profor Vloženo 24. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2008 Airbag nemá poistku, to by tak bolo aby pri odpale zhorela poistka????!!!!! Viki, pozri si Bemovu zelenú naturu či nemáš to isté Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 24. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2008 ABG ma poistku,.. moc pozeras filmy, kde hra Bruce Willis ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 24. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2008 Profor ja už to mám OK aspon dúfam,že to vydrží viac ako minulý týžden myslím,že to bol zle zastrčený konektor. Ty si sa dal k ropnej mafii? súdim podla tvojho nového avataru S tou poistkou mi to tiež bolo divné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 24. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2008 Hehe ropná mafia, vieš odkial to je? Nene my len dodávame a servisujeme tie prístroje ktoré sú mimo iné najpresnejšie na trhu tím od mafie Tak, poistka tam nemôže byť to je jasné no a dobre že si to poriešil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoséS Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 Zdravím diskusiu, cez víkend sa mi tiež podarilo naštartovať auto a nemal som dobre dosadený konektor v budíkoch. Takže sa mi zapísala chyba do počítača a svieti mi kontrolka airbagu. Neviete mi poradiť niekoho v Prahe s VAG, ktorý by mi to pomohol vymazať chybu z počítača? Ďakujem za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnatan Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 caute, chcel by som sa spytat, ci niekto nema podobnu skusenost.mal som vo fabii raz dva kable skratovane, myslim, ze to boli tie zo zapalovaca a odvtedy ako som ich rozpojil mi svieti kontrolka airbagu.neviete mi neikto poradit co s tym?dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 chod s tym na VAG. pri otm skrate sa ti asi zapisala chyba do airbagu a tie sa myslim samy nevymazu, musi ich zmazat VAGom, ale pozor na RJ bagu, myslim ze do roku 2001 sa davali RJ bagov, s ktorymi VAG nekomunikuje alebo take nieco a odpalil by ti bag, pripadne patrony v pasoch a mozes rovno menit RJ bagov... mne sa stalo ze som raz tiez coska vyskratoval, poistka sa vypalila a zostal svietit bag. bagy su velmi citlive na zmenu napatia myslim tak asi preto to hned zapisuje chybu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Nič sa neboj bag neodpáli aj keby si mal tú vadnú RJ.Ale na VAG chod a daj to zmazať.Podla čísla budeš vedieť o akú závadu išlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnatan Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 dikes moc, uz som sa bal, ze budem musiet stale jazdit s oranzovym panacikom na pristrojovke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Nič sa neboj bag neodpáli aj keby si mal tú vadnú RJ.Ale na VAG chod a daj to zmazať.Podla čísla budeš vedieť o akú závadu išlo. ako to ked samotny VAG ti vzdy vyhodi to hlasenie ze mas skontrolovat aku mas tu riadiacu jednotku??? teda ja som totiz cital a bolo to prave tu na fore, ze niekto sa VAG om pripojil na tu RJ bagov a mal tu s danym cislom, pred ktorym VAG varuje a odpalilo mu patrony v pasoch a musel menit RJ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Toto je citácia z návodu pre VAG: (Důležité!) Airbag systémy ve vozech VW Golf/GTI/Jetta/Beetle, a Škoda Fabia/Octavia z let 2000-2001 Existuje několik ojedinělých zpráv, že po diagnostice provedené VAG COMem zůstává varovná kontrolka Airbagů svítit. Řídící jednotka zobrazuje chybový kód č.65535 – řídící jednotka defektní, což znamená interní závadu, která nelze odstranit. V tomto případě je bohužel nejhorší, že se toto stane už jen pouhým přečtením paměti závad – lépe řečeno přečtením identifikace řídící jednotky, i kdyby k tomu docházelo diagnostickým programem. Toto nelze zatím zjistit, protože jednotek, kde se toto stalo je velmi málo, a po pouhém kontaktu načtením se již jednotka hlásí jako defektní. Domněle se jedná o „Bug“ (skrytá chyba – moucha) ve Firmware (pevné zakomponovaný software v komponentech řídící jednotky), který některé z řídících jednotek mají. U Fabie jsme zjistili také tento případ, a jde zejména o řídící jednotky s číslem: „6Q0 909 605 H“, nebo „6Q0-909-605-A“. Poslední písmeno může být jiné než „H“ nebo „A“. Výrobce o této „mouše“ pravděpodobně ví, ale veřejně ji nepřiznává. Dokazuje to několik známých případů bezplatné výměny právě řídících jednotek airbagů po záruce. Takže žiadne strelenie iba nezvratná chyba.Myslím,že už aj tá sa dá odstrániť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 (editace) nuz tak som nasiel ten prispevok. chlapik sice prehasdzoval bagy, ale patrony v pasoch mu strelili az po tom co sa pripojil kompom na RJ... sak v tej teme to