Publikováno Leden 23, 201114 r dnes mi začala blikat při jízdě kontrolka žhavení (1.9TDI) a píše to MOTOR DO OPRAVY a taky svítí v kuse kontrolka výfukových plynů. nevíte co to muže být??
Leden 24, 201114 r Autor brzdové světla normálně svítí. edit: ještě dodám, že se jedná o motor 1.9 TDI, 96 kW Upraveno Leden 24, 201114 r od michalhajek
Leden 24, 201114 r napíchni to na VAG a napiš jakou chybu ti to vyhodilo....nedělal jsi něco s EGR? Od kdy se to rozsvítilo, zničeho nic, nebo se něco dělalo na autě?
Leden 24, 201114 r Autor na VAG to musím v servisu? Na autě jsem nic nedělal , rozsvítilo se to při popojíždění v koloně včera odpoledne a od té doby to pořád svítí
Leden 24, 201114 r odkud jsi? pokud neseženeš v okolí nějakýho dobrodince, tak holt servis...za vyčtení chyb si řeknou kolem 500,-. jinak ty tam máš filtr pevných částic DPF?? co máš přesně za auto, Fabia RS rv?
Leden 24, 201114 r Autor Fabia RS jsem z luhačovic (Zlínsko), neznáš někoho z fora kdo by byl z okolí a z kým bych se mohl domluvit?
Leden 24, 201114 r napiš i ten rok výroby....pokud nemáš DPF tak bych tipl, že je KO brzdový spínač....starty OK a vše funguje jak má? okud máš tempomat, funguje?
Leden 24, 201114 r Autor rok vyroby je 2003, ten spínač by to možná mohl být, při intenzivním brždění mě občas problikne na dispeji chyba brzd, tempomat nemám a starty atd je vše ok
Leden 24, 201114 r DPF nemáš...na 99% brzdový spínač výměna na 10minut a cena cca 250,-Kč ...někdy stačí spínač vytáhnout, očistit ho odmaštovačem na brzdy, špičku čidla potřít vazelíou a dát zpět, vyzkoušej to, zda kontrolky zhasnou, návod máš zde:
Leden 25, 201114 r Autor tak jsem to hodil na diagnostiku a vyhodilo to chybu čidla otáček. borec mě ji smazal a zatím je to vše ok, tak uvidíme.
Únor 8, 201114 r Ahoj, mě to dělal na FRS senzor otáček, cena 800 kč senzor a 120 kč svorkovnice, cena práce nevím ale dali si na to se zjištěním závady cca. 3,5 hod. tzn. tak 1200 kč práce a diagnostiku mi neúčtují. Ahoj Semi
Duben 19, 201114 r Zdarec, měl bych otázku. Do jakých cenových výšin se může pohybovat problém s lambdou a věcma kolem toho? Dneska se mi rozsvítila kontrolka systému výfukových spalin a při mým štěstí to za pár korun nebude.
Duben 19, 201114 r nedobře sem to napsal, ale důvod mi ještě pořád není jasnej. Olej nemizí, chladící kapalina taky ne. A to mám jít za 2 týdny na emise.. Nevíš kam až se to může vyšplhat? Je něco dražší než EGR, teda pokud ho tam vůbec mám?? Bo se v autech vůbec nevyznám.. Upraveno Duben 19, 201114 r od kolbe
Duben 20, 201114 r nám u 1,4 TDI PD začala taky svítit kontrolka výfukových spalin.... nakonec v servise zjistili, že tam kuna překousala jednu hadičku.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.