Přejít na obsah

romanje71

Uživatel
  • Počet příspěvků

    30
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem romanje71

  1. Dobrý večer, mě asi před třemi dny začalo na OII r.v. 2006, 1,9 TDI, ale jen při nastartování a hlavně to pozoruji za studena a navíc nevím jak ten zvuk přesně popsat, ale asi spíš jako zapískání než houkání...:-) Houkání mi mimochodem dělá taky, ale jen při řazení, což je prý normální...:-)) Nevíte někdo, co by tam mohlo za studena při nastartování cca. na dvě sekundy zapískat?? Díky moc
  2. jak jsem psal už výš, jsem jen pouhopouhý laik...No a jde mi o to, že bych tam chtěl mít širší pneu (papuče) aby to líp sedělo a možná i trochu líp vypadalo:), aniž bych musel kupovat větší disky...jestli mi teda rozumíš? Pokud mi můžeš poradit nebo doporučit jiný rozměr, který to splní, budu jen rád a předem ti díky moc.
  3. No jak jsem psal už výše, jsem pouhopouhý laik a chtěl bych prostě docílit toho, že si tam dám šírší pneu, bude to líp sedět, možná i vypadat líp:), aniž bych si musel kupovat větší disky. Jen o toto mi jde, jestli mě rozumíš? Pokud mi můžeš poradit nějak líp, a jde to i jinak určitě budu jen rád a předem ti dík.
  4. Dobrý večer, předem se omlouvám, že otravuju pro někoho možná s primitivní věcí, ale...mám Š-Octavii II combi, 1,9TDI. Dále mám jen obyč klasický škodovácký alu disky 15", zatím jiný, větší disky kupovat nehodlám. V techničáku mám "povolený" letní pneu 205/60/15. Tímto prosím o radu, jelikož jsem pouhopouhý laik, jestli na ty alu 15", můžu dát např. rozměr 205/55/15??? Nebo případně 215/55/15??? Nejde mi teď ani o cajty, ani případně o STK, ale čistě o technické vlastnosti auta, tím myslím např. jestli se to moc nesníží a nebude to každou chvíli škrtat o zem a hlavně, jestli tam ty pneu prostě půjdou, jestli se tam vůbec vejdou atd... Dík.
  5. Dobrý večer, předem se omlouvám, že otravuju pro někoho možná s primitivní věcí, ale...mám Š-Octavii II combi, 1,9TDI. Dále mám jen obyč klasický škodovácký alu disky 15", zatím jiný, větší disky kupovat nehodlám. V techničáku mám "povolený" letní pneu 205/60/15. Tímto prosím o radu, jelikož jsem pouhopouhý laik, jestli na ty alu 15", můžu dát např. rozměr 205/55/15??? Nebo případně 215/55/15??? Nejde mi teď ani o cajty, ani případně o STK, ale čistě o technické vlastnosti auta, tím myslím např. jestli se to moc nesníží a nebude to každou chvíli škrtat o zem a hlavně, jestli tam ty pneu prostě půjdou, jestli se tam vejdou atd... Dík.
  6. Jo díky, a za tu sekci podvozek se moderátorovi omlouvám..Dnes jsem se např. schválně ptal v pneuservisu a tam mě řekli, že např. 215/55/15 bych tam nedostal..Takže stále nevím..
  7. Dobrý večer, předem se omlouvám, že otravuju pro někoho možná s primitivní věcí, ale...mám Š-Octavii II combi, 1,9TDI. Dále mám klasický škodovácký alu disky 15". V techničáku mám "povolený" letní pneu 205/60/15. Tímto prosím o radu, jelikož jsem pouhopouhý laik, jestli na ty alu 15", můžu dát např. rozměr 205/55/15??? Nebo případně 205/50/15??? Nejde mi teď ani o cajty, ani případně o STK, ale čistě o technické vlastnosti auta, tím myslím např. jestli se to moc nesníží atd... Dík.
  8. Zdravím, tak tady jsem to zkusil nafotit jinak, tak snad aspoň jedno foto k něčemu bude..
  9. Ok zítra to zkusím nafotit líp, sorry:-) ne taky si to rozhodně nenechám dodělávat pokud to tam není..Jen potřebuju právě zjistit jestli to mám nebo ne..
  10. Tak je úterý á já jsem to stihl zatím alespoň nafotit...Pokud ti tedy dobře chápu, měl bych tam mít osvětlení nástupního prostoru.. A nebo se pletu?
  11. Jo díky moc, já se v úterý až budu mít volno na to zkusím mrknout..
  12. Asi jo, ale to zase nevím jak se to otevírá, abych si spíš neuškodil..:-) Víš jak na to bez toho, abych něco ulomil???:-)) dík
  13. Honza9007: jo díky ti moc, ale...dnes mě vezl shodou okolností z práce kolega, který má stejný rok výroby, akorát má 103kw a mírně lepší výbavu. Má samozatmavovací zrcátka a také má ono osvětlení nástupního prostoru. Ty jeho zpětná zrcátka a moje jsou úplně totožná, až na to, že má kolem skla v zrcátku gumu-zatmavovací.., ale černou plošku ze spodu má skoro do třičtvrtě zrcátka jako já, jak píšu, úplně shodná a má osvětlení nástupního prostoru, to jsme zkoušeli:-)) Tak teď Honzo raď...:-)
  14. P.S. Jo a mám tam třeba automatické zamčení dveří po rozjetí vozu na rychlost vyšší než 15km...dále mám funkci že po zamčení vozu dálkovým ovladačem a podržení tlačítka se zavřou všechny okna. Stejná funkce je i při odemčení...dále při nastavení levého zrcátka se automaticky nastavuje i to pravé.. To nepíšu proto že bych se chlubil, ale proto, že jsem laik a píšu to pro Vaší představu o výbavě vozu a jestli by tam tudíž šlo nějak navolit ono osvětlení nástupního prostoru..Jo a rok výroby je 2006. Dík
  15. Díky, vím jen zhruba co to Maxi-dot je, nebo alespoň doufám že to vím...: Maxi-DOT umožňuje zobrazování všech klasických funkcí palubního počítače, jako čas, spotřebu, okamžitou spotřebu, průměrnou rychlost, dojezd, venkovní teplotu apod. Toto vše tam mám, mám tam i tempomat, ale nikdy jsem si nevšiml, že by tam šlo nastavit něco víc - možná to nějak jde a je to jen moje blbost. A pokud by to šlo touto cestou, bylo by to jen supr!!
  16. Dobrý den, omlouvám se, asi to tady někde řečeno už bylo, ale přece jen, mám OII combi r.v.2006, zrcátka elektricky ovládaná, vyhřívaná, bez funkce "zatmavování". Viděl jsem teď u benziky skoro totožnou OII i dle výbavy a roku výroby a dotyčnému se při otevření dálkovým ovládáním na chvíli rozvítily i blinkry a chvíli i svítily jako osvětlení, což mi příjde jako užitečná věc. Proto bych potřeboval radu, je to otázka pouze připojení na kompl a naprogramování této funkce a nebo te chce úpravy v podobě jiných blinkrů a tahání nových drátů?? Dík moc za radu.
  17. Tak to jsem si opravdu nevšiml, jen jak jsem to uviděl, tak jsem se podíval na výbavu a typ té OII. Popravdě jsem ani netušil, že tato funkce existuje..když jsem to uviděl, jen jsem v duchu doufal že se to dá snad jen naprogramovat...
  18. Dobrý den, omlouvám se, asi to tady někde řečeno už bylo, ale přece jen, mám OII combi r.v.2006, zrcátka elektricky ovládaná, vyhřívaná, bez funkce "zatmavování". Viděl jsem teď u benziky skoro totožnou OII i dle výbavy a roku výroby a dotyčnému se při otevření dálkovým ovládáním na chvíli rozvítily i blinkry a chvíli i svítily jako osvětlení, což mi příjde jako užitečná věc. Proto bych potřeboval radu, je to otázka pouze připojení na kompl a naprogramování této funkce a nebo te chce úpravy v podobě jiných blinkrů a tahání nových drátů?? Dík moc za radu.
  19. Dobrý večer, já mám jiný problém, mám Octávku II combi a kufr mě nejde otevřít vůbec...Přitom když to zkouším, slyším že motorek pracuje, ale mechanicky to ne a ne otevřít...Nemá někdo radu co s tím, kromě koupě nového a nebo nouzového otevření:-)?Stalo se mi to zničeho nic, bez předešlých známek nějakých potíží... Díky za pomoc
  20. Dobrý večer, tuším, že má otázka bude asi primitivní, takže se předem omlouvám, ale přesto to zkusím..Mám OII, r.v. 2006. Jsem druhý majitel, mám ji dovezenou z německa, i s kompletní historii vozu (servisní prohlídky). Nyní jsem si všiml, že v předu na kapotě, tedy přesně na hraně kde kapota končí(u předního okna) se začíná dělat rezavý flíček...Já vím, zas tak nic hrozného to není..jenže mám kapotu již vcelku obouchanou od kamínků, které odlétají od jiných aut, tak proč to nezkusit...:-). Jen by mě zajímalo, jestli Škodovka dává na karoserii záruku a případně kolik let? Slyšel jsem, že Ford dává např. na karoserii snad 10 let záruku. A pokud ano, jestli bych to mohl uplatnit i já, i když jsem "až" druhým majitelem... Předem díky za info.
  21. romanje71

