím na FAT 32 SD kartu a tu pak strčím do slotu a aktualizace neproběhne? Bohužel jsem toto zkusil už asi pětkrát ale opravdu nic. Je tedy někde fígl? Po zásunu karty to hlásí. "Chyba, data nedostupná,.......! Jinak HW H24 SW 0245 děkuji za radu.
  7. Ahoj tomu autu není ani rok. Takže plná záruka. I když teď když to píšu mi dochází že to je Superb III. Takže jsem na špatném fóru. Nicméně problém trvá. Jdu tedy plavat jinam. Omluva A ta poznámka k navigacím? nezbývá než souhlasit. ale takový je už dnes svět :-(
  8. Jsem tedy asi mimo jak tak čtu Vaše příspěvky, znamená to že tedy oficiální postup na stránkách škody kde mi po zadání VIN vyjede aktualizace tu po stáhnutí pomocí jejich downloaderu rozbalím na FAT 32 SD kartu a tu pak strčím do slotu a aktualizace neproběhne? Bohužel jsem toto zkusil už asi pětkrát ale opravdu nic. Je tedy někde fígl? Po zásunu karty to hlásí. "Chyba, data nedostupná,.......! Jinak HW H24 SW 0245 děkuji za radu.
  9. Ahoj Cesta je stále stejná a je uvedena na druhém listu tohoto threadu. Pokud je to ale pro Tebe moc složité, tak http://webspecial.volkswagen.de/infotainment/de/de/manuals/stationlogos.html?d1=discovermedia2214 toto by mělo fungovat, případně přikládám. Jinak si jakékoliv logo můžeš stáhnout z Webu, upravit (png., max 120x160pix, 32bit) a použít. Třeba loga ČRO jsou v downloadu stará. CZE_20160609.zip
  10. Jak už tu bylo řečeno několikrát. Originál repro mají své limity a to dost nízké. Pokud chceš změnu je jen jedna cesta - výměna. Basy 100% - kde je věrný zvuk táži se.
  11. Že by to nebylo v návodu? Strana 19. Stažené soubory rozbal na SD nebo USB do složky kterou si nějak pojmenuj (třeba loga). Tu vstrč do slotu a pak již výše uvedené.
  12. lubpf

    Voda ve dveřích

    Mně se to děje taky, ale rozhodně ne v takovém množství. takhle to vypadá jak u vodníků :-) OII mi to ale dělala v menší míře také. Trochu mne ale zaráží že to Škoda neřeší. určitě to není věc kterou by se mohli chlubit.
  13. S tím vrzáním jsme na tom stejně. Zřejmě systémová chyba. Já ale na tu demontáž nenašel dost odvahy (síly)
  14. Není to povinné? K tlumenému světlu musí svítit světlo obrysové.
  15. Vypnutí bezp. pasu???? Proboha proč?
  16. Ahoj. nemáš v tom USB nějakou flashku zasunutou? Pokud ano, mohlo by to být tím, že při přejezdu té nerovnosti se ti otřesem krátkodobě odpojí a po opětovném připojení se tento zdroj načte a spustí, což je normální vlastnost.
  17. Chápu tedy že už si v autě CD nepustíš? Takže konec tohoto média ve Škodě?
  18. Ahoj nevíte od koho pochází mapy pro Škodu? Navteq (dnes HERE) nebo jiná společnost(TeleAtlas, ...)? Možná se zobrazuje při zapnutí a náběhu map. Pokud jde o HERE, mohl bych třeba pomoci. I když i tak půjde řádově o měsíce.
  19. Tak děkuji za vysvětlení. Člověk se pořád učí. zajímavý poznatek.
  20. Ambition repro vzadu nemá! Byl bys první. Možná byly doplněny přes nějaký paket. Nevím ale jaký?
  21. Když už jsme u toho rušení. Udělal jsem jednu zkušenost. Zakoupil a zapojil jsem si 12V/USB nabíječku. postupně jsem zjistil, že vůbec nelze poslouchat CŘ a jiné stanice na FM pásmu. Současně mi GPS Garmin přestal přijímat dopravní info (šířeno přes FM pásmo taky). GPS jsem řešil s technickou podporou a s autem jsem byl objednanej do servisu protože to rádio bylo fakt zoufalý, a pak jsem udělal zkušenost. vytáhl jsem nabíječku a najednou vše jelo jak má. Stejný výsledek byl i při zapojení do 12V zdířky v kufru - okamžitá ztráta FM signálu. Takže zdroj rušení jako bejk. Protože jsem ale nabíječku potřeboval, koupil jsem značkovou a bez potíží. Takže odhalen jeden dost podstatnej škůdce. Foto - toť on
  22. Já nevím, ale návod který mám už cca rok je to na straně 31 zcela jednoznačné FLAC ano, 320kbs max. Zřejmě existuje víc verzí návodu a chce to tu odpovídající Vaší verzi. Mně FLAC hraje. Omezení toku ale bohužel platí.
  23. Pročti si kapitolu, vytlumení montáž.... atd. Už se zde řešilo. Problém není v BOLERU ale v repro. Po jejich výměně radikální změna k lepšímu i po stránce využitelného výkonu. Pokud ale opravdu chceš "vyboulit okýnka" :-) tak pomůže jen výměna repro a instalace samostatného zesilovače. Ale to už je jiná kapitola.
  24. To že Ti to hraje z Iphonu "jakoby líp" je dáno asi tím, že i když přehráváš přes Bluetooth tak v tom telefonu zvuk běží přes všechny "kurvítka" který zvuk "vylepšují". (zesílení basů, výšek, ekvalizér,...) Pak Ti tedy věrný zvuk přímo přes asi nejlepší zdroj v autě tj. CD může připadat suchý. Ale každý má jiný vkus a věrný zvuk už jen pláče tiše v koutku.
×
×
  • Vytvořit nový...