Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

ale stále máš nějakou fotodokumentaci, kterou by si měla udělat PČR, tak pak nevim

Ale policie přece nemá žádnou smlouvu s pojišťovnama o vyměňovaní důkazních materiálů ne? Dost bych se divil.

V servisu ti udělaj fotky, když to likvidujou oni, a když ne tak přijde pojišťovák tam a vyfotí si to tam. Z těch fotek snadno přece pozná co tam máš za kola. Jinak když máš pojistku a uplatňuješ plnění, tak do vztahu s policií může taky vstoupit pojišťovna, protože je se stává účastníkem a ta rovněž z fotek policie pozná jak co na autě vypadalo, když to správně a pořádně vyfotí a dopravka už má normálně digitály.

No ale mi neříkej, že policajt pujde přímo k pneumatice a vyfotí detailně co tam je za rozměr?

oni ty jejich fotaky nejsou zas az tak debilní, takže verim, ze by nebyl problem to vyzoomovat a taky verim, ze když si bude chtít pojišťovna vyžádat od PČR fotodokumentaci, tak že ji dostane

No tak já nevim jak to třeba budeš řešit ty. A už se tady namnožlo hodně lidí co tam dalo 18ky RSa. Já budu dávat taky 18ky, ale z A8ky.

Když budeš mít poškozený kolo, tak ho vyfotí, no a jak píše kolega z toho digitálu se to dá vytáhnout, to je kvůli pojišťovacím podvodům, to dá rozum, ne.

Upraveno od Willis

No tak já nevim jak to třeba budeš řešit ty. A už se tady namnožlo hodně lidí co tam dalo 18ky RSa. Já budu dávat taky 18ky, ale z A8ky.

myslíš třeba havárku? jednu už jsem řešil, ale asi to je trošku něco jinýho, protože to šlo z mýho havarijního(nabořil mě týpek v Černý Hoře a než se tam s nima dohadovat, hodil jsem to na havarijní) a kola nikdo neřešil. jo, jak by to bylo, kdybych někoho zbořil já a mělo se to platit z mýho povinnýho, to nevim, ale u ty pojistovny máme pojištěný všechny auta jak ve firmě, tak doma a človíček, co nám tyhle věci zařizuje je celkem rozumnej, takže věřim, ze bysme se nějak domluvili. to je jeden z duvodu, proc jsem dal RS, protoze malokterej policajt pozna, ze je nemam v technicaku. jestli budes brát repliky A8 od Alcaru, tak je naděje, že je do TP dostaneš. prostě byrokracie v tomhle státě nemá obdoby

• 2 týdny později...

a ako sa daju zapisat 18 do tp?treba ist do skodovky ci ako,vie niekto presny postup,dakujem

origo RS se zapsat nedaj. jinak třeba alcar ti vydá typovej list(asi) a to pak připsat jde(u některých druhů kol)

Neviete mi niekto povedat preci Alesio na svojich strankach ma 17" pegasusy drahsie o 5000 ako 17" rs-ky. Ved u skodovky su drahsie rs-ky. Asi na neho zatlacim nech zhodi z tych pegasusov. :-)

ale jo, na jezdeni staci i 185ky...ale kola delaj auto.

nicmene v tvem pripade si myslim, ze mas i tak dost velkoryseho sefa, ze ti da moznost ty kola na v podstate jeho aute vymenit...

taky nejsem oybč zaměstnanec, ale hýčkanej zaměstnanec a co se vylepšení týče, na nic se neptám a rovnou donesu fakturu:-)

ale jo, na jezdeni staci i 185ky...ale kola delaj auto.

nicmene v tvem pripade si myslim, ze mas i tak dost velkoryseho sefa, ze ti da moznost ty kola na v podstate jeho aute vymenit...

taky nejsem oybč zaměstnanec, ale hýčkanej zaměstnanec a co se vylepšení týče, na nic se neptám a rovnou donesu fakturu:-)

Jo, dobry den pane generalni rediteli ;).

V jakem vubec delas oboru??

H.

• 2 týdny později...

U nás teda poiťovák opisuje aktuálne obuté pneumatiky (rozmer a značku) ešte aj keď si uplatňujem výmenu čelného skla zo zákonnej poistky iného motoristu. Až mi to príde pritiahnuté za vlasy.

RS-a má v TP ako štandardné obutie 18" a tie 17" sú len ako alternatívne obutie.

• 1 měsíc později...

Dnes som odfotil u jedneho nemeckeho skoda dealera tieto 18" origo disky

4t76plu.jpg

5y0nr84.jpg

Dal som to do zlého vlákna. Sorry

docela pěkný, ale za cca 40 Kč ti takový "originály"udělám z každýho elektronu. Ty středy s emblémem ŠKODA se u nás prodávaj snad u každý pumpy, jako samolepy.

Jojo přesně jak řiká JirkaK. To nejsou originály Škoda, to je pouze nějakej ALU disk s nálepkou Škoda. Navíc designově nic moc extra....

• 2 týdny později...

Pesne, navyše ten znak aj na prvý pohľad vyzerá nejako inak, než originálny.

Tie kolesa su origo Škodovácke. Čítal som nejaké nemecké škodovácke prospekty, že tieto kolesá boli predstavené oficiálne v Essene.

Neverím, že sú priamo z fabriky alebo ako príslušenstvo. Ako sa teda volajú? Pozrieme v príslušenstve a katalógu náhradných dielov a bude na 100% jasno!

Kdyby byly v 16", tak je beru na zimáky :smich:

• 1 měsíc později...

Tak jsem si dnes koupil ty "kleštičky" na sundávání krytek ze šroubů a supeeer -_-

Na Oktavku II jsou 18 akorad.. jako kdyby tam patřili.. Stačí mrknou na Lukeho a jeho krásku :-) čaaau

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.