    Koroze

    Dobrý večer, seasi bude má otázka primitivní, takže se předem omlouvá, ale přesto to zkusím..Mám OII, r.v. 2006. Jsem druhý majitel, mám ji dovezenou z německa, i s kompletní historii vozu (servisní prohlídky). Nyní jsem si všiml, že v předu na kapotě, tedy přesně na hraně kde kapota končí(u předního okna) se začíná dělat rezavý flíček...Já vím, zas tak nic hrozného to není..Jen by mě zajímalo, jestli Škodovka dává na karoserii záruku a případně kolik let? Slyšel jsem, že Ford dává např. na karoserii snad 10 let záruku. A pokud ano, jestli bych to mohl uplatnit i já, i když jsem "až" druhým majitelem... Předem díky za info.
  22. jo díky moc všem. Odstřkovače to opravdu nebudou.
  23. Chlapi, pře pár dny jsem tady psal o červené kontrolce na vodu...tak a po pár dnech jsem já debil zjistil že nemám v odstřikovačích vodu, je možné že to signalizovala ona kontrolka?? dikec
  24. jasný dikec moc, takže pokud jsem to pochopil dobře jako nezkušený amatér, signalizovalo to, že není oběh vody že?A omlovám se, za možná pro někoho primitivní dotazy, ale fakt tomu nerozumím...
×
×
  • Vytvořit nový...