TomášJiránek Vloženo 22. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2010 (editace) Zdravim, mám fabii II 1,2 HTP rv: 2007. Teď k problému mám fabii v servisu s tím že se opravovala po nehodě ..promačklý přední blatník. Dnes mi volali stím že na palubovce pořád svítí kontrolka ruční brzdy, i když neni zatažená. Nevíte v čem by mohl být problém ? V sevisu mi říkali že je to nejspíš tím jak bylo auto v mrazu a pak s tím zajeli do klempírný že nejspíš navlhly kontakty , ale to se mi moc nezdá. Zkoušeli dát i palubovku do jiného auta a prý to svítilo porád. Editováno: 22. Prosinec 2010, autor: TomášJiránek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 22. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2010 Proboha, co je to za stodolovej servis, že se potřebují ptát zákoše na příčinu svícení nějaký kontrolky? To si říkají automechanici? Boha Krista Máriju - tyhle lemply dostat do ruky, tak z nich budou lítat chlupy!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 22. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2010 (editace) jestli se nepletu,tak ta kontrolka je na ruční brzdu-spínač pod pákou a zároven hladina brzdové kapaliny-plováček v nádobce.Třeba to jsou jenom klempíři,ale zase měnit celej štít,kterej je bloklej s rádiem a řídící jednotkou? Editováno: 22. Prosinec 2010, autor: petrumr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášJiránek Vloženo 22. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2010 (editace) Takhle mi to řekli že to vyndali azkoušeli v jiném autě a svítí to pořád. Editováno: 22. Prosinec 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 22. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2010 A nemáš po tom pomuchlaným blatníku taky něco s brzdovýma trubičkama? Nebo po té jejich "superodborné" opravě? Jestli je ta kontrolka společná pro spínač ručky i pro kontrolu hladiny v nádržce, není tam té kapaliny náhodou málo? Kontrolovali i tohle? Teda tohle jsou odborníci, že bych jim nesvěřil ani vyklepat prohnutý zahradní kolečko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášJiránek Vloženo 22. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2010 (editace) Tím to asi nebude, celá přístrojovka byla v jiným autě a tam to taky svítilo, že by byl někde vadnej kontakt ? Editováno: 22. Prosinec 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 22. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2010 Zdravim, mám fabii II 1,2 HTP rv: 2007. Teď k problému mám fabii v servisu s tím že se opravovala po nehodě ..promačklý přední blatník. Dnes mi volali stím že na palubovce pořád svítí kontrolka ruční brzdy, i když neni zatažená. Nevíte v čem by mohl být problém ? V sevisu mi říkali že je to nejspíš tím jak bylo auto v mrazu a pak s tím zajeli do klempírný že nejspíš navlhly kontakty , ale to se mi moc nezdá. Zkoušeli dát i palubovku do jiného auta a prý to svítilo porád. Svietila ta kontrolka aj ked si niesol auto na opravu do toho super servisu??? Ktory blatnik opravovali??? lavy predny?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášJiránek Vloženo 22. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2010 (editace) kontrolka nesvítila ...bouranej byl levý přední ....prý nejdřív svítili všechny kontrolky a nezhasli a že ted už svítí jen ručka Editováno: 22. Prosinec 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 22. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2010 Supermachři megaodborníci. Vzali na to autogen a připálili hlavní kabelový svazek - od palubovky do motorovýho prostoru. Nebo ho poňochnili pajcrem/palicí, když hamrovali ten blaťák zpátky do tvaru... Pat a Mat hadr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.