supsak Vloženo 10. leden 2011 Sdílet Vloženo 10. leden 2011 Ahojte, mam tuna fabiu model 2000 1.4/50kw, problem je ten ze na volnobeh je vidiet na otackomery a aj sluchom pocut ze auto obcas pokuckuje , ako keby malo snahu vynechat, robi to to najviac pri zahriati, alebo viacmenej ihned pri nastartovani a auto nema pozadovany vykon. Ako som cital na fore, ze vraj je to bezny problem, ale toto auto doposial nerobilo, az jedneho dna nan prislo a zacalo blbnut. Auto ma cca 60000km, tak prislo na radu, vymena filtrov, sviecok, cistenie skrtiacej klapky, vymena tesnania klapky, sviecok, zapalov.listy, zamena vstrekovacov, ich kontrola,, vymena lambda sondy , odstranenei katalizatora a problem neustal, pretrvava nadalej, servis nevie rady co stym. Tak som sa dal do merania. Vag hlasi chybu : Adresa 01: Motor Labely: 047-906-033.lbl Øídící jednotka: 047 906 033 Díl: 1,4l SIMOS3PB 00HSSJ49 Kódování: 00021 Dílna #: WSC 13765 VCID: D0AB86C93A91 16556 - rada valcu 1: system odmerovani paliva: system prilis bohaty P0172 - 35-10 - - - Sporadická + mate v prilohe jednotlive bloky nameranych hodnot. Vsetko mi pripada ako keby bol problem v lambda sonde pred katom, lebo je tam iba jedna sonda, ale diagnostika nepise tento problem az pri jej odpojeni to zaznamenalo chybu, takze neviem..., ale hodnoty teploty dava -32? v bloku 34 namer hodnot , co je asi nejaka blbost, lebo by tam mala byt normalne teplota v st. celzia Alebo tesnenie sania, pripadne vyfuku ako tu popisujete. Vdaka za rady VCDS fabia problem.doc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stukator Vloženo 11. leden 2011 Sdílet Vloženo 11. leden 2011 Aky mas kod motora? lebo mne tak isto vypisuje test lambda sondy-32 a to mam novu takze je to v poriadku a to posklbavanie mne robi stale hlavne na volnobeh ked mam auto zohriate menil som filtre, nova lambda, tesnenie pod hlavou valcou, rozvodovu retaz stale rovnako. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supsak Vloženo 11. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2011 Ahoj, nepoviem ti presne, ale jeden z tych prvych motorov okolo 2000 , musel by som presne pozriet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feela Vloženo 11. leden 2011 Sdílet Vloženo 11. leden 2011 Pokud máš tu možnost, tak zkus změřit pro jistotu tlak paliva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supsak Vloženo 11. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2011 Tlak paliva je OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Endy.j Vloženo 28. Duben 2011 Sdílet Vloženo 28. Duben 2011 Ahoj,Měl jsem taky tento problém a nakonec jsem dnes zjistil,že je to škrtící klapkou.Chybu ketrou ti ukázal Wag jsem měl i já,po výměně klapky je vše ok.Motor se zklidnil a emise konečně v pořádku.Totiž auto se chovalo docela dobře a zjistil jsem to až na emisích při STK.Škubání,padání otáček jsem přisuzoval špatnému benzínu,ale nakonec klapka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fabia2000 Vloženo 15. Červen 2011 Sdílet Vloženo 15. Červen 2011 Tu chybu jsem měl taky vyměnil jsem lambda sondu potom vyčistil škrtící klapku a znovu nastavil. A bylo po problému. Ale nejdřív bych zkusil vyčistit a znovu nastavit škrtící klapku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fabia2000 Vloženo 27. Červen 2011 Sdílet Vloženo 27. Červen 2011 Ahojte, mam tuna fabiu model 2000 1.4/50kw, problem je ten ze na volnobeh je vidiet na otackomery a aj sluchom pocut ze auto obcas pokuckuje , ako keby malo snahu vynechat, robi to to najviac pri zahriati, alebo viacmenej ihned pri nastartovani a auto nema pozadovany vykon. Ako som cital na fore, ze vraj je to bezny problem, ale toto auto doposial nerobilo, az jedneho dna nan prislo a zacalo blbnut. Auto ma cca 60000km, tak prislo na radu, vymena filtrov, sviecok, cistenie skrtiacej klapky, vymena tesnania klapky, sviecok, zapalov.listy, zamena vstrekovacov, ich kontrola,, vymena lambda sondy , odstranenei katalizatora a problem neustal, pretrvava nadalej, servis nevie rady co stym. Tak som sa dal do merania. Vag hlasi chybu : Adresa 01: Motor Labely: 047-906-033.lbl Øídící jednotka: 047 906 033 Díl: 1,4l SIMOS3PB 00HSSJ49 Kódování: 00021 Dílna #: WSC 13765 VCID: D0AB86C93A91 16556 - rada valcu 1: system odmerovani paliva: system prilis bohaty P0172 - 35-10 - - - Sporadická + mate v prilohe jednotlive bloky nameranych hodnot. Vsetko mi pripada ako keby bol problem v lambda sonde pred katom, lebo je tam iba jedna sonda, ale diagnostika nepise tento problem az pri jej odpojeni to zaznamenalo chybu, takze neviem..., ale hodnoty teploty dava -32? v bloku 34 namer hodnot , co je asi nejaka blbost, lebo by tam mala byt normalne teplota v st. celzia Alebo tesnenie sania, pripadne vyfuku ako tu popisujete. Vdaka za rady Je to špatná lambda sonda mě to taky dělalo dal jsem jinou a bylo to ok ale nekupuj lambdu od auto kelly!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.