Přejít na obsah

Marek Titl

Uživatel
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Marek Titl

  1. Tak jsem dnes zkoušel sundat ten plastovej trojúhelník , a vypadá to že to nejde bez sundaní tapece, máte s tím někdo zkušenost, musím sundat celý tapec, nebo je na to nějáký trik ?
  2. Tak to máš vychytaný ) ještě sem uvažoval o těch antireflexních sklech co se dávají do RS a LK možná si je tam dám, to by snad mělo jít bezproblémů..
  3. Aha tak to díky za radu, vnitřní zrcátko mám taky normální, takže na to ztmívání kašlu a dám tam normální zrcátko.
  4. No to zrcátko je na výměnu je, cely polámaný , takže si koupim asi v auto.asp. Takže ten černý plast trojuhélník se jentak vyloupne a pod ním to odšroubuju, ok tak dík. Jo a nevíš jak je to s těma samoztmívacíma zrcátkama, myslíš že by tam šli ?
  5. Zdravím, někdo mi poškodil levé zrcátko, potřeboval bych poradit ohledně výměny. Je to model 07, elegance, zrcátka tedy jsou elektrická,s ohřevem, a osvětlením nást. prostoru. Dá se ta výměna zmáknout bez servisu , případně víte někdo jak na to ? jinak ta samoztmívací zrcátka mi asi fungovat nebudou co ? Díky moc za jakékoliv rady
  6. Tak až budou na autě tak hoď fotku, zájímaly by mě jak vypadaj na autě, já mam Pegasusy 17" ..
  7. Luxon 18" 10.14 kg? to je fakt něják málo
  8. Máme na naší Octě sériovej sportovní podvozek+17" Pegasusy a na léto mi to stačí(příde mi to dost tvrdé) , v zimně raději komfortní 16"
  9. No musim uznat ze to vypada suprově , až na tu cenu a fůru práce. Gratulace
  10. Tak co jak jsi dopadl ? , můj kámoš má totiž úplně stejný problém.
  11. Vypadá to fakt suprově, už se těším jak zvládneš to odhlučnění přední části. Taky uvažuji o odhlučnění motoru a to máme jen 1.9tdi
  12. Zdarec, mam problém. Za pomoci střešního boxu se mi podařilo ulomit vršek antény, takžé má teď bídný příjem. V servise mi řekli , že se nedá koupit pouze nový prut, ale musí se sundat strop a vše vyměnit.... Nevíte kde koupit novej prut antény . (Jde o OCT. II, takže je tam ta sklápěcí, ale vyndat jde) Díky moc za radu .
  13. Taky se mi tahle kára zorvna příliš nezamlová, snížení vypadá supr,ale ten předek
×
×
  • Vytvořit nový...