Pandora Vloženo 27. Červen 2011 Sdílet Vloženo 27. Červen 2011 Pokud si nyní člověk nechá zadat auto do výroby, tak snad se ho už problémy s rozvody týkat nebudou, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 27. Červen 2011 Sdílet Vloženo 27. Červen 2011 ak to zasa nebudú vyrábať niekde v "Ulantbátari",tak nie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 28. Červen 2011 Sdílet Vloženo 28. Červen 2011 ....tak zítra s tímto drnčením po nastartování vezu auto do servisu, jsem zvědav co mi na to řeknou, mam najeto necelých 23000km, výroba 09/2010, turbo záručně měněno v 03/2011(po 11000km). Jsem zvědav co se bude měnit tentokrát....dokud je auto v záruce tak to ale nějak moc neprožívám, s autem jsem celkově stále spokojen, jezdím s celkovou spotřebou 6,45l/100km. po návratu ze servisu dám vědět co mi řeknou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KennyMc Vloženo 29. Červen 2011 Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 Stál jsem teď asi 4 dny a při nastartování jsem se docela leknul, co se děje. Po chvíli to zmizelo, a přisuzoval bych to asi tomu napínání řetězu. Běžně nemám tak dlouhý prostoje, tak jsem si do dneška ničeho nevšimnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mick182 Vloženo 30. Červen 2011 Sdílet Vloženo 30. Červen 2011 V příloze mám nahrávku startu mé Fabie 1.2 tsi takové divné hrčení, jak je o u vás ostatních, dá se to reklamovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 30. Červen 2011 Sdílet Vloženo 30. Červen 2011 od včerejška auto s tímto drnčením v servisu, jsem zvědav na co příjdou:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mick182 Vloženo 30. Červen 2011 Sdílet Vloženo 30. Červen 2011 Nevíte někdo jak si mám nastavit oprávnění na těchto stránkách, aby jsem mohl to video dát do příloh? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akubus Vloženo 30. Červen 2011 Sdílet Vloženo 30. Červen 2011 asi to pôjde len cez Youtube. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan13 Vloženo 30. Červen 2011 Sdílet Vloženo 30. Červen 2011 Auto- Yeti bylo v pondělí na vyřízení reklamace kovové drnčení při startu, čekalo se 3 týdny na to až škodovka vydá nový software. Nahráli ho,ale házelo to chybu takže okamžitě kontaktovali MB. Obratem zaslali opravný soubor. Zkušenosti jsou zatím, že od pondělka to udělalo jednou. Takže nějaké zlepšení tam je,ale není to úplně eliminováno. Mohu tedy říci, že to škodovka opravdu zkouší na lidech přímo v provozu místo,aby to měla vychytané. Opravdu nevím co s tím dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 1. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 (editace) softwarovým updatem se řeší drnčení nastavovače turba nikoliv rozvody Editováno: 1. Červenec 2011, autor: KoNG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akubus Vloženo 1. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 chillike , ŠA vydala aktuální sdělení pro motorizace CBZA i CBZB kde se řeší kovové hluky po startu aktualizaci sw řj motoru Prosím ťa, kde ŠA zverejňuje tie informácie ohľadom tých aktualizácii? Na Slovensku v autorizovaných servisoch Škoda o ničom nevedia a čumia na mňa, čo od nich chcem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 1. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 odpověď ze servisu: prý je to specifický zvuk daného modelu a je to normální, mě se to však stále nezdá....tuto info mam ze servis AutoJarov v Praze, neví někdo o servisu kde by toto řešily jinak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 1. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 Prosím ťa, kde ŠA zverejňuje tie informácie ohľadom tých aktualizácii? NIKDE...je to interná záležitosť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 odpověď ze servisu: prý je to specifický zvuk daného modelu a je to normální, mě se to však stále nezdá....tuto info mam ze servis AutoJarov v Praze, neví někdo o servisu kde by toto řešily jinak? Hm,specifický zvuk a normální,tak proč to nedělá od začátku,ale až po najetí x tisíc km? 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 1. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 ...auto bude v servisu do pondělka(nemam čas ho vyzvednout dřív) ale už ted se chystám napsat mail na zákaznické oddělení do Škodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jikra Vloženo 2. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2011 Akubus:Prislo to majlem jako aktualni sdeleni, pokud to nekomu ,mysleno tim autoriz. servis Skoda, nedorazilo ma moznost podivat se do ElsaPro na TPI ke konkretnimu autu a je to tam reseno jako hluky motoru a je u toho i videjko kde je tek hluk slyset.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 3. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2011 (editace) jikra: tak nevím kam to škoda posílá ale co jsem byl u Hlaváčka v OL tak aktualizace nemají k dispozici a navíc jim prý nějaký chytrák ze ŠA vyprázdnil server s aktualizacemi jednotek softy musejí si prý vše vypalovat na CD Každopádně neměli k dispozici ani soft pro budíky ani pro motor natož tak radio a MDI Editováno: 3. Červenec 2011, autor: KoNG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jikra Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 Mame aktualizacni cd na cbza a cbzb poslali nam obratem z TSC soubory, vypalili jsme a aktualizujem a je to stejne na prd jak pred tim.... potvrzuju ze ma skodovka problem s online aktualizacema SW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 ....tak rozřešení zvuků při startování u mého mazlíka je na světe:) dnes mi ze servisu volali a jsem objednán na příští pondělí na výměnu rozvodů (modifikovaný řetěz vč. napínáku). shrnutí: výměna turba po 11500km výměna rozvodů po 23000km ..jsem zvědav co budem měnit na záruku příště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandora Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 Takže nakonec spokojenost s Auto Jarov? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 jj, spokojenost:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 V 4. 7. 2011 na 10:14, lukyssek napsal: ..jsem zvědav co budem měnit na záruku příště No co, celý motor. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 Pawouk: ani bych se nedivil.....ale zatím platí záruka, tak to beru sportovně a s nadhledem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akubus Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 (editace) ....tak rozřešení zvuků při startování u mého mazlíka je na světe:) dnes mi ze servisu volali a jsem objednán na příští pondělí na výměnu rozvodů (modifikovaný řetěz vč. napínáku). shrnutí: výměna turba po 11500km výměna rozvodů po 23000km ..jsem zvědav co budem měnit na záruku příště to by som bol zvedavý, na základe čoho usúdili, že spravia tú výmenu rozvodov, lebo po štarte drnčí každá 1,2 TSI. Na Slovensku o výmene nechcú ani len počuť! Myslím, že dokonca aj po záruke to ŠA zoberie na svove triko... Editováno: 4. Červenec 2011, autor: akubus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 (editace) hodia jeho VIN-ko do ELSYpro a ak tam bude mať TPI ohľadom rozvodov,tak mu ich vymenia...inak si to neviem vysvetliť Editováno: 4. Červenec 2011, autor: libero1071 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.