Přejít na obsah

Chiptuning 1.2TSI

Doporučené příspěvky

A zas některé 77kw mají 86kw a 195Nm takže krouťák se zvedne třeba jen o 15-20Nm což je docela málo znatelný rozdíl. Jako asi se zlepší průběh, ale takové šupy jako u nafty nebudou. Navýšení o 80Nm a podobné hodnoty. Tam je to sakra poznat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Né, myslel jsem 1,9 -2,0L TDI. Ale to je těžko srovnávat když je to pomalu dvojnásobný objem.. Každopádně z 1,2 tsi nebude nikdy žádné extra dělo, ale pro méně náročné uživatele stačí. Ti zas ovšem nejdou čipovat.. A potom se najde pár paskvilů jako já a ti by chtěli výkon, ale koupí malého mrzáka.

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...

ahoj,

je tu někdo kdo má upravenej motor od Cimbu?...Měl jsme od něj už dřív udělaný tdi a maximální spokojenost, .....jo vim ,není nejlevnější, ale to mi nevadí...zajímá mě nějaká osobní zkušenost jak se auto chová a co s potřeba atd..je tu někdo kdo si to u Jandy nechal dělat? Rád bych nějaký osobní postřehy a ne rady typu kamrád říkal nebo známej to měl a podobně...případně i nějakou osobní zlkusšenost s nějakým jiným (pokud možno kvalitním) chipem....díky

Editováno: , autor: cz pida
Odkaz ke komentáři

tož já jsem měl bývalé HTP 12V..upravené od p.Jandy..a max.spokojenost..přijel za mnou až domů..ale to bylo za cenu 3600...teď chce za TSI 15 tácu a to je moc...prozatím to čipovat nebudu....jsem spokojenej..jede to dobře....rozdíl mezi HTP a ještě k tomu čiplým a TSI 63KW je dost patrný.. :kol-31:

Editováno: , autor: vasnivykolista
Odkaz ke komentáři

no já jsem taky v podstatě spokojenej a souhlasím že cena je vysoká, ale na druhou stranu to svezení bude určitě lepší, k Jandovi to mám 50km po dálnici a myslím že stejně jako minule se s ním půjde s cenou nějak i na místě dohodnout, je docela rozumnej....mám v podstatě strach jen trochu o převodovku,MQ200 myslím je jen do 200 Nm a když kouknu na graf tak v podstatě bude neustále na 230Nm

Jinak zajímala by mě i zkušenost s nějakým jiným chipem..třeba od Motorpower..taky nikdo ?

EDIT ..zbytek přesunut do správné sekce

Odkaz ke komentáři

jo to máš taky pravdu, ale já s Jandou mám jen dobrý zkušenosti, měl jsem 66kW O1 a do té doby než mi jí v jablnci u Lidlu ukradli jsem byl max. spokojenej, jak se spotřebou tak jízdníma vlastnostma, žena má v O1 1,6i 75kW upravený přechodový stavy a když mi po pěti letech začalo po ránu auto různě chípat a dusit se a já po výmněně všeho možnýho už nevěděl co by to ještě mohlo bejt a jako poslední věc co mě  napadla bylo že napíšu Jandovi jestli by mi čistě ze zoufalství nenahrál původní soft do jednotky, tak mi nabídl že to klidně zdarma udělá, ale rovnou mi řekl že tím to nebude a postupně mi po mailu a telefonu radil a co a jak udělat, kde co změřit a zkontrolovat  a nakonecjsme spolu na závadu přišli a já jí odstranil....vše ochotně a zdarma...čili Janda je pro mě dobrá zkušenost a proč měnit za někoho koho neznám.....ža by mohl být levnější a měřit výkon před a po je samozřejmě pravda

Odkaz ke komentáři

Tak to musíš vědět ty co a jak. Každopádně v jeho případě se jedná o předražený univerzální úpravu, bohužel každý motor je jiný. Někde to přidá 20kw, někde 10 a někde i 25 třeba. Za ty peníze bych chtěl prostě vidět ty výsledky a né se jen domnívat a dávat na placebo efekt. Záruky neřeším, protože když budou chtít, vyvlečou se z toho a člověk bude max rád za to, když vrátí prachy za chip. Měl jsem chip od Cimbu na O1 96kw, zvedlých na 125 a jela perfektně, tahala až do 6000, ale auto vlastnil majitel sousedící Škoda prodejny a chip byl od novoty, takže možná se ladilo i na brzdě. Ale i tak jsem zažil, že mě stejná motorizace odladěná na brzdě při sprintu dala, že jsem docela čuměl. Je to prostě o individualitě každého auta a minimálně u ceny 15t jsou viditelné výsledky nutností, protože je otázka času, než na tu brzdu ze zvědavosti půjdeš a bude ti vrtat v hlavě, jestli se to nedalo udělat lépe [emoji6]

Editováno: , autor: Losky83
Odkaz ke komentáři

no jestli myslíš příspěvky zde nahože od inya a sytictak to je informace o ničem..to že auto bude po úpravě živější jesnad základní předpoklad...ale covmaj přesně za úpravu, jakej krouťák, jakej výkon před a po, spotřeba, co třeba spojka, převodovka nevo vnitřní homokyneťáky atd...nic se z toho nedozvím...takhle sjem to myslel....

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...