je popisane, podstatne je, ze mu to psravilo po tom ako sa pripojil na RJ ktora bola z tej zlej serie, nehadam sa ze to musi spravit vzdy,proste len vychadzam z toho co sa dotycnemu stalo... tu je ta tema: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=57198 Editováno: 23. Březen 2009, autor: Martttin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 (editace) A nemá náhodou fabia r.v. 01 mechanicky odpalované pásy? Myslím,že keby to odpálila RJ tak letia obe pyropatrony a bag tak isto. Editováno: 24. Březen 2009, autor: vikino1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 (editace) tak do hlbky to veru neviem, myslel som ze to suvisi jedno s druhym...ale ta klepsie si radsej pozhanat info ako potom nadavat ze sa nieco po... Editováno: 24. Březen 2009, autor: Martttin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parkan Vloženo 28. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2010 Mám dotaz pořád mě začala svítit kontrolka erbeku na Fabii jen jsem vyndal pojistku a znovu zandal od té doby svítí ítrvale!!! poradte prosím co stím!!! Pojistka je dobrá když ji vyndám tak nesvítí nic na panelu když zandám tak sví vše...bateriee.... ale ta kontrolka erbeku svítí i po nastartování!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 28. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2010 A neni to tim, ze si mel auto po vyndani pojistky nastartovane nebo se spustenym klickem?? Jinak se to da udelat tak, ze Ti nekdo smaze chybu v jednotce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parkan Vloženo 28. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2010 Wag mám jen nevím do jaké jednotky mám jít zda arbeku? tam se docela bojím....pomocí WAGU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parkan Vloženo 28. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2010 Mazal jsem chybové kody v centrálni elektrice a pořád ta kontrolka svítí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lusl Vloženo 28. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2010 Airbagy majú vlastnú RJ. takže RJ Airbagu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parketa Vloženo 28. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2010 Caute, mne tiez svieti ta kontrolka airbagu, bol som na diagnostike v IMPA v Bratislave a tam mi povedali, ze chyba nie je na airbagu (cislo chyby som si nepopytal, najblizsie tak urobim), ale ze pocitac im nasiel nejake vysoke vytazenie baterky ci co a aj sa ma pytali, ci som neodpajal baterku, prip. ci som nestartoval nejake druhe auto kablami pomocou mojej baterky, ale nic z toho som nerobil (nie v obdobi, ked sa vyskytla ta chyba). Chybu vymazali a kontrolka zhasla asi na 24h, za ten cas som presiel tak maximalne 70km a znova sa to rozsvietilo... V neautorizovanom servise mi povedali, ze sa do toho nepustia, lebo, ze si to nezoberu na tricko, keby im buchli bagy (to beriem), ale povedali, ze by to mohlo byt aj nejakymi kablami, ak su nejake zvlhnute, alebo zoxidovane. Ktore kable mysleli netusi, mozno ak by ste vedeli poradit. Nejaky cas uz s tym tak jazdim, ale 2x ma to netesi a chcel by som to dat doporiadku. Ako ste vy poriesili tento problem? Chcel by som poznat nejake riesenia predtym ako pojdem znova do servisu a tiez sa obavam kolko tak mozu stat rozne varianty opravy podla typu chyby. Dakujem za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2010 osobně bych se do mazání chyb v airbagu vyhnul a zajel s tím do servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 29. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2010 skus vymenit podvolantovy kruzok, ten moze sposobit ak je vadny docasne odpojenie abg od jednotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 29. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2010 Streliť nič nemôže predsa bag odpojím a dám mimo auto a meriam káble a konektory podla chuti. Najskôr ten krúžok odmeraj až potom meň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 1. Září 2010 Sdílet Vloženo 1. Září 2010 Zbytečné strachy, dělal jsem to x-krát. Jestli máš VAG, smaž to a hotovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atom77 Vloženo 28. Září 2010 Sdílet Vloženo 28. Září 2010 Pekný deň prajem. Neviem, či je to problém, ale predsa len ide o airbag, totižto pri zapnutí zapaľovania sa majú na krátky čas rozsvietiť kontrolky a zhasnúť, jedna z nich je aj kontrolka airbagu, deje sa to aj v mojej fabii 1,4/50 kW, ale tá moja kontrolka počas tej krátkej doby nesvieti, ako by mala, ale preblikáva, potom normálne zhasne. Akoby tam bol nejaký zlý kontakt alebo čo. Auto mám vyše dvoch rokov a doteraz to nerobilo, stretol sa niekto s niečím podobným? Ďakujem za reakcie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.