Přejít na obsah

housle

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem housle

  1. Posuň sedačku co nejvíc dozadu...tím se dostaneš sice blbě ale dostaneš na tři torxy co držej tapec na spodku dveří...samo madlo odšroubovat...potom vrazit pracky (bude to bolet) dole pod tapec a rvát směrem nahoru...až tapec vyskočí u okna ze dveří odehni jej (zase nic moc pro ruce) hrábni k zámku...trošku tam zašátrej a s trochou štěstí otevřeš...hodně štestí a trpělivosti. EDIT: ...jo sakra zapoměl jsem před demontáží nezapomeň stáhnout okno...tu pracku k zámku dostaneš jedině zvenku auta...až ten tapec budeš rvát nahoru bude v tom praskat (hnus) ale nic se neboj to se budou jenom hlasitě uvolňovat ty plastové trny ze dveří na kterých drží tapec (potom je tam zase nacvakáš)
  2. Tak jsem mrknul do té gumové průchodky mezi dveřma a kastlí....minimálně červenej kabel je v háji...svorkovnici od svazku dveří jsem taky našel...paráda až budu mít čas budu stříhat a přeházím kompletně část kabeláže která vede průchodkou....tisíce děkovnejch Wojnar
  3. ...doplním po dnešku....ten samý problém s nefungující signalizací rozsvícených světel a neblikající diodou(interierové světlo při otevření v normálu) způsoboval i zámek původní jeho výměna byla nutná z důvodu mechanické závady...dveře nebylo možné otevřít ani zvenčí ani zevnitř...slušná pakárna sundat tapec a mít u toho zavřené dveře ...z onoho mrtvého zámku jsem demontoval vršek mikrospínače a jebnul ho do zámku LZ dveří,super centrál maká stropní světlo funguje...mikrospínač v LP dveřích byl tudíž v pohodě...číňan bude pravděpodobně nevinen...tuším zradu a přelámanou kabeláž...bohužel netuším kde pod palubkou kabeláž končí... pro případnou výměnu poškozeného drátu natož barvu toho šmejda kterej mě dělá pakárnu. Co na to odborník já jsem jako laik úplně v prdeli...za případné info DĚKUJI.
  4. Tak Číňan byl transplantován do LP dveří...šlape...ovšem pešek mě neopouští a při otevření LZ dveří se nerozvěcí světlo v interiéru (u všech ostatních ano) nejde signalizace rozsícených světel a v předních dveřích nesvítí dioda...možná dementní otázka,ale je možný aby tohle dělal pro změnu pojebanej mikrospínač zadních dveří?...jo a ještě když zamknu klíčem(dálku nemám) LZ dveře se sami zase odemknou
  5. ...když už se tady probírá zámek předních dveří(taky mě šel srát)....našel jsem zámek předních dveří za 780 kč ,ale je to Čína ...má smysl do toho jít?
  6. Což o to ručka s kotoučema brzdí dobře....problém je ovšem v tom,že levé kolo občas zůstane přibržděné(lanovod v háji) Proto bych rád požádal o radu jak onen lanovod vyměnit,velmi nerad bych se při demontáži původního a hlavně montáži nového lanovodu dostal na mrtvej bod se zjištěním,že je to past vedle pasti!
  7. housle

    Spotřeba TDI

    ....Oktule r.v.99 kombajn...motor 1,9tdi 81kw...spotřeba měřena dle tankování (po dobu jednoho roku naj.cca 10 000 km)... climatronic furtum furt nastaven na 21...zimní měsíce průměr 6,5 litránků,bydlím v podhůří a navíc na samotě u lesa,prorazit kolikrát první kilometr je docela mazec...letní měsíce průměr 5,9 litránků na samotě pro změnu klídek a pohoda...z toho může být tak 70%město...a důvod proč je toho městského poskakování tolik?..děti a navíc loňský ročník ...a jízda?...obec do 60 km/h...mimo do 120 km/h...dálnice do 160 km/h...žádné courání,ale ani střelba.
  8. ...vzhledem k tomu,že se výměna kol blíží a prahy mám na předku taky od heveru dojebaný a hydraulickej zvedák se mi pod nosník nevleze ...uvažuju o tom,že vemu silnější fošnu na délku prahu vrazím ji těsně za ten šev na prahu a prdnu pod ní v místě střed.sloupku hydraulickej zvedák a snad pohodlně zvednu půlku auta...nebo se pletu?
  9. ...fajn,hodnej ...můžeš bejt prosím trošku přesnější...stojím před autem a...kudy na něj?...jo jedná se o model 1999 s 1,9Tdi 81kw pod haupnou.
  10. ...i můj problém je climatronic...vzhledem k tomu,že elektrika je pro mne Španělská vesnice házím laso na toto fórum...věc se má asi takhle...climatronic ukazuje venkovní teplotu -51° vnitřní teplota se zobrazuje ok...tuším kostru nebo vadné čidlo venkovní teploty,ale kde mám tu potvoru hledat?...děkuji
  11. ...máš pravdu někde se to musí začít odchylovat a to právě na tom zmiňovaném vnitřním rohu...pokud to nevychytáš právě tam a dotáhneš ty boční šrouby pod lištou nárazník pouze napružíš a konce pak lezou ven...jasně začal bych taky šrubkama v podběhu,ale pokud by to nepomohlo...nárazník dolu a proříznout.
  12. Sundej nárazník a mrkni zda se neopírá na vnitřním oblouku pod světlama o roh karoserie pokud ano tak ten oblouk rozšiř...konce nárazníku se tak po dotažení u zadního kola lépe zavřou.
  13. housle

    Plastové lemy

    Plastové lemy?...proč ne,koroze bych se zrovna nebál pokud lem rezne tek rezne zevnitř vozu od tamtud je nutné onu část občas ošetřit...udělat jednou za čas dutiny je mnohem důležitější než nástřik spodku,který je již velmi důkladně ošetřen z výroby.
×
×
  • Vytvořit nový...