bobocop Vloženo 28. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 mám kamaráta elektrikára skúsime to opraviť, uvidíme.... na vrakáči stoja od 15 eur Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobocop Vloženo 1. Září 2013 Sdílet Vloženo 1. Září 2013 tak dnes sme to rozobrali, zaletovali káble, ten prúžok bol odtrhnutý z konektoru, dali sme to späť a zase sa to odtrhlo, akoby boli kratšie káble alebo čo, alebo sme to zle namotali a jeden koniec resp. keď otáčam volantom do jednej alebo druhej strany, tak na niektorú stranu bol kratší ako druhý.. nechápem čo mohlo pôvodne spôsobiť odtrhnutie prúžku od konektoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angelkovsky Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 Zdravím, řešil jsem stejný problém s kontrolkou airbagu, jelikož mě už nebavilo pořád dokola mazat chybu, tak jsem vyměnil kroužek za nový. Po dvou měsících klidu, se opět rozsvitila kontrolka airbagu. Kroužkem to podle mě není, protože jsem ho včera opět vyměnil za nový a kontrolka se rozsvítala asi po hodině jízdy. Může být vydný kablík mezi kroužkem a airbagem, nebo samotná roznětka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radomír Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 Přátelé okřídleného šípu, již jsem to tady řešil, ty samé problémy co máte Vy, jsem měl i já. Byla provedena výměna kroužku pod volantem + kablík k airbagu a je klid. Radek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 Tak tak, v propojovacim kabelu neni z hola nic, ale v airbagovem konektoru se uz nachazi soucastka, kde dochazi k vasemu problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volt Vloženo 2. Září 2014 Sdílet Vloženo 2. Září 2014 Ahojte, poprosím o radu. Dával som dolu poťahy a vymonoval som vodičovu sedačku. Odpojil som konektor. Po montáži som ho zabudol zapojiť a rozsvietila sa kontrolka airbagu. Tak som konektor zapojil späť a kontrolka svieti stále. Airbag je v operadle sedačky. Treba vymazať chybu alebo sa niečo pokazilo? Díki za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KillersMPL Vloženo 2. Září 2014 Sdílet Vloženo 2. Září 2014 Stačí vymazat chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volt Vloženo 5. Září 2014 Sdílet Vloženo 5. Září 2014 Dakujem za odpoveď. Ak odpojím baterku vymaže sa mi aj chyba alebo to treba vymazať cez VAG? Díki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 5. Září 2014 Sdílet Vloženo 5. Září 2014 Odpojením baterie se ti nevymaže. Musíš přes Vag Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volt Vloženo 9. Září 2014 Sdílet Vloženo 9. Září 2014 Ďakujem chlapi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ustecak21 Vloženo 11. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2014 Ahoj, tak mi praskal pojistka na kterých jsou parkovačky, bohužel jsem zrovna nevěděl která pojistka praskla, tak jsem postupně vyndal pár pojistek a prasklou našel. Nojo, jenže teď mi svítí airbag, jelikož jsem nejspís vytáhnul i pojistku airbagu, co stím??? Když zapnu klíček, tak zhasne - jak nastartuju tak se zas rozsvítí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2014 vymazať diagnostikou ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 18. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2014 ty jsi vytahoval pojistky při zapnutém zapalování? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 3. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2015 zda se hodně zahřeje volant ukáže se chyba 00588 - aktivní člen airbagu 32-10 hodnota odporu příliš velká - sporadická to bude vadný kontakt na kroužku co? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 4. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2015 Troubí ti klakson? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 Jojo ten je ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 23. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2015 Řešil jsem stejný problém relativně dlouho. Kontakt jsem vyčistil, snažil jsem se přijít na to, kde je problém, ale vzdal jsem to. Airbag jako takový funguje - odzkoušeno (bohužel). Vyřešil jsem to tím, že jsem rozdělal budík a alobalem jsem tu kontrolku zadělal, aby neotravovala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 23. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2015 Hm taky je to určité řešení,ale mě se osobně nelíbí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 25. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2015 Problem bude v krouzku a nebo patrone jen nechci kupovat jedno a potom druhe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 25. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2015 Mě to kdysi pomohlo vymazat VAGem ale rodiče už 2x měnili kroužek .. Vyměnil bych ho, patronu nikdy neměnili.. I ve škodě ti automaticky vymění kroužek pod volantem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 25. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2015 (editace) Taky se přikláním k tomu kroužku. Cena do 400Kč. Editováno: 25. Červenec 2015, autor: Mirek 835 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 12. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2015 Pokud ma nekdo problem s vadnou jednotkou airbagu ci potrebuje smaznout chybu, ale ma pouze VAG, kde dochazi pri nacteni k chybe v eeprom tak pisknete. Okres Nachod i na pockani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rados_ Vloženo 6. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2016 Zdravím, mám následující problém s airbagem. Minulý týden se mi povedlo způsobit chybu vlastním přičiněním... z nasr.. se mi po úderu rukou do volantu (na pravý bok věnce, ne na klakson) se mi rozsvítila kontrolka airbagu. Dost mě to štve, jelikož je to vlastní vinou. Co je zvlášní... zapnu zapalování, kontrolka svítí trvale, po chvilce zhasne asi na 1 sek. a pak opět svítí už trvale napořád. Zkoušel jsem to dat na VAG-COM (409.1) a s jednotkou airbagu se nelze spojit (projevila se ochrana softwaru, kvůli možné zlobící ŘJ airbagu viz odkaz - http://www.ross-tech.com/vag-com/vw_issues.html Pokud bych použil starší VAG (304.1) tak tuto ochranu nemá a mohl bych prý ŘJ airbagu poškodit. Nebo vám i tato starší verze funguje? Mně se do toho moc nechce, pokud to tak je... Moje auto má 4x airbag.... 2 vepředu, 2 boční... MR 2003. Nějaké nápady prosím? Nějak nevim jak dál. Děkuji předem za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurec Vloženo 6. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2016 Mam 2x airbag rok 2002 , pouzivam verzi 3 , ale spojit s airbagem mi jde i ve verzi 4. Ja to tak mazal , kdyz jsem jezdil bez airbagu a pak ho namontoval. Jen nevim , cos mohl poskodit , jedine ze by povyskocil konektor , coz se mi nechce verit. Ale stat se muze. Zkusit jedine airbag demontovat a zkontrolovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rados_ Vloženo 6. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2016 Kterou verzi přesně používáš? Mohl by ses mrknout jaké hodnoty máš v nastavení? Pokud jsem použil ty defaulní ze 409.1, tak se mi nešlo připojit ani na ŘJ motoru, musel jsem nastavit hodnoty v nastavení z verze 3.04. Taky mi nejde do hlavy co. K tomu že by něco nedoléhalo jsem taky trochu přivracím. Rýpat zrovna do tohodle se mi dvakrátnechce, umí to střílet a navíc bych to nerad poškodil a ve finále to nebylo ještě horší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.