paldous Vloženo 24. leden 2011 Sdílet Vloženo 24. leden 2011 ahoj, aktivoval jsem pres maxidot menu coming a leaving home funkci ale problem je ze se mi pri zamceni nerozsviti coming home a pak pri odemceni nerozsviti leaving home, jak to ma presne fungovat? mam xenony a svetelne cidlo plus denni sviceni pres mlhovky ale coming a leaving nefungujou, jedna se o OII face... musi byt prepinac svetel v pozici zapnuta potkavaci svetla? pak by se to melo automaticky po zamceni rozsvitit? poradte co s tim...prej se to da nejak aktivovat i pres svetelnou houkacku, ale to si nejsem jisty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milos_s Vloženo 24. leden 2011 Sdílet Vloženo 24. leden 2011 Ahoj, obě funkce pracují jen s přepínačem světrel v poloze Auto a pokud je málo světla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 25. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2011 supr, dekuju za radu, vyskousim, poloha Auto me nenapadla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dracek Vloženo 2. Září 2011 Sdílet Vloženo 2. Září 2011 Mám octavii 2 facelift elegance. Není vybavená dešťákem. Dokódoval jsem si funkci coming home, ale nefunguje i když je na maxidotu aktivní. Nevíte co s tím? Na předfaceliftu mi to normálně fungovalo. Děkuji za radu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Září 2011 Sdílet Vloženo 2. Září 2011 vime, musis si bliknout dalkovkama a mit zhasnuta svetla, pak ti to pujde. to same plati i pro leaving home... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dracek Vloženo 3. Září 2011 Sdílet Vloženo 3. Září 2011 (editace) jj, tak mi to funguje, ale jde to udělat tak, aby to spouštělo pokaždé bez ťukání do dálkovek? Někde v kódování BMC jednotky? Ta předfacelift octavka mi to spouštěla pokaždé a pak když jsem odemknul z dálky, tak mi rozsvítila xenony. Samozřejmě pak i ve dne, ale to mi nevadilo...jednoduše ji natvrdo domluvit, že je venku pořád tma Editováno: 3. Září 2011, autor: dracek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. Září 2011 Sdílet Vloženo 3. Září 2011 podle toho co sem videl a co se mi povedlo zjistit tak to bohuzel nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dracek Vloženo 5. Září 2011 Sdílet Vloženo 5. Září 2011 takže jedině dodělat snímač světla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 5. Září 2011 Sdílet Vloženo 5. Září 2011 asi ano, nevim to jiste. u nas jsme to vyresili Magicarem a jako jedno z tlacitek mame funkci svetelne houkacky, takze si to muzem rozsvitit tim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajdo Vloženo 20. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2011 (editace) A ti co namaju polohu auto? Mam Centr.ele. 09 - 1K0 937 087 K, Coding: 46000AB8A01708B0C0100080510081E4436800AE524D89605C8440000040 Editováno: 20. Listopad 2011, autor: Pajdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michael9 Vloženo 23. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2011 Zdravim chlapci. V praci ma jeden octaviu a ked zamkne auto rozsvieta sa mu svetla a po cca 20 sekund sa zhasnu. Chcem sa spytat či by to fungovalo aj na mojej octavii je to 2007 elegant 2.0 TDI s PDF. (Podotknem ze ten dotičny ma xenony.) Neviem ako sa ta funkcia vola, ludovo povedane "odprevod ma domov." Chlapci dakujem za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 6. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2011 ano,da sa to nakodovat, na predfaceliftovej octavii s klasickymi halogenmi som to mal tiez a nepotrebujes pre to ani senzor svetiel...ak mas aj origo hmlovky tak sa da nakodovat aj corner Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tony350z Vloženo 7. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2011 Ja by som bol tak isto velmi vdacny keby sa nasla nejaka dobra dusa z Okolia Kosic a nakodovala mi to, mam FL s origo hmlovkami cize aj corner, a chcel by som zistit ci sa da aktivovat aj ta funkcia ze ak prudko zosliapnem brzdu rozblikaju sa vystrazne, spominal mi jeden kamos ze to na octavke maju, maju pred facelift, neviem co je natom pravdy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajdo Vloženo 11. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2011 (editace) Takze som si aktivoval Comming Home, prepinac svetiel v lubovolnej polohe. Nemam snimac osvetlenia, takze funguje len manualne zapnutie osvetlenia (tuknutie na dialkove - dost surove na ziarovky, hlavne ked neostanu svietit ...). Leaving home vsak stale bez odozvy. Editováno: 11. Prosinec 2011, autor: Pajdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel21 Vloženo 11. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2011 Myslíš panické brždění a dá se to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tony350z Vloženo 11. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2011 no no, prave som nasiel co vsetko je mozne aktivovat, je toho dost, asi si zozeniem ten diagnosticky kabel sam lebo ako sledujem zadarmo ani kura nehrabe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 12. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2011 ak by si sa vedel dostat do okolia Levic okolo vianoc (od 22.12.) tak mozem nakodovat, a zadarmo!!! :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tony350z Vloženo 12. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2011 Dakujem velmi pekne za ochotu ale kamos ma kabel ktory pasuje na passat B5, to bude pasovat aj do octavky mojej nie? a na konkurencnom fore som nasiel presne navody ako postupovat pri kodovani.. je tam presny postup aj vsetky funkcie ktore sa daju nakodovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 12. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2011 Jestli máš tu Octavii co máš na avataru, tak ten kabel bude stačit, jestli máš Octavii o které je tohle téma, tak na ni ten kabel stačit nebude. Pokud je to tedy klasický KKL který na Passata B5 stačí - kamarád může mít HEX-CAN kabel a pak by šla i dvojková Octavia, ale pochybuji, jemu stačí levnější KKL... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michael9 Vloženo 12. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2011 Chlapci zdravím Vas. Tak dneska mi kamos nakodoval funkciu corner, super vec. A aktivoval mi aj funkciu COMING HOME a ked zamknem a odomknem auto tak sa svetla neroznu. Viete mi niekto poradit? Za radu velmi pekne dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 12. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2011 ak mas svetelny senzor tak to musi byt pri zamykani v polohe auto a vonku musi byt tma, vtedy to ide, iank bez senzoru staci mat vypnute svetla, zamknut dialkou a rozsvietia sa, na predchadzajucej som to mal nakodovane tak ze sa mi rozsvecovali hmlovky, teraz na FL to mam cez xeny ale mam senzor a spinac s polohou AUTO, predtym som nemal...neviem co mas a aky modelovy rok, mas origo z vyroby hmlovky? mas nakodovane denne svietenie cez hmlovky? vsetko suvisi so vsetkym ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tony350z Vloženo 12. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2011 Nie nie, fotka je spomienkova za starou octou mam novu 2011tku, tak uvidim... dfm ze budem mat stastie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michael9 Vloženo 15. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2011 (editace) ak mas svetelny senzor tak to musi byt pri zamykani v polohe auto a vonku musi byt tma, vtedy to ide, iank bez senzoru staci mat vypnute svetla, zamknut dialkou a rozsvietia sa, na predchadzajucej som to mal nakodovane tak ze sa mi rozsvecovali hmlovky, teraz na FL to mam cez xeny ale mam senzor a spinac s polohou AUTO, predtym som nemal...neviem co mas a aky modelovy rok, mas origo z vyroby hmlovky? mas nakodovane denne svietenie cez hmlovky? vsetko suvisi so vsetkym ;-) Servus . Počuj moja octavia je rok výroby 2007 mam original mlhovky teda od výroby a mam denne svietenie nakodovane v mlhovkach. Ked zapnem svetla tak mi ide aj CORNER. Teraz som zistil ze ked necham zapnute svetla vypnem motor a vytahnem klučik ze zapalovania tak ostanu svetla svietit cca 20 sekund a potom zhasnu. To sa mi pači. Ale ked auto odemknem tak sa nerozsvieta. Nevieš prečo? A ešte ked svetla vypnem a zhasnem motor , zamknem dialkovým tak sa svetla neroznu iba ako som pisal ked ich necha zapnute a vytahnem kluc a zamknem dialkovým tak svieta (20 sekund). Dikes za rady Editováno: 15. Prosinec 2011, autor: michael9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 15. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2011 chcelo by to skontrolovat kodovanie, ci mas aktivovane aj comming al leaving home... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michael9 Vloženo 15. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2011 chcelo by to skontrolovat kodovanie, ci mas aktivovane aj comming al leaving home... ked sa ta možem spytat denne svietenie v mlhovkach tomu nemožu nejako vadit? Nemalo by byt denne svietenie vo svetlach? dakujem ti velmi pekne za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.