Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 9 měsíců později...
Vloženo

tak se taky přidám s mým problémem. Minulý týden jsem myl auto a jen co ho umyju, nastartuju začly svítit kontrolky abs a asr .. tak jsem to jel projet na štěrk a zkusit ale nefungovalo ani jedno z toho..tak jsem to neřešil a jedu si. Vtom na křižovatce dobržďuju tak na suchém asfaltu to abs zabralo a zavibroval mi pedál a kontrolky zhasly... zajedu tedy znovu na štěrk zkusím to a funguje....jenže jedu cca 12 km pak auto na 5 min vypnu pak a zas ujedu tak cca 5 km vypnu motor tak na necelou hodinu a když po té hodině znovu nastartuju hned kontrolky zase svítí a svítí pořád.. dle rad jsem prošel pojistky co jsou u baterky a jsou OK žádná oxidace, dále jsem prošel i kontakty čidla na kole a prostříkal kontaktolem a pořád nic... k vagu momentálně nemám přístup takže se to snažím vyřešit nějak jinak .... když jsem tady četl byla tu slova o staré baterce? jak ta na to muže mít vliv ? baterku jsem nedávno měl na nabíječce a byla nabitá ale už ji mám co je auo nové tže nějakých těch 10 let... ale pořád jede tak ji měnit nechci..

Vloženo

Tak dnes mi vag načetl že mám špatné čidlo ABS u řidiče .. nechce se mi tomu ale věřit tak by mě zajímalo jestli to jde nějak proměřit jestli funguje ? když to zkusím proměřit multimetrem jako hlavně to jestli tam vubec jde signál ?!

Vloženo

no vyndat to bez nepoškození nepujde to je mi jasné .. kouzelník nejsem :kol-28: ale tak snad to tím bude ona stejne baterka bude mlít z posledního jak začnou ty mrazy takže i kdyby to tím nebylo tak časem ji koupit budu muset ! :kol-47:

• o 5 měsíců později...
Vloženo (editace)

Mám podobný problém, svítilo mi abs i asr, odpojil jsem baterku na hodinku, připojil a už svítí jenom abs, ale tím jsem stejně nic nevyřešil.

Z vagu jsem vyčetl toto:

Adresa 01 -------------------------------------------------------
Řídící jednotka: 038 906 012 H
Komponent: G000SG 3315
Kódování: 00002
Opravna #: WSC 31480
TMBHG41U422639190 SKZ7Z0A1355535
2 Nalezeny chyby:
18062 - Vypiste prosim pameť zavad sdruzenych pristroju

P1654 - 35-10 - - - Sporadicky
18057 - Pohon datove sbernice Chybi odezva rid.jednotky ABS
P1649 - 35-10 - - - Sporadicky

Adresa 17 -------------------------------------------------------
Řídící jednotka: 1U0 920 911 F
Komponent: KOMBI+WEGFAHRSP VDO V07
Kódování: 19102
Opravna #: WSC 16002
TMBHG41U422639190 SKZ7Z0A1355535
2 Nalezeny chyby:
01316 - rid.jedn. brzd
49-00 - bez komunikace
01336 - Svazek datove sbernice komfortniho systemu
49-00 - bez komunikace

Adresa 19 -------------------------------------------------------
Řídící jednotka: 6N0 909 901
Komponent: Gateway K<->CAN 0001
Kódování: 00006
Opravna #: WSC 31480
2 Nalezeny chyby:
01316 - rid.jedn. brzd
49-00 - bez komunikace
01336 - Svazek datove sbernice komfortniho systemu
49-00 - bez komunikace

Nenapadá někoho co s tím ...?

Editováno: , autor: dasu54
  • o 3 týdny později...
Vloženo (editace)

nejde

nevim co stym taky delal jsem vse i pojistky cidla a svití to porad....?? porad te, a jedou to nesvítilo  měsíc a tet zase, a diagnostika ukazala ze je vse poradku a pritom abs nefunguje..děkuji za poradu...? oktavia rok 2000 tdi 81 kw

Editováno: , autor: kaja 11
  • o 4 týdny později...
Vloženo (editace)

presne taky mam takovy .problem a jsem este dal novy abs jednotku..jeto v prdeli

EDIT:

tak zitra jde na diagnostiku a jsem zvedavej co my reknou na to je tam uplně novy abs jednotka..??? a svití to porad...a cidla jsou v pohode nevíte co stím sracem... oktavia tdi 81 kw...rv 2000...dekuju za odpověď:

Editováno: , autor: Wojnar
Necituj poslední příspěvky! Edituj příspěvky!!
  • o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...