Lukajs007 Vloženo 14. leden 2011 Sdílet Vloženo 14. leden 2011 Ahoj Superbáci chystám se na koupi S1.....jedna věc mi v tomto autě ale trochu chybí....tou věcí je tzv. Light Assistant......po přečtení fóra jsem zjistil, že jde udělat pouze automatické rozsvícení světel po nastartování, to jsem nalezl ve výpisu z výbavy už z výroby (S1, 2.0TDI, 103kW, r.v.2007). Ale neřešil jste někdo na svého Supíka úplnou automatiku na světla? Tím mám na mysli to, jak májí Octavie II i Superby II. Po internetu jsem nalezl jeden modul, který ny toto měl umět, ale je to univerzál.......do každého auta.......neřešil jste to někdo? Díky za pomoc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukajs007 Vloženo 16. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2011 Nikdo neví, neřešil, nepřemýšlel????....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Belina Vloženo 16. leden 2011 Sdílet Vloženo 16. leden 2011 samozrejme SUP1 ma CH aj LH,ja to mam nastavene tak že když zamknu auto rozsviti se svetla a sklopi zrcatka,a když odemknu tak se rozsviti svetla a zrcatka odklopi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michaell Vloženo 16. leden 2011 Sdílet Vloženo 16. leden 2011 Vždyť S 1 nemá světelný senzor, tak jak pozná jestli má svítit nebo ne? Nebo tobě se světla rožnou vždy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Belina Vloženo 16. leden 2011 Sdílet Vloženo 16. leden 2011 svetla my sviti den aj noc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukajs007 Vloženo 16. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2011 A jak se Ti povedlo to nastavit? Nebo to mas pres nejaky externi modul? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Belina Vloženo 16. leden 2011 Sdílet Vloženo 16. leden 2011 už jsem to takhle koupil:-) ale psal jsem byv.majiteli jestli to delal on a když jo at my da navod:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukajs007 Vloženo 16. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2011 to by bylo fajn....jeste by to chtelo vyresit jednu vec, v pripade pouzivani dennich svetel (z Audi), tak jak udelat, aby se rozsvitili hlavni svetla v tunelu a pak zase zhasly a to same za tmy......proste klasika LightAssistant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 5. Březen 2011 Sdílet Vloženo 5. Březen 2011 Ahoj, mám SI 10/2004 vybava elegance, a chtěl bych se zeptat co mám udělat pro to aby to mělo automatické rozsvícení světel (xenonů). Zda je to otázka jen diagnostiky nebo je nutno koupit to relé http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/bea509001-rele-pro-denni-sviceni-superb.html a také bych chtěl commig home automaticky (našel jsem tohle relé) http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/3u0941597a-rele-svetel-s-funkci-comming-home-octavia-superb.html díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 6. Březen 2011 Sdílet Vloženo 6. Březen 2011 Na automatické rozvícení si musíš dokoupit to relé (1. odkaz). Já sám jsem ho tam měl - už ho domontovávali. A funkci comming home bys už měl mít, po vypnutí zapalování problikni dálkovými světly a hlavní zůstanou půl minuty svítit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 6. Březen 2011 Sdílet Vloženo 6. Březen 2011 jo to mi funguje ale musím to probliknout ručně, z toho popisu 2. odkazu jsem pochopil že je to automaticky po vypnutí zapalování a otevření dveří. takže je to pro mě asi zbytečné, nic navíc bych tím nezískal. Každopádně chci automaticky světla. da se to někde sehnat levněji? Mám zájem velky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 (editace) Chlapci skusal som dnes Comming home a funguje mi ale musim stale bliknut s dialkovymi svetlami aby sa mi aktivoval alebo da sa to aktivovat na trvalo??? a ako sa da aktivovat svietenie ked otvorim auto aby mi svietli svetla+ spatne zrkadla... ja ked otvorim auto zasvietia mi len spatne zrkadla... ale svetla nesvietia...a vraj sa ta funkcia vola Fallow home... dik ... Editováno: 11. leden 2013, autor: Lukas1450 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 Musíš pokaždé bliknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 Dik a ta aktivacia na to aby sa mi rozvietily svetla ked otvorim auto ?? ma to vobec superb ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 Jestli máš v zrcátkách zespodu světla tak by se ti měli při otevření rozsvítit. Nevím jestli to jde nastavit. Zkontroluj elektriku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 Svetla ??? alebo len spatne zrkadla ??? alebo aj aj ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 ledky v zrcatkach se rozsvítí vždy když otevřeš dveře nebo odemnkneš, pokud ne, bude někde závada, světla vždy jen manuálně, nastavit to nejde, jen pokud nemaš nějaký přídavný modul, obyčejně toto nabízí některé alarmy dodělávané. Já osobně bych ani automatické rozsvícení světel nechtěl, jelikož mám xenony a ty se tím pěkně ničí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 mne sa spatne zrkadla rozsvietia ... to je ok ale len ma zaujima ci by sa nemaly aj svetla rozsvietit ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 Světla ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 OK diki moc chlapci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adi1234 Vloženo 18. Červen 2014 Sdílet Vloženo 18. Červen 2014 (editace) Ahojte mám superb 1 2004 2,5 TDI Comfort chcem sa spitat že či sa mi dá aktivovat funkcia Comming Home ?? A ako ?? Diki moc Editováno: 18. Červen 2014, autor: adi1234 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 18. Červen 2014 Sdílet Vloženo 18. Červen 2014 (editace) a zkoušel jsi zda ti to nefunguje, čili po chcípnutí motoru a vytažení klíčku probliknout dálkovkama a jak otevřeš dveře, tak se to rozsvítí, po zavření dveří svítí 30 vteřin, při otevřených 2 min Editováno: 18. Září 2014, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
susta Vloženo 18. Červen 2014 Sdílet Vloženo 18. Červen 2014 já bych chtěl aktivovat to leaving home...ale na to sem nepřišel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 18. Červen 2014 Sdílet Vloženo 18. Červen 2014 na living home už je potřeba nějaké relé, co jsme se o tom na sraze bavili s aceventurou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adi1234 Vloženo 18. Červen 2014 Sdílet Vloženo 18. Červen 2014 a zkoušel jsi zda ti to nefunguje, čili po chcípnutí motoru a vytažení klíčku probliknout dálkovkama a jak otevřeš dveře, tak se to rozsvítí, po zavření dveří svítí 30 vteřin, při otevřených 2 min No už mi to ide konečne , ale to ide len v tedy ak tuknem do diaľkových a to budem musieť za každim aktivovať,nedalo bi sa to tak že ked odomknem auto tak sa to rozsvieti a aj ked potom zamknem auto aby to svietilo bez tej aktivacii ?? Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.