Přejít na obsah

beuticek

Člen ŠKODA Klubu
  • Počet příspěvků

    3 994
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    26

Příspěvky zveřejnil beuticek

  1. Jj, měl jsem to stejně. Přes android auto nebo car play tam navigaci dostaneš, má to dokonce i svoji gpsku, tak je fakt přesná. Proti číňanovi určitě lepší, navíc zvukově super (i se standardními repro to docela hraje). Rádia to umí oboje (analog i DAB). Softwarová podpora je ale nulová, některé chyby nebo nedokonalosti jsem jim psal, poděkovali, ale to bylo vše. 

    Pokud budeš chtít a jsi někde poblíž Prahy, můžu ti ho předvést. Kdyžtak pošli SZ.

  2. Ahoj, mám ho od listopadu 2019, funguje doteď, žádný problém. Android auto v pohodě, akorát jsem nikdy nedostal šipky z navigace do maxidotu a na maxidotu nefunguje ani menu telefon (nechal jsem ho vypnout). Rádio, hands free a ostatní fungují na jedničku. Kdybych se ale rozhodoval příště, šel bych radši do originálního rádia (aspoň Bolero s carlinkem).

  3. Šel až dolů a nešel zpátky. Po několika "pumpování" to pak šlo normálně.  Zhoršilo se to s ochlazením a jednoho dne už jsem to nenapumpoval a musela přijet odtahovka.

  4. Tak po opětovném pročištění a doplnění náplně (na základě reklamace) to dalo 2 dny pokoj a pak ten samý problém. 7.9. to tam dávám znovu a pokud nikdo nedá plnohodnotnou radu, nechám vyměnit kompresor a vysoušeč + proplach klimy. Ještě mě napadlo, jestli to při určitém zatížení nemůže dělat napínací kladka drážkovaného řemenu. Ten expanzní ventil nikdo dlouhodobě nepotvrdil?

×
×
  • Vytvořit nový...