Přejít na obsah

buko2760

Uživatel
  • Počet příspěvků

    36
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem buko2760

  1. Chtěl jsem se zeptat aniž bych zakládal nové téma: mám1,9TDi s DPF, rok 2009, najeto cca 115tis. km. Výměnu mám nařízenou až někdy v 150tis. km i dle manuálu, je lepší vyměnit již teď nebo počkat třeba na nějakých 130 - 140??? Díky
  2. Díky za reakci, jsem asi rozhodnutý pro ty Nokiany, četl jsem na ně docela dobré reference. U těch Nankangu mě zaujala cena, jinak bych si je nekoupil. Který rozměr podle tebe bude lepší: 195 nebo 185?
  3. Zdravím, měl bych dotaz, letos totiž musím kupovat nové zimní pneu: na technické my řekli, že mám gumy s nižším hmotnostním indexem než je povolen, přitom jsem gumy kupoval od zaměstnance VW, tehdy jsem ještě nevěděl, že se u pneu mimo rozměr řeší i toto ) Teď jsem měl 185/55R15 Barum Bravuris - můj dotaz zní, napasuji na stejný disk i rozměr 195/55R15? Já vím, že někdo výše psal, že ano ( že musí sedět velikost disku ), ale raději se ještě zeptám, nějak to nechápu když je ta guma širší ) ( tato guma je cca o 300 levnější než rozměr 185 ). Je případně nějaký velký jízdní rozdíl? Vybírám mezi těmito: http://www.pneumatiky.cz/nokian-wr-d3-185-55-r15-86-h-zimni.html http://www.pneumatiky.cz/barum-polaris-3-195-55-r15-85-h-zimni.html A co tato značka, má někdo zkušenost? Ale do těch asi určitě nepůjdu, i když cena je velmi hezká: Nankang SV-2 XL Nankang SW-7 XLDíky za info a pomoc
  4. Přesně tak, je to o tom, co kdo preferuje. Mě letní rozměr plně vyhovuje, rozdíl v jízdních vlastnostech je velký - auto mi přijde dobře stabilní, musí se však dávat větší pozor na díry, párkrát jsem nějakou vybral a rána byla hrozná ) Na zimu mi byl doporučen tento rozměr kvůli jízdě ve sněhu apod., ale rozdíl v zatáčkách, kterými jezdím každý den do práce je velký ) Já jsem s výběrem rozměrů pneu spokojen )
  5. Na léto mám 205/40/R17, ale na zimu jsem si nechal poradit a dal jsem tam 185/55/R15 - spotřebu mám cca o 1 litr méně než na letních.
  6. Nevím jestli je to akutální, ale jeden mám ve sklepě......přímo ze skauta.
  7. OK díky moc, dneska tam zajedu. Snad bude vše v pohodě. Jsem zvědavý na rozdíl v ceně mezi Prahou a Havířovem ) jestli nějaký bude.
  8. Já vím, že kdekoli, jen mi šlo o to, že když teď u sebe nemám servisku, jestli až když přijedu do toho servisu třeba za 3 měsíce tak jestli mi tam to razítko dají a nebude to mít vliv na záruku. Díky jinak za rychlou odpověď.
  9. Chtěl jsem se zeptat: potřebuji teď jet na pravidelnou servisní prohlídku, ale jsem mimo domov a nemám sebou servisní knížku. Mám teď dovolenou tak bych zajel do jjiného servisu než jsem zvyklý - chtěl jsem se zeptat: je možné tam jet bez servisní knížky a dá se to potom třeba dodatečně zapsat v jiném servisu nebo až třeba za 3 měsíce když budu mít cestu kolem servisu kde jsem jí nechal dělat? Díky za info, vím že to tu úplně nepatří, ale nechtěl jsem zakládat nové téma.
  10. Tohoto jsem si také všimnul při první výměně žárovek, do té doby tam byly "originální" od Škody. Taky mě zarazilo co te je, vypadalo to jako otisky prstů. Chci se zeptat v servisu co s tím, až tam pojedu s dalšími věcmi.
  11. Ten nápor to je možné vysvětlení, ale zase na druhou stranu pokud je to vypnuté tak by neměl proudit žádný vzduch. Jinak mě to dělalo celou cestu z práce cca 20 minut.
  12. Je to možné, počkáme třeba ještě jestli se vyjádří někdo další. Zeptal bych se až pojedu do servisu, ale v autorizovaném na vše řeknou, že je to normální.
  13. Včera to hřálo poměrně nepříjemně, ale jak říkám nedělá to často. Stačí jej na chvíli zapnout, pak vypnout a už to zase nic nedělá. Asi to je teda normální ? )
  14. Dneska cestou z práce se mi stala následující věc, stalo se to již jednou asi před měsícem, ale nijak jsem tomu nevěnoval pozornost až dnes, když se to opakovalo. CLIMAtronic byl úplně vypnutý, ale přesto šel z výdechů klimatizace horký vzduch. Neví někdo čím to může být? Díky za každé info.
  15. Tak to je škoda, vypadá to dobře a prakticky. Snad to někdo někdy vymyslí ) díky za info.
  16. Díval jsem se na stránky výrobce, ale nikde jsem nenašel vhidné pružiny pro Roomstera. Může mi někdo dát přímo odkaz na vhodné pružiny pro Roomstera. Nevím jestli jsem se špatně koukal, vůbec jsem se v těch stránkách nedovedl zorientovat. Díky za pomoc a info.
  17. Já má dlouhodobou 6,1l, najeto mám zhruba 22tis. km. Hodně jezdím po dálnici kde mám spotřebu zhruba 6,5 - 7,3, při 160-170km/h. Jinak po městě jsem schopen jet i za 5,2-6l - když jedu klidně. Jednou mi počítač ukazoval i 3,6l, ale to byla hodně klidná a ustálená jízda - ale za to ve 4 lidech ) Já měl předtím jen samé bezíny a tak jsem si nějakou dobu zvykal na jiný styl jízdy, ale teď už to jde.
  18. No to já vím, to už jsem vyčetl. Ale já mám jiný rozměr nebo mají být nahuštěné teda stejně plus těch 0,2? Léto mám 205/40/17 a na zimu 185/65/15.
  19. Chtěl jsem se zeptat, jak nafoukat zimní pneu. Na nádrži mám jen tlak na letní pneu 205/40 R17, teď mám 185/65 R15 - a netuším kolik by tam optimálně mělo být. Díky za info.
  20. Toto mě taky štve, ale bohužel nejde. Jestli chceš, aby nebylo vidět do kufru dá se dokoupit toto: http://new.skoda-auto.com/cze/service/accessories/pages/accessories.aspx?id=DMK770005&searchcat=0000000174&ref=%3fc%3d0000000174%26p%3d3
  21. Já zatím vidím nejreálněji asi 195/55/15.........
  22. Měl bych jeden dotaz: nevím jaký rozměr zimních pneu je nejideálnější na mého Roomstera. Teď jezdím na 205/40/R17. Na zimu uvažuju o 15? S jakým rozměrem pneu.....v TP je rozměrů více.
  23. Mám Roomstera z roku 2009 a ESP mi jde vypnout, ještě jsem to nezkoušel, ale v návodu je napsáno, že to jde. Doporučují to snad vypínat jedině při rozjezdu v hlubokém sněhu ) Tak uvidíme v zimě.
  24. Tak zatím jsou potahy uzavřené ) protože kupuji nový byt, takže budu strkat peníze jinam...........já měl zato, že atest mají.....
×
×
  • Vytvořit nový...