Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

dnes mi začala blikat při jízdě kontrolka žhavení (1.9TDI) a píše to MOTOR DO OPRAVY a taky svítí v kuse kontrolka výfukových plynů. nevíte co to muže být??

zkus jestli ti jdou při sešlápnutí brzdového pedálu brzdová světla ;)

• Autor

brzdové světla normálně svítí.

edit: ještě dodám, že se jedná o motor 1.9 TDI, 96 kW

Upraveno od michalhajek

napíchni to na VAG a napiš jakou chybu ti to vyhodilo....nedělal jsi něco s EGR? Od kdy se to rozsvítilo, zničeho nic, nebo se něco dělalo na autě?

• Autor

na VAG to musím v servisu? Na autě jsem nic nedělal , rozsvítilo se to při popojíždění v koloně včera odpoledne a od té doby to pořád svítí

odkud jsi? pokud neseženeš v okolí nějakýho dobrodince, tak holt servis...za vyčtení chyb si řeknou kolem 500,-.

jinak ty tam máš filtr pevných částic DPF?? co máš přesně za auto, Fabia RS rv?

• Autor

Fabia RS jsem z luhačovic (Zlínsko), neznáš někoho z fora kdo by byl z okolí a z kým bych se mohl domluvit?

napiš i ten rok výroby....pokud nemáš DPF tak bych tipl, že je KO brzdový spínač....starty OK a vše funguje jak má? okud máš tempomat, funguje?

• Autor

rok vyroby je 2003, ten spínač by to možná mohl být, při intenzivním brždění mě občas problikne na dispeji chyba brzd, tempomat nemám a starty atd je vše ok

DPF nemáš...na 99% brzdový spínač ;) výměna na 10minut a cena cca 250,-Kč ...někdy stačí spínač vytáhnout, očistit ho odmaštovačem na brzdy, špičku čidla potřít vazelíou a dát zpět, vyzkoušej to, zda kontrolky zhasnou, návod máš zde:

post-25532-0-92340800-1295862973_thumb.j

• Autor

tak jsem to hodil na diagnostiku a vyhodilo to chybu čidla otáček. borec mě ji smazal a zatím je to vše ok, tak uvidíme.

• 2 týdny později...

Ahoj, mě to dělal na FRS senzor otáček, cena 800 kč senzor a 120 kč svorkovnice, cena práce nevím ale dali si na to se zjištěním závady cca. 3,5 hod. tzn. tak 1200 kč práce a diagnostiku mi neúčtují. Ahoj Semi

• 2 měsíce později...

Zdarec, měl bych otázku. Do jakých cenových výšin se může pohybovat problém s lambdou a věcma kolem toho? Dneska se mi rozsvítila kontrolka systému výfukových spalin a při mým štěstí to za pár korun nebude. :(

1.4 Tdi 59 kw

nedobře sem to napsal, ale důvod mi ještě pořád není jasnej. Olej nemizí, chladící kapalina taky ne. A to mám jít za 2 týdny na emise.. Nevíš kam až se to může vyšplhat? Je něco dražší než EGR, teda pokud ho tam vůbec mám?? Bo se v autech vůbec nevyznám..

Upraveno od kolbe

nám u 1,4 TDI PD začala taky svítit kontrolka výfukových spalin.... nakonec v servise zjistili, že tam kuna překousala jednu hadičku.

Tak kontrolka už nesvítí, ale za cenu 3 tisíc za novou váhu vzduchu.. :aggressive:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.