Přejít na obsah

pepino.joska

Uživatel
  • Počet příspěvků

    22
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem pepino.joska

  1. Sachs vyrábí tlumiče Nivomat, to bude lepší řešení než nafukovací balónky. :-)
  2. pepino.joska

    MaxiDOT

    Rimmere, víš už o někom kdo to má namontovaný?
  3. Ahoj! Dnes jsem se dočetl, že nové škodovky ukazují na palubce teplotu oleje. Mám OII FL 1,4tsi Ambition r.v. 2009. Je možný to nějak dokódovat nebo dodělat, aby to fungovalo jako u dnes vyráběných vozů?
  4. OII 1,4tsi zkroucené kotouče po 34tkm...
  5. Ale to bublábní je podle mě klasický zvuk výfuku u této motorizace. Mě jde o rezonaci, nebo takový drnčení, když je motor vytočenej a dá se noha z plynu...
  6. Všiml jsem si, že když motor vytočím a pak sundám nohu z plynu a jak jdou otáčky dolů, že tam asi něco rezonuje. Nedělá to taky někomu?
  7. A zkoušeli jste, když to je nakódované, do jaké rychlosti to funguje? V manuále je myslim, že to má fungovat do 40km/h, mě to funguje i ve větších rychlostech.
  8. Mám OII FL a ofukovací mřížka pod čelním sklem taky lupe, když je interiér studený a začnu topit. Ale co mi dělá víc starosti, tak mě při jízdě nějak hluší dveře u řidiče. Jak kdyby jima procházel proudící vzuch, trochu to tam taky lupe a něco tak jakoby občas klapalo o plech. Setkal se někdo s něčím podobným?
  9. Já jsem s tím zatím nikde nebyl, asi počkám na prohlídku. Ale kdyby jste někdo zjistil v čem je problém, tak dejte vědět!
  10. Taky mám 1.6 (75kw, r.v. 01) a cuká v nízkých otáčkách, když dám nohu z plynu. Dělá to i ve vyšších, ale to není tak znatelné. Má najeto necelých 100tkm a začlo to dělat nedávno. By mě zajímalo proč...
  11. Takže za předpokladu, že bude mít Jay Kay onu řídíci jednotku, tak mu to snad půjde i na Fabii.
  12. To máš pravdu, jsou... Proto jsem tady taky někde četl, že do Scoutů corner funkce nedělá. Ale nevim co je na tom pravdy!
  13. Zdravim! Co jsem se tady dočetl, tak bych si taky myslel že jde. Ale mám jednotku co končí číslem 86 a prej to jde až na 87, mi psal jeden člen. Mám taky Ambiente+. Jinak víte někdo opravdu 100% jistě jestli to jde na OII FL r.v. 09 ambiente? Chtěl bych v tom mít jisto...
  14. Ani ne ecorally, akorát dobrá silnice a plynulá rychlost. Ale těch 6,5l je takový běžný a reálnější průměr. To máš pravdu.
  15. U téhle motorizace je spotřeba děsně diskutabilní, pač je hodně dynamická, hodně záleží na stylu jízdy. Skoro denně dojíždím 40km do školy, nejedu po žádnejch velkej silnicích a většinou mi to vyjde pohodlným stylem jízdy něco málo nad šest litrů(max do 7l), ale když tomu dám co proto, tak tu samou trasu zajedu taky klidně za devět. Jinak třeba na trase 120km většinou po silnici 1. třídy jsem měl spotřebu 5,5l a nemusel jsem to zas tak šetřit. Ale jak říkám, záleží jestli se chce člověk normálně jet, nebo jestli zvolí sportovnější styl jízdy. Jinak jsem ale s autem a 1,4kou moc spokojen, jen doufám, že to bude stejnej držák jak ta 1,6MPI(100k).
  16. Ahoj! Byl by tu někdo ochotný nakódovat mi corner na OII FL? Jsem z Vých. Čech.
×
×
  • Vytvořit nový...