Přejít na obsah

pichlicek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem pichlicek

  1. Mam Karoqa s LED světlomety a lze doobjednat jen automatické přepínání světel. Není to tak pěkné, ale plně funkční. Jsem spokojený
  2. Musel jsem to vyhřívání vyfotit na bílý papír, protože to jinak nešlo.Drátky nebyly vidět. Vyhřívané sklo jsem měl v octavii 3 a byl jsem velice spokojen. Namrzlé sklo šlo perfektně očistit. Při jízdě, kdy se měnila teplota, sklo se nemlží a nenamrzá. Z těchto důvodů jsem si vyhřívané sklo koupil i do Karoqa. Já s drátky problém nemám, ale pokud si nejsi jist, musíš kouknout na auto, které jej má. Často jsou i ve Fordech.
  3. Je nějaký způsob se kontaktovat?
  4. Informace o omezené rychlosti přejímá z navigace, ale kamera v předním okně také snímá značky s omezenou rychlostí nebo se zákazem předjíždění u silnice. Tyto značky jsou v horní liště displeje nebo se navolí na displej Maxidotu. Po ukončení omezení se vrátí např. devadesátka nebo ve městě padesátka.
  5. V Karoqu mám vyhřívané sklo a má drátky.
  6. Mám najeto cca 17 tis. s drnčením se potýkám od začátku. Jíž mi vyměnili středové výdechy a na chvíli jsem měl pokoj. Po nějakém čase se drnčení s palubky začalo ozývat znovu. Při jízdě do servisu, při určité teplotě, auto drnčí. Naberu technika a jezdím a jezdím. Nic, ticho. Vzhledem k tomu,že jedu přes 60 km, tak chápou, že si nevymýšlím. Se zákaznickou linkou škody mám také nedobré zkušenosti a tak jsem problémy napsal na stránky facebooku Škody a hned se snažili. Závěr techniků v servise je, že drnčení jde z potrubí rozvodu vzduchu pod přístrojovou deskou, které se při určité teplotě uvolní. Vypadá to, že mají asi pravdu, protože když při drnčení položím ruku na pří. desku, tak drnčení přestane. Mám domluveno, že při servisní prohlídce to budeme řešit.
  7. Včera v servise mi říkali, že stačí přerušení přívodu proudu a dojde k zablokování rádia. Pak je nutné navštívit autor. servis, který musí online toto rádio odblokovat. Kód pro odblokování přijde též online po porovnání VIN a rádia ve Škodovce.
  8. pichlicek

    Klíč

    Pokud nejde otevřít dálkovým ovládáním kvůli nesouhlasu kódu, provádí se synchronizace takto: zmáčkni tlačítko na dálkovém ovladaní a pak do jedné minuty odemkni klíčem dveře.
  9. Cosby na tu vymenu gumoveho tesneni je od Skodovky nejake sdeleni, ze to delaji zadarmo kdyz jim o tom reknu ze? Abych tam pak neprijel a oni mi rekli ze si to musim zacalovat... Na vrzání gum kolem dveří používám silicon spray. Gumy nevrzají a v zimě nepřimrzají. Na další pazvuky, s ohledem na cesty po kterých jezdíme, je nejlepší si pustit rádio
  10. Klimatizace začíná být cítit z důvodu, že je málo používána. U OI jsem jezdil 4 roky se stále zapnutou klimatizací. V létě chladila, za vlhka a zimy vysušovala vnitřek auta. Pak jsem přesedlal 5 let na Renault se stejným používánim klimatizace. Nikdy jsem neměl problém se zápachem. Nyní mám OII a jezdím stále na auto. Nechal bych teď stále zapnutou klimatizaci a zápach jistě zmizí.
×
×
  • Vytvořit nový...