LineasBA Vloženo 23. Říjen 2017 Vloženo 23. Říjen 2017 Chlapi, co vy na to?? Uz bol niekto v tej firme a ma to odskusane? http://www.autochip.eu/sk/chiptuning/tabulky/skoda/skoda-fabia-2-12-tsi-105-hp/ Citovat
e1. Vloženo 23. Říjen 2017 Vloženo 23. Říjen 2017 Poviem ti to takto. Bývam v susednej ulici už viac ako 15 rokov, ale v živote som o nich nepočul. Citovat
mimoxx Vloženo 24. Říjen 2017 Vloženo 24. Říjen 2017 Nazdar, podľa tej stránky je to už dlhoročná česká najlacnejšia tuningovka, ktorá má pobočky v hocakej garáži, lebo len nahrajú soft. Takže o nejakých skúsenostiach by som pochyboval! Citovat
_Denis_ Vloženo 24. Říjen 2017 Vloženo 24. Říjen 2017 Ano, Autochip..Stačí dvě slova - nejezdit tam Citovat
dick Vloženo 24. Říjen 2017 Vloženo 24. Říjen 2017 No moje letitá zkušenosti s Pražskou pobočkou i mého kamaráda je ta, že pokud jim vypadne nějaká funkce, kódování atd., tak to neumí dát zpátky a musíš do autorizáku. Já jsem si musel nechat zpátky nakódovat tempomat (nevím jaký mělo vliv, že byl sice origo, ale dodatečně montovaný) nicméně mě bylo řečeno to neumíme, musíte někam to nechat nakódovat a my proplatíme běžných 200kč, no stálo to 400 :-). No a kamarád ten den ani neodjel, musel se nějak dostat domů a řešilo se to druhý den. I přesto má tato firma i mnoho spokojených zákazníků. Citovat
LineasBA Vloženo 25. Říjen 2017 Vloženo 25. Říjen 2017 och skoda, celkom sa mi to pozdavalo.....tak nic,no Citovat
doonio Vloženo 6. Listopad 2018 Vloženo 6. Listopad 2018 Poptávám přečipovat 1.2 TSI 63kw aspoň na 77kw někde Brno a okolí, nějaký tip? Našel jsem quantum-chiptuning ve Slavkově a Profichip v Brno-Černovice. Díky Citovat
_Denis_ Vloženo 6. Listopad 2018 Vloženo 6. Listopad 2018 Toto je pořád dokola................... Citovat
e1. Vloženo 7. Listopad 2018 Vloženo 7. Listopad 2018 (editace) Ak budeš využívať aj horné pásmo otáčok, t.j. od 4000 vyššie, tak si to daj upraviť, a rovno na 90+ kW! Ak tie otáčky nevyužívaš, vyser sa na to, prínos v nižších otáčkach je skôr placebo, merateľný rozdiel vo výkone a zrýchlení bude minimálny. Každopádne, určite choď niekam, kde ti výkon auta pred úpravou aj po nej zmerajú! Editováno: 7. Listopad 2018, autor: e1. Citovat
doonio Vloženo 7. Listopad 2018 Vloženo 7. Listopad 2018 Abych se přiznal, tak limit kde se většinou pohybuji je na rakouské dálnicí ve 160km/h při těch 4000ot/m a to mě stačí, víc to honit nepotřebuji, přeci jen to stále jen "FABIE". Tzn. nad tu hranici, zcela vyjímečně. A že bych lítal na 4.kvalt na 5000 to nehrozí! Mě šlo třeba jen přepnutí na těch 77kw, kde by to mělo být jen v řídicí jednotce, "přepnout jedno políčko" - ale nevím jak moc je tohle náročný. Citovat
motorpower Vloženo 7. Listopad 2018 Vloženo 7. Listopad 2018 před 22 hodinami, doonio napsal: Poptávám přečipovat 1.2 TSI 63kw aspoň na 77kw někde Brno a okolí, nějaký tip? Našel jsem quantum-chiptuning ve Slavkově a Profichip v Brno-Černovice. Díky Jedna firma. Citovat
DNNM Vloženo 2. Květen 2020 Vloženo 2. Květen 2020 Zdravím, přemýšlel jsem o chipu mé fabie 1.2 TSI 63kw (rv. 2013). Nejde mě o to udělat z toho závoďák, to ne, jen mít nějakou tu "rezervu" pro bezpečnější předjíždění atd. Tak by mě zajímalo, jestli je tu někdo, kdo si tento motor chipoval, na kolik ho nechával chipnout a jaký je Váš názor na to. Kde jste si to nechávali chipnout a jestli i s měřením na válci před / po. Něco, na co si dát pozor? Nějaké ověřené firmy, u kterých to tu někdo chipoval? (Olomouc, Ostrava, Val.Mez, Zlín atd.) Díky moc Citovat
pritel5 Vloženo 11. leden 2021 Vloženo 11. leden 2021 Hezký den.Chci se zeptat jako ůplný amatér..mám auto s motorem 1,2tsi 66kw,stačí přehrát reletivně program na 81kw,nebo se musí přečipovat na vyšší výkon.Moc tomu nerozumím.Díky za odpověd. Citovat
Bikes Vloženo 11. leden 2021 Vloženo 11. leden 2021 (editace) @pritel5 fabia 2 měla 63kw a 77kw. Nemáš tedy fabii 3, ty mají 66kw a 81kw? Editováno: 11. leden 2021, autor: Bikes Citovat
pritel5 Vloženo 11. leden 2021 Vloženo 11. leden 2021 Vlastně je stejný motor i ve Fabii3 jak píšete,má te pravdu. Citovat
Bikes Vloženo 11. leden 2021 Vloženo 11. leden 2021 @pritel5 v tom případě koukni do tématu rapid nebo fabia III. Ve fabii 2 je řetězová varianta EA111, ty máš řemenovou EA211. U Rapida se vyskytovaly obě varianty, ve Fabii III už jen ta co máš ty. Jinak na foru si všichni tykají. 1 Citovat
Martin_TDi Vloženo 22. Dubna Vloženo 22. Dubna Nevíte o někom solidním, kdo by kvalitně chipoval TSi motory kdekoli na Moravě? TDi motor mám chipnutý od TDi Funa, ale benzínové auta nedělá. Díky za tipy. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.