Přejít na obsah

lucky.jack

Uživatel
  • Počet příspěvků

    969
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

Vše zveřejněné uživatelem lucky.jack

  1. @Uz_nevim zcela určitě něco svítit nebude. U těchle aut byly i problémy s paticemi na světle, oxidovaly. Takže občas svítily občas ne.
  2. Nechat zkontrolovat korekční hodnoty vstřikovačů.
  3. Pneumatiky, geometrie, uložení náprav, tlumiče... to je všechno v cajku?
  4. No to je vážně divný. Tak mapy si stáhneš na stránkách škodovky, ale s tím swapem na smartlink to bude asi horší. Bluetooth počítám že máš jen vymazaný seznam telefonů. Ne že by nefugoval...
  5. Co s tím kdo dělal, než to začlo tohle dělat? Navigační podklady jsou vadné nebo pro jiné auto, systém. Smartlink je neaktivní. Tohle mi přijde jako kdyby se v tom někdo vrtal a nahrál tam něco co tam být nemá. @Pepe K máš v přihrádce jednotku se slotama na karty?
  6. Tohle není služba, která je časově omezená, proto nechápu, proč by ti to mělo samo od sebe přestat fungovat. Nicméně to co píšeš by mohlo i znamenat, že odešla celá jednotka MIB. Columbus je ale celý celek vč. zobrazovací jednotky, takže raketa.
  7. @kanour A? Jak? Chyba uživatele nebo jiný problém? Třeba by měl někdo stejný "problém".
  8. Žhavicka by ti nehodila auto do nouze. Seš do jistej tím kódem? Internet tohle vůbec nezná..
  9. Počítám, že % jsou °C. To je informace z budíků nebo z diagnostiky? Plnění má být pod tlakem a odvzdušnění přes diagnostiku. Jestli vše proběhlo tak jak má, tak by mohlo být vadný čerpadlo.
  10. Dal bych je dozadu, nahustil na předepsaný tlak a jezdil bych dál. Mám podobný praskliny už několik let a slouží vše dobře. Samozřejmě pravidelně kontrolovat, jestli se něco nemění.
  11. Ad 1: No nevím jestli to není z bezpečnostního důvodu, že musíš odemknout přes DO. Ad 2 : Sice je to málo pravděpodobný, ale asi nechceš, aby ti někdo ukradl nabíjecí kabel, že? Proto žádné automatické odemčení nefunguje.
  12. 3. a 4. vstřikovače jsou slabší. Může způsobovat i to.
  13. Ono jestli není problém mezi židlí a klávesnicí a ne v internetu. Jsou tu dílenské příručky tak pohledej. Malá nápověda, do řízení nic nedoleješ, není co 😉
  14. Těžko říct. Pořádně to probrzdi a uvidíš. Jestli nebyly kotouče úplně cajk, tak si to bude sedat dlouho nebo to bude dělat bordel furt.
  15. Toliko do toho zase nevidím, nevím jaký je tam typ kloubu. Ale určitě se bude muset povolit a sundat poloosa, takže šroub na poloosu a spojovák na spodní čep spodního ramene. Asi bych si taky ověřil jestli na montáž není potřeba nějaký přípravek. Třeba někdo napíše víc 🙂
  16. @Kyselinka Píšeš LP, takže levý přední. V tom případě pozice 8.
  17. Jaký nastavení máš na mysli? Jako žes ho nechal vypnout nebo co?
  18. Je v autě něco domontovávanýho?
  19. No jjá bych primárně viděl problém v tom vstřikovači, resp, že není nakodovaný. Případně udělat pořádnou diagnostiku, jestli nejsou i jiné vstřiky v háji.
  20. Určitě jsou žárovky v pořádku? Zkoušel jsi dát jiné? Případně mě napadá páčka blinkrů...
  21. @becza4Jak jsem psal, jestliže jim předložíš závadu, i třeba na videu, tak po tobě nemůžou chtít úhradu. @Nocturnal1 nejedná se o mušky, ale vysloveně sekance, případně odchlíplý lak z důvodu špatného nalakování.
  22. @becza4 Jen malé info. Pakliže jsi jim doložil, že se závada objevuje a jim se to neprojeví, nemůžou ti to účtovat. Servisy to vědí, ale zkouší to. Bohužel je to sviňárna, protože ani škodovka jim to nezaplatí, takže je to práce, kterou zaplatí majitel servisu. Koukni na přední parkováky jestli nejsou posekaný od kamínků apod. Řešili jsme stejný problém a bylo poškozenými senzory. Mám pocit že se to řešilo na nějaký TSK.
  23. Tak v první řadě vyloučit horní uložení tlumičů, manžet tlumičů a pak bádat dál.
×
×
  • Vytvořit nový...